[Aktualności] 618 motocyklistek pobija rekord świata
• Strona 1 z 1
[Aktualności] 618 motocyklistek pobija rekord świata
Dyskusja na temat: 618 motocyklistek pobija rekord świata
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
618 motocyklistek pobija rekord świata
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
618 motocyklistek pobija rekord świata
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie byłyśmy tam po to żeby wypinac tylki na motorach i szukać zainteresowania facetów. Jeśli oczekiwałes zobaczenia grupy odpicowanych laleczek na wysokich szpilkach , ktore wiedza tylko jak prawidłowo usiąść do zdjęcia na motorze, to przykro mi, że się rozczarowałes.<br><hr>BeataKomentatorzy napisał(a):618 motocyklistek i nie było na czym oka zawiesić ...UK.<br><hr>Starski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy kolega napisał coś takiego? Nie, stwierdził tylko, że nie ma na czym oka zawiesić. Może przetłumaczę: nie odkrył tam żadnej ładnej kobiety. Twój komentarz tylko potwierdza jego smutną konstatację: uroda to dla tej grupy pań pojęcie abstrakcyjne. Ale może choć niektóre mają ładne motocykle?<br><hr>FKKomentatorzy napisał(a):618 motocyklistek i nie było na czym oka zawiesić ...UK.<br><hr>Starski<br>Komentatorzy napisał(a):Nie byłyśmy tam po to żeby wypinac tylki na motorach i szukać zainteresowania facetów. Jeśli oczekiwałes zobaczenia grupy odpicowanych laleczek na wysokich szpilkach , ktore wiedza tylko jak prawidłowo usiąść do zdjęcia na motorze, to przykro mi, że się rozczarowałes.<br><hr>Beata <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hahahah nie zauwazylbys ladnej kobiety nawet gdybyś dostał od niej po pysku .... dopiero jakby pokazała kawalek cycka to może zaczął byś rejestrować <br><hr>Kyanka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hahahah nie zauwazylbys ladnej kobiety nawet gdybyś dostał od niej po pysku .... dopiero jakby pokazała kawalek cycka to może zaczął byś rejestrować <br><hr>Kyanka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie chce mi się odpisywać na re bzdury, pozdrawiam ...<br><hr>BeataKomentatorzy napisał(a):618 motocyklistek i nie było na czym oka zawiesić ...UK.<br><hr>Starski<br>Komentatorzy napisał(a):Nie byłyśmy tam po to żeby wypinac tylki na motorach i szukać zainteresowania facetów. Jeśli oczekiwałes zobaczenia grupy odpicowanych laleczek na wysokich szpilkach , ktore wiedza tylko jak prawidłowo usiąść do zdjęcia na motorze, to przykro mi, że się rozczarowałes.<br><hr>Beata <br>Komentatorzy napisał(a):Czy kolega napisał coś takiego? Nie, stwierdził tylko, że nie ma na czym oka zawiesić. Może przetłumaczę: nie odkrył tam żadnej ładnej kobiety. Twój komentarz tylko potwierdza jego smutną konstatację: uroda to dla tej grupy pań pojęcie abstrakcyjne. Ale może choć niektóre mają ładne motocykle?<br><hr>FK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie odpisałaś, czyli z inteligencją też krucho. Załączam wyrazy współczucia.<br><hr>KnoxKomentatorzy napisał(a):618 motocyklistek i nie było na czym oka zawiesić ...UK.<br><hr>Starski<br>Komentatorzy napisał(a):Nie byłyśmy tam po to żeby wypinac tylki na motorach i szukać zainteresowania facetów. Jeśli oczekiwałes zobaczenia grupy odpicowanych laleczek na wysokich szpilkach , ktore wiedza tylko jak prawidłowo usiąść do zdjęcia na motorze, to przykro mi, że się rozczarowałes.<br><hr>Beata <br>Komentatorzy napisał(a):Czy kolega napisał coś takiego? Nie, stwierdził tylko, że nie ma na czym oka zawiesić. Może przetłumaczę: nie odkrył tam żadnej ładnej kobiety. Twój komentarz tylko potwierdza jego smutną konstatację: uroda to dla tej grupy pań pojęcie abstrakcyjne. Ale może choć niektóre mają ładne motocykle?<br><hr>FK<br>Komentatorzy napisał(a):Nie chce mi się odpisywać na re bzdury, pozdrawiam ...<br><hr>Beata <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości