Powiedzcie mi co mam sobie kupi Yamaha Wr 250 vs Ktm exc 200
• Strona 1 z 1
Powiedzcie mi co mam sobie kupi Yamaha Wr 250 vs Ktm exc 200
Część tak jak w temacie potrzebuje opinii i informacji który z tych dwóch moto mam kupić będę jeździł trochę po ulicach interesuje mnie jak wygląda koszt eksploatacji i jak to jest z remontem:
-Spalanie
-Koszt remontu
-Co ile robi sie remont
Z góry dzięki.!
-Spalanie
-Koszt remontu
-Co ile robi sie remont
Z góry dzięki.!
- Norbert8000
- Świeżak
- duze, w 2T ciezko powiedziec ile spali na asfalcie,
- koszta porównywalne, nie chce mi sie wypisywać co i ile kosztuje. w 2T robisz często a taniom, w 4T rzadziej ale drożej. po kilku latach wychodzi na równo.
- w 2T robisz co 100 godzin srednio zalezy jaki rok maszyny jaki stan jak jeździsz itp. w 4T 150godzin spoko nalata.
wg mnie 4T przyjemniejsze po asfalcie. chociaz kupno takiego moto do asfaltu to z miejsca poroniony pomysł. lepiej kupic duzo tansze enduro i jakiegos skuterka na asfalt
- koszta porównywalne, nie chce mi sie wypisywać co i ile kosztuje. w 2T robisz często a taniom, w 4T rzadziej ale drożej. po kilku latach wychodzi na równo.
- w 2T robisz co 100 godzin srednio zalezy jaki rok maszyny jaki stan jak jeździsz itp. w 4T 150godzin spoko nalata.
wg mnie 4T przyjemniejsze po asfalcie. chociaz kupno takiego moto do asfaltu to z miejsca poroniony pomysł. lepiej kupic duzo tansze enduro i jakiegos skuterka na asfalt
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość