Jaka zbroja
• Strona 1 z 1
Jaka zbroja
Siema. Mam zamiar kupic zbroje. Moj budzet to 300zl. Myslalem na uzywanym fox titan (mam tez mozliwosc sciÄ…gniecia z USA tam chodza nowe po 300) sÄ… jakies lepsze zbroje w podobnej cenie??
- damian79074
- Świeżak
Dorzucilbym i kupil bym Alpinestars

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kravec,
moze zle nazywam, chodzi mi o bionick'a
moje dwa kupilem ponizej 400 plm'ow na ebay'u

moze zle nazywam, chodzi mi o bionick'a
moje dwa kupilem ponizej 400 plm'ow na ebay'u

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Bionic bionic. Nie mówię że to złe zbroje. Po prostu w cenie sklepowej (około 800zł) znajdzie się coś lepszego. Za 400 bym wziął
Przerabiałem temat ochraniaczy Bionic tak ogólnie- według mnie w porównaniu z innymi firmami zajmującymi się "takimi" ochraniaczami wypadają przeciętnie. Thor robi w mojej opinii lepsze, evs podobne, z Leatt niestety nie miałem jeszcze okazji się zapoznać. Jest jeszcze sixsixone ale też są takie no... ok. Nic więcej
Co do tematu- Fox to taka trochę tandeta jest. Jak ze stanów to myślę że EVS by wyszedł też dobrze cenowo, a raczej będzie lepszy.

Przerabiałem temat ochraniaczy Bionic tak ogólnie- według mnie w porównaniu z innymi firmami zajmującymi się "takimi" ochraniaczami wypadają przeciętnie. Thor robi w mojej opinii lepsze, evs podobne, z Leatt niestety nie miałem jeszcze okazji się zapoznać. Jest jeszcze sixsixone ale też są takie no... ok. Nic więcej

Co do tematu- Fox to taka trochę tandeta jest. Jak ze stanów to myślę że EVS by wyszedł też dobrze cenowo, a raczej będzie lepszy.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości