Szanujmy siÄ™ bracia i siostry
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Szanujmy siÄ™ bracia i siostry
Zobaczyłem film na stronie http://trinixy.ru/2007/06/14/zhest_lobovoe_stolknovenie_motociklistov_snimajushhijj_vyzhil_vtorojj__net_153_mb.html i zdałem sobie sprawę, że jeżdżąc na codzień motocyklem i starając się mieć oczy "dookoła kasku" nieraz zaskoczy mnie jakiś zgrywus na motocyklu, którego wynosi na mój pas na zakręcie, przelatuje na "wczesnym czerwony" kiedy ja ruszam na wczesnym zelonym lub próbuje mnie dogonić kiedy ja akurat ostro daję w hebel na żółtym. Mamy tak wspaniałe maszyny, że szkoda rozbijać po dwie sztuki na raz. Dodatkowo poruszyłem smutny temat dzwonów bo wczoraj kiedy rodziła mi się córeczka , w tym samym szpitalu umierał nastolatek po wypadku na motocyklu. Jestem z Wrocławia i zdaję sobie sprawę, że nie ma gdzie odkręcać, żeby nie pourywać zawiechy - dlatego spotykamy się na tych samych drogach. Mam nadzieję , że moja córa będzie latała po równych drogach bez skrzyżowań na zakrętach.
Pozdrawiam
Olo / Thunderace
Pozdrawiam
Olo / Thunderace
-
Surveyor - Świeżak
O k***rwa.
Moze i dobrze ze nie mamy w Polsce ani dobrych dróg,ani tylu motocyklistów.
Rzeczywiscie,wczesne zielone i wczesne czerwone moze okazac sie ostatnim swiatlem jakie widzimy
Moze i dobrze ze nie mamy w Polsce ani dobrych dróg,ani tylu motocyklistów.
Rzeczywiscie,wczesne zielone i wczesne czerwone moze okazac sie ostatnim swiatlem jakie widzimy
(otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
u.... ale wywalił...
troche brawury i niestety czołówka...
mam nadzieje, że z tego wyszli... i podali sobie ręce bo ten na Yamasze napewno się bardzo zdenerwował ;/
troche brawury i niestety czołówka...
mam nadzieje, że z tego wyszli... i podali sobie ręce bo ten na Yamasze napewno się bardzo zdenerwował ;/
Yamaha R1 RN19
-
GregorMoto - Bywalec
z tego co widziałem to kierowca suzuki spanikował i zaczoł chamowac, prostowac moto przy czym jeszcze bardziej wjechał na tor jazdy tej r1
Ostatnio edytowano 2/8/2007, 22:57 przez pawlak200192, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
pawlak200192 napisał(a):z tego co widziałem to kierowca suzuki spanikował i zaczoł chamowac i prostowac moto przy czym jeszcze bardziej wjechał na tor jazdy tej r1
Dokladnie to chcialem napisac - widac jak wezykowal(chwile). Kurwa zdnenerwowalem sie. Byla wina niestety kolesia, bo wjechal na przeciwny pas i zamiast odbic hamowal. [*] Zreszta, nie wiem gdzie ten Was komentarz w filmiku?
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
fajnie!!! Laughing
Fajna jest czyjas nieszkodliwa lub srednio szkodliwa glupota, ta akurat okazala sie smiertelna..
kiedy rodziła mi się córeczka Laughing
Gratulacje
Gdyby Kózka Ecie Plecie to by Nóżki Ch**j Ci w dupe:>
-
Shinden - Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
a suzi miala 150 na blacie.on dlatego zjechal na tamten pas tak daleko bo wczesniej malo co nie cmoknal tego poprzedniego.wtedy wyprostowal moto i musila korygowac wjezdzajac glebiej na przeciny pas, a tam pojawilo sie R1.tak ja to widze
pozdrawiam
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
a ja to widze tak jak wyprzedzanie na zakręcie podczas zjazdu w dół...takich kozaków mozna spotakć również wsród "puszkersów" ale za taki właśnie manewr powinni jajca urywać...i za pare podobnych też.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
DLa mnie to jest trochę i śmieszne i dziwne :/ No bo jak chce pokazać co potrafi to niech jedzie na lotnisko i pościga się z samolotem , druga sprawa jak już mówiliście jeden go minął z przeciwka ale też fuks byl . Ja po takim czymś bym już nie ryzykował i jechał na prostej . Dziwne - ponieważ ma facet motor a w takiej sytuacj tylko heble . Jak masz motor to ucz się jak zareagujesz w niektórych sytuacjach , jak coś wyskoczy jak zrobić przeciwskręt , albo jak używać hebli żeby skrócić drogę hamowania . POZDRO
-
Kruk1503 - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
nie wtedy kiedy walisz w ślepo....lewe winkle są ok ale na prawych to już oststni debil sie pcha a to że z góry...turboponczuś...pomyśl, uaktualnij dane z fizyki to może złapiesz ocb.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości