Trudne sprawy [+18]
Rosidad napisał(a):tak , normalnie maluch, polonez ..... e(cos tam czyli wiadomo kazde bmw) i drift a najlepiej to zaspawaj sobie tylna os na stale
cienki bolek jestes jak nigdy nie latales bokiem maluchem i polonezem
Vergon napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=Duxwl4t-n-Q&list=PL2pzgHdrZzwY_UkORbQqcrO1eyi4T-dsZ&index=127
co on ma tam za opone bo moja to po 30s by sie skonczyla
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Vergon napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=Duxwl4t-n-Q&list=PL2pzgHdrZzwY_UkORbQqcrO1eyi4T-dsZ&index=127
No i co zrobic po takm zapaleniu i zaebaniu piaskiem?
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
przelicytuje
nie tylko bokiem
w 1.6 gle to nawet dachem ... <rotfl>
nie tylko bokiem
w 1.6 gle to nawet dachem ... <rotfl>
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
suhy-19 napisał(a):maluchem tez raz dachowałem i na dodatek miałem 5 osób na pokładzie
Powiemm krotko, sie nie umi sie nie zapitala
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
No od marca to już trochę... 18-go czerwca mam kontrolę i mi lekarz powie co dalej. Tak długo dlatego, że wyrwałem śruby, bo mi lekarz jeden powiedział, że mogę chodzić bez temblaka już, a za dwa tygodnie miałem zapalenie (nie nadwyrężałem ręki) i poluzowane śruby... Teraz muszę czekać na kontrolę i mi powie czy jest git czy z biodra mi wezmą kość, żeby naprawić obojczyk. Mam nadzieję, że wszystko będzie spoko, bo tyłka bym nie chciał mieć do tego pociętego...
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
No pewnie. Gdzie proponujesz? Szczerze to rękę mam na tyle sprawną, że dałoby radę, ale jakbym się na nią znów przewrócił... Dlatego wolę nie próbować.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
rosiboj napisał(a):dash cam.
Zalozylbys bo ...
Nie .... ewentualne bo
bo ludzie to debile, a zawsze to jakiś dowód + policja ostantio lubi naginać przepisy, mówią że przeleciałeś na czerwonym, mówisz że masz kamerkę, to jednak zmieniają zdanie, etc.
nie weim jak w UK
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
MarSen napisał(a): Mam nadzieję, że wszystko będzie spoko, bo tyłka bym nie chciał mieć do tego pociętego...
Powiedz, że chcesz z nieboszczyka.
Ja mam kawałek kości z odzysku i jest git. Nawet wyczuwam zmiany pogody xD
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości