[biblioteka] Czy zawieszenie za 17,500 zł sprawi,...
• Strona 1 z 1
[biblioteka] Czy zawieszenie za 17,500 zł sprawi,...
Dyskusja na temat: Czy zawieszenie za 17,500 zł sprawi, że będziesz szybszy?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Czy zawieszenie za 17,500 zł sprawi, że będziesz szybszy?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Czy zawieszenie za 17,500 zł sprawi, że będziesz szybszy?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam pierwszy raz się spotkałem z takim określeniem, zawsze słyszałem tylko "tłumienie odbicia". Polega ono na spowalnianiu widelca podczas "odbijania". Dzięki temu moto się nie buja przy pojedynczych nierównościach, tak najprościej tłumaczącKomentatorzy napisał(a):"Kompresja odbicia"? A co to takiego?<br><hr>LazyJK<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to źle tlumaczysz, polonizm tak zwany....Komentatorzy napisał(a):"Kompresja odbicia"? A co to takiego?<br><hr>LazyJK<br>Komentatorzy napisał(a):Sam pierwszy raz się spotkałem z takim określeniem, zawsze słyszałem tylko "tłumienie odbicia". Polega ono na spowalnianiu widelca podczas "odbijania". Dzięki temu moto się nie buja przy pojedynczych nierównościach, tak najprościej tłumacząc<br><hr>klusek<br>
i wytlumaczyłeś to tak prosto, ze az źle. skrec tlumienie odpowiednio mocno ( zwykle takiego zakresu sie nie daje konstrukcyjnie) i nic nie bedzie bujac, bedziesz mial dobity na wieki i zabetonowany.
chyba, ze bujanie tez rozumiesz inaczej ?
<br><hr>Xprot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A nie jest to czasem tak, że amortyzator kontroluje sprężynę, czyli po eliminacji tłumienia (np. wyciek oleju) po prostu sprężyna sobie oscyluje/buja aż do memonetu wytracenia energii - coś jak kozłująca piłka?<br><hr>LazyJKKomentatorzy napisał(a):"Kompresja odbicia"? A co to takiego?<br><hr>LazyJK<br>Komentatorzy napisał(a):Sam pierwszy raz się spotkałem z takim określeniem, zawsze słyszałem tylko "tłumienie odbicia". Polega ono na spowalnianiu widelca podczas "odbijania". Dzięki temu moto się nie buja przy pojedynczych nierównościach, tak najprościej tłumacząc<br><hr>klusek<br>
Komentatorzy napisał(a):to źle tlumaczysz, polonizm tak zwany....
i wytlumaczyłeś to tak prosto, ze az źle. skrec tlumienie odpowiednio mocno ( zwykle takiego zakresu sie nie daje konstrukcyjnie) i nic nie bedzie bujac, bedziesz mial dobity na wieki i zabetonowany.
chyba, ze bujanie tez rozumiesz inaczej ?
<br><hr>Xprot<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości