[Honda Forza 125] Honda Forza 125 - suma wszystkich zalet
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Honda Forza 125] Honda Forza 125 - suma wszystkich z
Dyskusja na temat: Honda Forza 125 - suma wszystkich zalet
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Forza 125 - suma wszystkich zalet
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Forza 125 - suma wszystkich zalet
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szybsza, ładniejsza, lepiej wykonana, bardziej ekonomiczna<br><hr>abcdKomentatorzy napisał(a):w czym lepsza od xmax'a 125?<br><hr>Movi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i to jest Honda, a nie jakaś chińska YamahaKomentatorzy napisał(a):w czym lepsza od xmax'a 125?<br><hr>Movi<br>Komentatorzy napisał(a):szybsza, ładniejsza, lepiej wykonana, bardziej ekonomiczna<br><hr>abcd<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A gdzie informacja że to artykuł sponsorowany??? bo nie uwierzę że redaktorzy uznali że 162kg w 125 to jest niewielka masa...<br><hr>asdf1234
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z chińską Yamahą to żeś dojebał.... ładniejsza, fakt zgadzam się.
Szybsza, lepiej wykonana, bardziej ekonomiczna?
Szybsza nie jest na pewno bo idzie tyle co XMAX, jak jest wykonana lepiej to na prawdę szacun bo xmax jest na zajebistym poziomie. Ekonomiczniejsza? Nie jeździłem to nie wiem, ale jak jest to ile 0,5 litra na setkę?
<br><hr>Movi
Szybsza nie jest na pewno bo idzie tyle co XMAX, jak jest wykonana lepiej to na prawdę szacun bo xmax jest na zajebistym poziomie. Ekonomiczniejsza? Nie jeździłem to nie wiem, ale jak jest to ile 0,5 litra na setkę?

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z chińską Yamahą to żeś dojebał.... ładniejsza, fakt zgadzam się.
<br><hr>Movi

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W przypadku tych pojazdów 0,5l na 100km to bardzo dużo. Owszem szybsza, jakieś 5 km/h. Zachęcam, żebyś przyjżał się Forzie - będziesz wiedział, co mam na myśli.<br><hr>abcdKomentatorzy napisał(a):Z chińską Yamahą to żeś dojebał.... ładniejsza, fakt zgadzam się.
Szybsza nie jest na pewno bo idzie tyle co XMAX, jak jest wykonana lepiej to na prawdę szacun bo xmax jest na zajebistym poziomie. Ekonomiczniejsza? Nie jeździłem to nie wiem, ale jak jest to ile 0,5 litra na setkę?<br><hr>Movi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A dlaczego nie podpisałeś sie jako kretyn? Jeździłeś tym skuterem?<br><hr>U96Komentatorzy napisał(a):A gdzie informacja że to artykuł sponsorowany??? bo nie uwierzę że redaktorzy uznali że 162kg w 125 to jest niewielka masa...<br><hr>asdf1234<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem kiedyś Yamahe X-max. Niby spisywała się dobrze ale jak zobaczyłem na odlewie felgi made in china to szybko ją sprzedałem i kupiłem Honde
<br><hr>grzec

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem kiedyś Yamahe X-max. Niby spisywała się dobrze ale jak zobaczyłem na odlewie felgi made in china to szybko ją sprzedałem i kupiłem Honde
<br><hr>grzec

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak 2,5 zł na setkę to dla Ciebie dużo, to pozostaje mi tylko powiedzieć, że przykro mi...<br><hr>MoviKomentatorzy napisał(a):Z chińską Yamahą to żeś dojebał.... ładniejsza, fakt zgadzam się.
Szybsza nie jest na pewno bo idzie tyle co XMAX, jak jest wykonana lepiej to na prawdę szacun bo xmax jest na zajebistym poziomie. Ekonomiczniejsza? Nie jeździłem to nie wiem, ale jak jest to ile 0,5 litra na setkę?<br><hr>Movi<br>
Komentatorzy napisał(a):W przypadku tych pojazdów 0,5l na 100km to bardzo dużo. Owszem szybsza, jakieś 5 km/h. Zachęcam, żebyś przyjżał się Forzie - będziesz wiedział, co mam na myśli.<br><hr>abcd<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ok. 20% i to jest znaczna oszczędność. Gratuluję poziomu argumentacji...<br><hr>abcdKomentatorzy napisał(a):Z chińską Yamahą to żeś dojebał.... ładniejsza, fakt zgadzam się.
Komentatorzy napisał(a):W przypadku tych pojazdów 0,5l na 100km to bardzo dużo. Owszem szybsza, jakieś 5 km/h. Zachęcam, żebyś przyjżał się Forzie - będziesz wiedział, co mam na myśli.<br><hr>abcd<br>Komentatorzy napisał(a):Jak 2,5 zł na setkę to dla Ciebie dużo, to pozostaje mi tylko powiedzieć, że przykro mi...<br><hr>Movi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam ją od dwóch miesięcy. Jeżdzę codziennie do pracy. Mogę podpisać się pod każdą pochwałą dla tej maszyny. Pierwszy tysiąc spalanie 2,7. Teraz po kolejnych 500km 2,4l. Dynamiczna do 90kmh. Pojedzie 120kmh. Mam 195cm i nie wyglądam na tym sprzęcie źle. Wręcz nie widać mojego wzrostu. Łatwo się manewruje i przeciska między samochodami. Do kufra mieszczę torbę z laptopem i ciuchy na zmianę do pracy (spodnie i buty). Nie powiedziałbym żeby xmax był gorszy. Chcę zrobić jazdę próbna żeby mieć porównanie, ale wykonanie yamahy stoi rownież na najwyższym poziomie. Ja po prostu jestem wierny marce i nie powiem...wygląd i kolorystyka Forzy zdecydowanie bardziej do mnie przemawia. <br><hr>Bartosz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Mam ją od dwóch miesięcy. Jeżdzę codziennie do pracy. Mogę podpisać się pod każdą pochwałą dla tej maszyny. Pierwszy tysiąc spalanie 2,7. Teraz po kolejnych 500km 2,4l. Dynamiczna do 90kmh. Pojedzie 120kmh. Mam 195cm i nie wyglądam na tym sprzęcie źle. Wręcz nie widać mojego wzrostu. Łatwo się manewruje i przeciska między samochodami. Do kufra mieszczę torbę z laptopem i ciuchy na zmianę do pracy (spodnie i buty). Nie powiedziałbym żeby xmax był gorszy. Chcę zrobić jazdę próbna żeby mieć porównanie, ale wykonanie yamahy stoi rownież na najwyższym poziomie. Ja po prostu jestem wierny marce i nie powiem...wygląd i kolorystyka Forzy zdecydowanie bardziej do mnie przemawia. <br><hr>Bartosz
I to jest sensowna wypowiedź

-
Movi - Moderator
Gratuluje, po 1000 km zaoszczędzisz na powiększony zestaw w mcdonald'sKomentatorzy napisał(a):Z chińską Yamahą to żeś dojebał.... ładniejsza, fakt zgadzam się.
Komentatorzy napisał(a):W przypadku tych pojazdów 0,5l na 100km to bardzo dużo. Owszem szybsza, jakieś 5 km/h. Zachęcam, żebyś przyjżał się Forzie - będziesz wiedział, co mam na myśli.<br><hr>abcd<br>Komentatorzy napisał(a):Jak 2,5 zł na setkę to dla Ciebie dużo, to pozostaje mi tylko powiedzieć, że przykro mi...<br><hr>Movi<br>Komentatorzy napisał(a):To ok. 20% i to jest znaczna oszczędność. Gratuluję poziomu argumentacji...<br><hr>abcd<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jedyna sensowna wypowiedź<br><hr>MoviKomentatorzy napisał(a):Mam ją od dwóch miesięcy. Jeżdzę codziennie do pracy. Mogę podpisać się pod każdą pochwałą dla tej maszyny. Pierwszy tysiąc spalanie 2,7. Teraz po kolejnych 500km 2,4l. Dynamiczna do 90kmh. Pojedzie 120kmh. Mam 195cm i nie wyglądam na tym sprzęcie źle. Wręcz nie widać mojego wzrostu. Łatwo się manewruje i przeciska między samochodami. Do kufra mieszczę torbę z laptopem i ciuchy na zmianę do pracy (spodnie i buty). Nie powiedziałbym żeby xmax był gorszy. Chcę zrobić jazdę próbna żeby mieć porównanie, ale wykonanie yamahy stoi rownież na najwyższym poziomie. Ja po prostu jestem wierny marce i nie powiem...wygląd i kolorystyka Forzy zdecydowanie bardziej do mnie przemawia. <br><hr>Bartosz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie dlatego że komentujący jako jeden z niewielu tutaj jeździł pojazdem o którym piszeKomentatorzy napisał(a):Mam ją od dwóch miesięcy. Jeżdzę codziennie do pracy. Mogę podpisać się pod każdą pochwałą dla tej maszyny. Pierwszy tysiąc spalanie 2,7. Teraz po kolejnych 500km 2,4l. Dynamiczna do 90kmh. Pojedzie 120kmh. Mam 195cm i nie wyglądam na tym sprzęcie źle. Wręcz nie widać mojego wzrostu. Łatwo się manewruje i przeciska między samochodami. Do kufra mieszczę torbę z laptopem i ciuchy na zmianę do pracy (spodnie i buty). Nie powiedziałbym żeby xmax był gorszy. Chcę zrobić jazdę próbna żeby mieć porównanie, ale wykonanie yamahy stoi rownież na najwyższym poziomie. Ja po prostu jestem wierny marce i nie powiem...wygląd i kolorystyka Forzy zdecydowanie bardziej do mnie przemawia. <br><hr>Bartosz<br>Komentatorzy napisał(a):jedyna sensowna wypowiedź<br><hr>Movi<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Albo np. po 6000km na robociznę przeglądu po 6000km. Oczywiście nie są to duże kwoty, pewnie nieodczuwalne dla przeciętnego użytkownika Forzy/Xmaxa, ale lepiej, żeby pojazd spalił mniej niż więcej.<br><hr>SięCieszęBoMamNaHaapyMealaKomentatorzy napisał(a):Z chińską Yamahą to żeś dojebał.... ładniejsza, fakt zgadzam się.
Komentatorzy napisał(a):W przypadku tych pojazdów 0,5l na 100km to bardzo dużo. Owszem szybsza, jakieś 5 km/h. Zachęcam, żebyś przyjżał się Forzie - będziesz wiedział, co mam na myśli.<br><hr>abcd<br>Komentatorzy napisał(a):Jak 2,5 zł na setkę to dla Ciebie dużo, to pozostaje mi tylko powiedzieć, że przykro mi...<br><hr>Movi<br>Komentatorzy napisał(a):To ok. 20% i to jest znaczna oszczędność. Gratuluję poziomu argumentacji...<br><hr>abcd<br>Komentatorzy napisał(a):Gratuluje, po 1000 km zaoszczędzisz na powiększony zestaw w mcdonald's![]()
<br><hr>Movi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl