Co wybrać na piewszy motocykl-Honda CBF125 czy Honda CB125F?
• Strona 1 z 1
Co wybrać na piewszy motocykl-Honda CBF125 czy Honda CB125F?
Witam!
Chciałabym kupić swój pierwszy motocykl i moją uwagę przyciągnęły Honda CBF125 oraz Honda CB125F, jednak nie wiem który model byłby dla mnie właściwszy? Który według Was jest lepszy i bardziej nadaje się na pierwsze moto dla drobnej, niewysokiej dziewczyny ?
Dodam, że mam 16 lat, około 165 cm wzrostu, ważę 46 kg i jeszcze nigdy w życiu nie jeździłam na żadnym jednośladzie.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc
!

Chciałabym kupić swój pierwszy motocykl i moją uwagę przyciągnęły Honda CBF125 oraz Honda CB125F, jednak nie wiem który model byłby dla mnie właściwszy? Który według Was jest lepszy i bardziej nadaje się na pierwsze moto dla drobnej, niewysokiej dziewczyny ?

Dodam, że mam 16 lat, około 165 cm wzrostu, ważę 46 kg i jeszcze nigdy w życiu nie jeździłam na żadnym jednośladzie.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc

-
Jaded - Świeżak
CBF jaki i CBFF będzie dobrym wyborem na pierwsze moto, bez różnicy. To jest bardzo przyjemny i spokojny sprzęt także na pewno szybko ogarniesz. A chodzi Ci koleżanko o ten najnowsze modele czy te starsze?
A A1 nie zdaje się na CBFkach, najczęściej jest ybr125.
EDIT: no i jeszcze musisz pomyśleć o jakimś wdzainku, kasku i rękawicach

A A1 nie zdaje się na CBFkach, najczęściej jest ybr125.
EDIT: no i jeszcze musisz pomyśleć o jakimś wdzainku, kasku i rękawicach
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Szczerze, nie mam pojęcia czy nowsze, czy starsze modele, ale wydaje mi się że raczej będę celować w starszy model na początek
Oczywiście, odzież motocyklową też kupię, bezpieczeństwo na pierwszym miejscu

Oczywiście, odzież motocyklową też kupię, bezpieczeństwo na pierwszym miejscu

-
Jaded - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości