[Aktualności] Shoei Qwest - turystyczny zestaw w...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Shoei Qwest - turystyczny zestaw w...
Dyskusja na temat: Shoei Qwest - turystyczny zestaw w redakcji Åšcigacz.pl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Shoei Qwest - turystyczny zestaw w redakcji Åšcigacz.pl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Shoei Qwest - turystyczny zestaw w redakcji Åšcigacz.pl
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podaj mailaKomentatorzy napisał(a):Redaktor mógł sobie cyknąć fotkę w tych bokserkach. :*<br><hr>Klusekśląski<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lol<br><hr>motórzystaKomentatorzy napisał(a):Redaktor mógł sobie cyknąć fotkę w tych bokserkach. :*<br><hr>Klusekśląski<br>Komentatorzy napisał(a):Podaj maila<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lowca.cipek@nieletni.plKomentatorzy napisał(a):Redaktor mógł sobie cyknąć fotkę w tych bokserkach. :*<br><hr>Klusekśląski<br>Komentatorzy napisał(a):Podaj maila<br><hr>Boczo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Boczo" napisz jak się z czarnego matu robale zmywają. Bo tak się właśnie zastanawiam. Też mam czarny Shoeia w macie, ale przyszedł na drugi dzień po wypadku i czeka w pudle aż się noga zrośnie
<br><hr>alukow

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak jak z każdego innego malowania, ale trzeba strasznie uważać, aby nie zostawić rys i broń Boże zmywać robactwa jakąś twardą, chropowatą szmatką.<br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):"Boczo" napisz jak się z czarnego matu robale zmywają. Bo tak się właśnie zastanawiam. Też mam czarny Shoeia w macie, ale przyszedł na drugi dzień po wypadku i czeka w pudle aż się noga zrośnie<br><hr>alukow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki, bałem się, że może jakieś plamy będą zostawać<br><hr>alukowKomentatorzy napisał(a):"Boczo" napisz jak się z czarnego matu robale zmywają. Bo tak się właśnie zastanawiam. Też mam czarny Shoeia w macie, ale przyszedł na drugi dzień po wypadku i czeka w pudle aż się noga zrośnie<br><hr>alukow<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak jak z każdego innego malowania, ale trzeba strasznie uważać, aby nie zostawić rys i broń Boże zmywać robactwa jakąś twardą, chropowatą szmatką.<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak się jeździ B12 to wiadomo, że się łatwo zmywają. Co drugi pewnie przeżywa zderzenie z kaskiem, przecież to w ogóle nie jedzie.<br><hr>cebeefiorzKomentatorzy napisał(a):"Boczo" napisz jak się z czarnego matu robale zmywają. Bo tak się właśnie zastanawiam. Też mam czarny Shoeia w macie, ale przyszedł na drugi dzień po wypadku i czeka w pudle aż się noga zrośnie<br><hr>alukow<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak jak z każdego innego malowania, ale trzeba strasznie uważać, aby nie zostawić rys i broń Boże zmywać robactwa jakąś twardą, chropowatą szmatką.<br><hr>Boczo<br>Komentatorzy napisał(a):Dzięki, bałem się, że może jakieś plamy będą zostawać<br><hr>alukow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
... powiedział wirtualny użytkownik R-jedynek i GixxówKomentatorzy napisał(a):"Boczo" napisz jak się z czarnego matu robale zmywają. Bo tak się właśnie zastanawiam. Też mam czarny Shoeia w macie, ale przyszedł na drugi dzień po wypadku i czeka w pudle aż się noga zrośnie<br><hr>alukow<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak jak z każdego innego malowania, ale trzeba strasznie uważać, aby nie zostawić rys i broń Boże zmywać robactwa jakąś twardą, chropowatą szmatką.<br><hr>Boczo<br>Komentatorzy napisał(a):Dzięki, bałem się, że może jakieś plamy będą zostawać<br><hr>alukow<br>Komentatorzy napisał(a):Jak się jeździ B12 to wiadomo, że się łatwo zmywają. Co drugi pewnie przeżywa zderzenie z kaskiem, przecież to w ogóle nie jedzie.<br><hr>cebeefiorz<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżdziłeś B12 pewnie od brata, tak? Nie! Czekaj, szwagra? Tzn opowiadał CiKomentatorzy napisał(a):"Boczo" napisz jak się z czarnego matu robale zmywają. Bo tak się właśnie zastanawiam. Też mam czarny Shoeia w macie, ale przyszedł na drugi dzień po wypadku i czeka w pudle aż się noga zrośnie<br><hr>alukow<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak jak z każdego innego malowania, ale trzeba strasznie uważać, aby nie zostawić rys i broń Boże zmywać robactwa jakąś twardą, chropowatą szmatką.<br><hr>Boczo<br>Komentatorzy napisał(a):Dzięki, bałem się, że może jakieś plamy będą zostawać<br><hr>alukow<br>Komentatorzy napisał(a):Jak się jeździ B12 to wiadomo, że się łatwo zmywają. Co drugi pewnie przeżywa zderzenie z kaskiem, przecież to w ogóle nie jedzie.<br><hr>cebeefiorz<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kobex@poczta.onet.pl<br><hr>pawelKomentatorzy napisał(a):Redaktor mógł sobie cyknąć fotkę w tych bokserkach. :*<br><hr>Klusekśląski<br>Komentatorzy napisał(a):Podaj maila<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
abramowicz1992@gmail.com<br><hr>BartoszKomentatorzy napisał(a):Redaktor mógł sobie cyknąć fotkę w tych bokserkach. :*<br><hr>Klusekśląski<br>Komentatorzy napisał(a):Podaj maila<br><hr>Boczo<br>
Komentatorzy napisał(a):lol<br><hr>motórzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości