[Aktualności] Zbyt łagodny wyrok ze jazdę po...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Zbyt łagodny wyrok ze jazdę po...
Dyskusja na temat: Zbyt łagodny wyrok ze jazdę po centrum handlowym?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zbyt łagodny wyrok ze jazdę po centrum handlowym?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zbyt łagodny wyrok ze jazdę po centrum handlowym?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
zgadzam się w zupełności chłopak dostał mandat i na tym powinno się skończyć
Polska to kraj gdzie gnębi się ludzi nie znających swoich praw <br><hr>cwancyngier
Polska to kraj gdzie gnębi się ludzi nie znających swoich praw <br><hr>cwancyngier
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
19 przepisów...
Ja obstawiam brak włączonych kierunkowskazów w centrum handlowym oraz niestosowanie się do zasady prawej strony...<br><hr>.
Ja obstawiam brak włączonych kierunkowskazów w centrum handlowym oraz niestosowanie się do zasady prawej strony...<br><hr>.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To Sąd rozpoznaje sprawę i tym razem najwyraźniej uznał, że 17-latkowi trzeba dać szansę, a nie gnoić go na wszelkie sposoby. 1000zł to też nie przelewki dla chłopaka - pamiętam jak Młody w wieku 18l at postarał się o swój pierwszy mandat na moto , od razu za 10pkt. /500zł , no i miał problem ( 500zł+kurs za 350 za "-6pkt").<br><hr>adam57
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Że ku*wa co? O czym Wy w ogóle piszecie? I właśnie dlatego na ścigacza nie wchodzę już od przynajmniej roku... 1000zł za coś takiego? Powinien do tego dostać zakaz kierowania pojazdów silnikowych na co najmniej 5 lat. Przez takich debili jak ten chłopak motocykliści mają taką opinię w Polsce.
A mówienie że "przecież nikt nikomu nic nie zrobił" mija się z celem bo w każdej chwili pod koła wskoczyć mogło dziecko. A "talentu" offroadowego ten chłopak nie ma więc nie wiem o czym mowa w artykule...
<br><hr>Raku

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Że ku*wa co? O czym Wy w ogóle piszecie? I właśnie dlatego na ścigacza nie wchodzę już od przynajmniej roku... 1000zł za coś takiego? Powinien do tego dostać zakaz kierowania pojazdów silnikowych na co najmniej 5 lat. Przez takich debili jak ten chłopak motocykliści mają taką opinię w Polsce.
A mówienie że "przecież nikt nikomu nic nie zrobił" mija się z celem bo w każdej chwili pod koła wskoczyć mogło dziecko. A "talentu" offroadowego ten chłopak nie ma więc nie wiem o czym mowa w artykule...
<br><hr>...

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakby miało być pedagogicznie to powinni mu umorzyć mandaty czyli te 1000 zł i za to zalecić prace społeczne w okolicy lub w samym centrum handlowym które tak beztrosko potraktował.
Pokazanie się w centrum na "szmacie do podłogi" lub jego sąsiedztwie i zbieranie śmieci było by obciachem dla takiego 17tolatka zapadającym w pamięć na bardzo długo na długo.<br><hr>etwesh
Pokazanie się w centrum na "szmacie do podłogi" lub jego sąsiedztwie i zbieranie śmieci było by obciachem dla takiego 17tolatka zapadającym w pamięć na bardzo długo na długo.<br><hr>etwesh
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprawa o warunkowe umorzenie trafiła kilka dni temu do Sądu, ale Sad jeszcze jej nie rozpoznał, wiec niczego nie mógł uznać - tu popełniłem błąd. Cóż, bywa...<br><hr>adam57Komentatorzy napisał(a):To Sąd rozpoznaje sprawę i tym razem najwyraźniej uznał, że 17-latkowi trzeba dać szansę, a nie gnoić go na wszelkie sposoby. 1000zł to też nie przelewki dla chłopaka - pamiętam jak Młody w wieku 18l at postarał się o swój pierwszy mandat na moto , od razu za 10pkt. /500zł , no i miał problem ( 500zł+kurs za 350 za "-6pkt").<br><hr>adam57<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
popieram w całej rozciągłości. artykuł pod publiczkę debilów na kiblach mających w d*** kodeks drogowyKomentatorzy napisał(a):Że ku*wa co? O czym Wy w ogóle piszecie? I właśnie dlatego na ścigacza nie wchodzę już od przynajmniej roku... 1000zł za coś takiego? Powinien do tego dostać zakaz kierowania pojazdów silnikowych na co najmniej 5 lat. Przez takich debili jak ten chłopak motocykliści mają taką opinię w Polsce.A mówienie że "przecież nikt nikomu nic nie zrobił" mija się z celem bo w każdej chwili pod koła wskoczyć mogło dziecko. A "talentu" offroadowego ten chłopak nie ma więc nie wiem o czym mowa w artykule...
<br><hr>Raku<br>
a kara 1000zÅ‚ mniej niż symboliczna <br><hr>hegemon®
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To wydarzenie było najlepszym co spotkało ten zapyziały Tarnów w ostatnich latach
Miasto znam i wiem, że nic tam się nie dzieje interesującego - a dzięki temu wydarzeniu i miasto zyskało i zyskał Sonik - gdyż po jego galerii jeździł "szatan"
<br><hr>nie_mam_motora

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Weź się jebnij w łeb. <br><hr>WojtolKomentatorzy napisał(a):Że ku*wa co? O czym Wy w ogóle piszecie? I właśnie dlatego na ścigacza nie wchodzę już od przynajmniej roku... 1000zł za coś takiego? Powinien do tego dostać zakaz kierowania pojazdów silnikowych na co najmniej 5 lat. Przez takich debili jak ten chłopak motocykliści mają taką opinię w Polsce.A mówienie że "przecież nikt nikomu nic nie zrobił" mija się z celem bo w każdej chwili pod koła wskoczyć mogło dziecko. A "talentu" offroadowego ten chłopak nie ma więc nie wiem o czym mowa w artykule...
<br><hr>...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiek mój taki lekko dwa razy tyle co tego łebka. Mam moto, rower, sensowną robotę, rodzinę, kombiaka żeby ją wozić, koty, rybki i jeszcze parę innych. Jednym słowem, ustatkowałem się
. Uważam że to był głupi, szczeniacki wybryk. Ale nic więcej. Kupa śmiechu; i najważniejsze nikomu nic się nie stało. To o co się ciskać? Kara musi być - ale z mandatu, odsiadek czy kuratorów nic nie wynika. Wbić młodemu roboty społeczne, wolontariat w ośrodku pomocy, domu dziecka czy coś w tym stylu i koniec. Dobry numer, życie nie może być szare i smutne. Kto nic nie odwalał za szczeniaka, potem nie ma co wspominać. Nie łam się młody. <br><hr>lex

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"I właśnie dlatego na ścigacza nie wchodzę już od przynajmniej roku" -No *** rzeczywiście...<br><hr>EmilKomentatorzy napisał(a):Że ku*wa co? O czym Wy w ogóle piszecie? I właśnie dlatego na ścigacza nie wchodzę już od przynajmniej roku... 1000zł za coś takiego? Powinien do tego dostać zakaz kierowania pojazdów silnikowych na co najmniej 5 lat. Przez takich debili jak ten chłopak motocykliści mają taką opinię w Polsce.A mówienie że "przecież nikt nikomu nic nie zrobił" mija się z celem bo w każdej chwili pod koła wskoczyć mogło dziecko. A "talentu" offroadowego ten chłopak nie ma więc nie wiem o czym mowa w artykule...
<br><hr>...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W pełni się zgadzam z takim podejściem do sprawyKomentatorzy napisał(a):Wiek mój taki lekko dwa razy tyle co tego łebka. Mam moto, rower, sensowną robotę, rodzinę, kombiaka żeby ją wozić, koty, rybki i jeszcze parę innych. Jednym słowem, ustatkowałem się. Uważam że to był głupi, szczeniacki wybryk. Ale nic więcej. Kupa śmiechu; i najważniejsze nikomu nic się nie stało. To o co się ciskać? Kara musi być - ale z mandatu, odsiadek czy kuratorów nic nie wynika. Wbić młodemu roboty społeczne, wolontariat w ośrodku pomocy, domu dziecka czy coś w tym stylu i koniec. Dobry numer, życie nie może być szare i smutne. Kto nic nie odwalał za szczeniaka, potem nie ma co wspominać. Nie łam się młody. <br><hr>lex<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie przeczytałem wszystkich komentarzy ale na pewno to co chłopak zrobił nie było zbyt mądre ale z drugiej strony w Polsce brakuje miejsc dla motocyklistów, takich jak tory crossowe tory wyścigowe i miejsca do trenowania stuntu dlatego robimy to w miejscach publicznych ale tez starając się zachować ostrożność w stosunku do innych osób. Chciałbym aby w Polsce udostępniano młodym ludziom miejsca do trenowania swoich motocyklowych pasji i aby to było bezpłatne albo symboliczne a młodzi ludzie nie musieli by kombinować na drogach publicznych czy w lasach lub na publicznych parkingach<br><hr>tarnowskimotocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie, jestem tego samego zdania<br><hr>czytKomentatorzy napisał(a):Że ku*wa co? O czym Wy w ogóle piszecie? I właśnie dlatego na ścigacza nie wchodzę już od przynajmniej roku... 1000zł za coś takiego? Powinien do tego dostać zakaz kierowania pojazdów silnikowych na co najmniej 5 lat. Przez takich debili jak ten chłopak motocykliści mają taką opinię w Polsce.A mówienie że "przecież nikt nikomu nic nie zrobił" mija się z celem bo w każdej chwili pod koła wskoczyć mogło dziecko. A "talentu" offroadowego ten chłopak nie ma więc nie wiem o czym mowa w artykule...
<br><hr>...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ok zgoda ale dla czego nie pojechał do własnego domu tapotkałby ojca i tak by mu wpierd....ił że odechciało by mu się szczeniackich wybryków to po pierwsze a po drugie to że nic nikomu nie zrobił to nie znaczy że ma nie zapłacic mandatu .Motocyklista który jedzie po trasie 200 / h i nikogo nie zabije a zatrzyma go policja to ma go pogłaskać po głowie .Będą czekać aż taki baran doprowadzi do nieszczęścia. ...Zabrać motor na 2 lata jak prawojazdy innym za takie wybryki i niech się obowiązkowo nauczy od nowa przepisów ruchu drogowego z wyszczególnieniem gdzie można się poruszać MOTOCYKLEM.<br><hr>MotocyklistaKomentatorzy napisał(a):Nie przeczytałem wszystkich komentarzy ale na pewno to co chłopak zrobił nie było zbyt mądre ale z drugiej strony w Polsce brakuje miejsc dla motocyklistów, takich jak tory crossowe tory wyścigowe i miejsca do trenowania stuntu dlatego robimy to w miejscach publicznych ale tez starając się zachować ostrożność w stosunku do innych osób. Chciałbym aby w Polsce udostępniano młodym ludziom miejsca do trenowania swoich motocyklowych pasji i aby to było bezpłatne albo symboliczne a młodzi ludzie nie musieli by kombinować na drogach publicznych czy w lasach lub na publicznych parkingach<br><hr>tarnowskimotocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości