Motocykl po Sv650 do latania po mieście
• Strona 1 z 1
Motocykl po Sv650 do latania po mieście
- Jakie masz doświadczeni: Kawasaki ER6n 2-3 tyś km potem dzwon, Suzuki SV650S 20 tyś km
- Wiek, waga, wzrost: 27 lat, waga 80kg ale zbijam wzrost jakieÅ› 172 cm?
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: jazda na co dzień po mieście, dojazdy do pracy itd. 100%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? Ile będzie się dało, w zależności od sezonu robiłem od 3 do 5 tyś km/rok
- budżet to 20-30 tyś zł, ciuchy już mam
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? Jak cie stać na konia to cie stać na siano, ale powiedzmy około 1000 zł
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…
MV Agusta Brutale Dragster (kiedyÅ› go sobie kupie jak stanieje)
BMW Concept Roadster
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? Podobają mi się KTM Super Duke R i Wyżej wymienione, ale jeden jest ponad mój budżet, a drugi to dopiero concept.
Poszukiwane moto musi mieć min. 100 km (ale bez przesady, najlepiej 100-120) i najfajniej jak by to była jakaś V-ka.[/img]
- Wiek, waga, wzrost: 27 lat, waga 80kg ale zbijam wzrost jakieÅ› 172 cm?
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: jazda na co dzień po mieście, dojazdy do pracy itd. 100%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? Ile będzie się dało, w zależności od sezonu robiłem od 3 do 5 tyś km/rok
- budżet to 20-30 tyś zł, ciuchy już mam
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? Jak cie stać na konia to cie stać na siano, ale powiedzmy około 1000 zł
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…
MV Agusta Brutale Dragster (kiedyÅ› go sobie kupie jak stanieje)
BMW Concept Roadster
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? Podobają mi się KTM Super Duke R i Wyżej wymienione, ale jeden jest ponad mój budżet, a drugi to dopiero concept.
Poszukiwane moto musi mieć min. 100 km (ale bez przesady, najlepiej 100-120) i najfajniej jak by to była jakaś V-ka.[/img]
- Cichy1988
- Świeżak
Patrząc na Twoj gust, spodobało by Ci się CB1000 albo Z1000/800/750, Triumph street trimple, GSR 750 bo są piękne ale to nie są V'ki których tak szukasz.
Kasy masz tyle, że w zasadzie to co weźmiesz zależy bardziej od Twojego gustu niż od szukania , co lepszego kupisz w tym stanie bo za 30 koła możesz kupić nowy albo prawie nowy motocykl.
Przyszła mi na myśl VFR ale to nie golas...
Kasy masz tyle, że w zasadzie to co weźmiesz zależy bardziej od Twojego gustu niż od szukania , co lepszego kupisz w tym stanie bo za 30 koła możesz kupić nowy albo prawie nowy motocykl.
Przyszła mi na myśl VFR ale to nie golas...
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Triumph street [675ccm] albo speed [1050ccm] tripple, ostatnio się na niego patrzyłem i chyba się zapatrzyłem . 3 cylindrowy sprzęt ze świetną charakterystyką silnika, wyglądem nie da się go pomylić z niczym innym.
Nie wiem, czy w naszym kraju znajdziesz taki sprzęt, ale do tych 30kPLN powinieneś wyrwać MV Agustę 910 Brutale, podobnie jak i Ducati Monster-a
Nie wiem, czy w naszym kraju znajdziesz taki sprzęt, ale do tych 30kPLN powinieneś wyrwać MV Agustę 910 Brutale, podobnie jak i Ducati Monster-a
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Też myślałem już o VFR bo ojciec mi ciągle tylko jak mantrę powtarza Honda i Honda. Niestety wizualnie mi nie podchodzi. Dzięki za propocyje, na pewno im się przyjrzę. Na razie oglądam Hondy CB1000R i całkiem całkiem.
A coś z Ducati możecie polecić bo też mi się te sprzęty podobają, np Monster.
edit. Ok, już wszystko wiem, zerknę na te Triumphy i MV Agustę.
edit.2 Z wszystkich wymienionych motocykli najbardziej mi się spodobały Kawasaki Z800 oraz Z1000 i to na nich prawdopodobnie skupię swoje poszukiwania. Zawłaszcza, że ceny też wyglądają atrakcyjnie. Kiedyś Miałem ER6n więc Kawa mi nie straszna
Dzięki Panowie za pomoc.
A coś z Ducati możecie polecić bo też mi się te sprzęty podobają, np Monster.
edit. Ok, już wszystko wiem, zerknę na te Triumphy i MV Agustę.
edit.2 Z wszystkich wymienionych motocykli najbardziej mi się spodobały Kawasaki Z800 oraz Z1000 i to na nich prawdopodobnie skupię swoje poszukiwania. Zawłaszcza, że ceny też wyglądają atrakcyjnie. Kiedyś Miałem ER6n więc Kawa mi nie straszna
Dzięki Panowie za pomoc.
- Cichy1988
- Świeżak
-
skidmarks - Stały bywalec
to jak Ci ojciec gada i gada to zerknij sobie na Hondę VTR 1000 Firestorm. Konstrukcja nie najnowsza ale trwała i pancerna. inna możliwość to SV1000 ale podejrzewam że po 650 szukasz czegoś innego z wyglądu również.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
jaroaro, zwróć uwagę, że tutaj stylizacja jest kwestią kluczową Gdyby chodziło o samą miejską łobuzerkę to szukalibyśmy supermoto, a nie nakeda
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości