wydech 4t
• Strona 1 z 1
wydech 4t
Witam sprzedałem moją 450 kupiłem 250 4t i zostało mi sporo chajsu i chcę sprawić mojej 250 prezent a konkretniej wydech , i teraz moje pytanie jaki wydech najlepszy akrapivic,fmf,doma ??? Ale to nic bo nie mogę nic ciekawego znaleźć w Polsce motocykl to yamaha yzf 250 z 2005r. Wszystkie wydech są do nowszych modeli jak byście mogli podrzucić jakąś stronkę z wydeszkami do niej bym był bardzo wdzięczny i jeszcze mam pytanie apropo przesni błotnik (czy jak to się tam zwie) czy można założyć od nowszego modelu bo ten stary jest ok ale strasznie brzydki te nowsze lepiej wyglądają motocykl jest 10mth po remoncie (sprawdzone) to chce go dopieścić na tor powiedzcie co jeszcze można do kupić na tor żeby lepiej sie jeździło?
- piterek123456
- Świeżak
szczerze dla mnie szkoda kasy pakować w wydech, nic ci nie da, troche zmieni dzwięk, troche stracisz na wadze - tyle co i tak nie poczujesz. a wywalisz tyle kasy że szkoda. nówki przynajmniej. szukaj na allegro i olx uzywek.
zamiast pakować bez sensu kase w wydech, to lepiej oddaj np zawieszenie na tuning dopasowany, to zauwazalnie poprawi prowadzenie motocykla. lepiej tez dokup sobie kilka kompletów opon za ta kase, uwież mi że zdrowa kostka duzo wiecej da niż wydech. ja bym wiecej nie ładował mozesz kupic jakies swiecidełka itp - ale moto ma jeździć.
co do błotnika mozna zarzucic nowszy tylko moze bedzie trzbea przewiercic otwory inne mocujące
zamiast pakować bez sensu kase w wydech, to lepiej oddaj np zawieszenie na tuning dopasowany, to zauwazalnie poprawi prowadzenie motocykla. lepiej tez dokup sobie kilka kompletów opon za ta kase, uwież mi że zdrowa kostka duzo wiecej da niż wydech. ja bym wiecej nie ładował mozesz kupic jakies swiecidełka itp - ale moto ma jeździć.
co do błotnika mozna zarzucic nowszy tylko moze bedzie trzbea przewiercic otwory inne mocujące
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Może i masz racje czy założenie sprężyny ohlins do tylniego amortyzatora poprawi coś ? A co do opon to jakie polecasz ?
- piterek123456
- Świeżak
sama spręzyna nie poprawi, chyba że nie miescisz sie w SAGu,
kazda oponka dobra - a dobiera sie pod dany teren, ale to temat rzeka,
kazda oponka dobra - a dobiera sie pod dany teren, ale to temat rzeka,
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości