Trudne sprawy [+18]
Rozłożenie sprzęgła razem ze ściągnięciem kosza sprzegłowego-20min
Zrobienie ściągacza na zębatke czopu i sciagniecie jej-30min
Zlozenie wszystkiego z powrotem 30min.
Dokręcenie j*banej nakretki zębatki 4godziny...
Zrobienie ściągacza na zębatke czopu i sciagniecie jej-30min
Zlozenie wszystkiego z powrotem 30min.
Dokręcenie j*banej nakretki zębatki 4godziny...
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
hah, wlasnie sie doweidzialem ze u ojca w robocie jakis 19latek kupil sobie pierwsze moto, r6.
juz pomine fakt, r6 na pierwsze moto, ale najlepsza jest kwestia prawka, ze fortepian na a2 sie nie miesci, a kat A nie moze miec
juz pomine fakt, r6 na pierwsze moto, ale najlepsza jest kwestia prawka, ze fortepian na a2 sie nie miesci, a kat A nie moze miec
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
suhy-19 napisał(a):na przykład dokładniejsze kontrole drogowe
serio? życzę Ci więc abyś w drodze został skontrolowany jak najwięcej razy. za każdym razem pytany czy masz prawo jazdy, dowód rejestracyjny i żeby Ci skontrolowali także odblaski, głośność tłumika, głębokość bieżnika, po takich 3 kontrolach w ciągu dnia może zmienisz zdanie.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
-
lagiboy - Moderator
Mnie zastanawia fakt, ze tyle osob zna nastepnych kilka osob ktore bujaja sie bez PJ. I co, ano nic, przyzwolenie spoleczune jest, bo ma sie bledna emocjonalna wiez - bo to w koncu tez motocyklista jak ja.
Ja jestem kontrolowany zadko, z regoly na poczatku sezonu. Tyle, ze u nas kontrol jest malo, bo do zadkosci nalezy jazda bez PJ.
Ja jestem kontrolowany zadko, z regoly na poczatku sezonu. Tyle, ze u nas kontrol jest malo, bo do zadkosci nalezy jazda bez PJ.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Mnie zastanawia fakt, ze tyle osob zna nastepnych kilka osob ktore bujaja sie bez PJ. I co, ano nic, przyzwolenie spoleczune jest, bo ma sie bledna emocjonalna wiez - bo to w koncu tez motocyklista jak ja.
Ale co poradzisz? "Ej no, zrób pj "?
Kiedys jeden typeczek chcial, żebym mu obejrzał motorek. Postawiłem warunek, ze jak zrobi uprawnienia. I tak kupił, i tak nie zrobil.
Regula jest taka, ze ludzie którzy jeżdżą od małego dochodzą do tych 18lat i robią następną kategorie. A cala reszta jednosezonowcow i fejsbukowych zajawkowiczow ma w nosie. Zreszta pod kolumna Zygmunta raczej nie kontrolują dokumentów.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Mają w nosie, bo za mało się mówi o konsekwencjach, ale nie samej jazdy bez uprawnień (śmieszny mandat), ale ewentualnego zdarzenia spowodowanego przez takiego kierowcę (renty, odszkodowania, itp.).
Gdyby konsekwencje ograniczały się jedynie do mandatu, a OC i tak by obowiązywało, to sam bym pewnie nie robił kat.A.
Ale mam na szczęście dość rozgarniętą wyobraźnię (tak wiem, nie powinienem brać R6 na pierwsze, a po 4500km doświadczeń S1000RR na drugie moto... ) i po dokładniejszym rozeznaniu tematu ewentualnych konsekwencji "na wypadek" zrobiłem lejce.
Gdyby konsekwencje ograniczały się jedynie do mandatu, a OC i tak by obowiązywało, to sam bym pewnie nie robił kat.A.
Ale mam na szczęście dość rozgarniętą wyobraźnię (tak wiem, nie powinienem brać R6 na pierwsze, a po 4500km doświadczeń S1000RR na drugie moto... ) i po dokładniejszym rozeznaniu tematu ewentualnych konsekwencji "na wypadek" zrobiłem lejce.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
Ja głupi bylem ze A1 w pore nie robilem. Oczywiscie nikogo nie namawiam do jazdy bez PJ bo to najwieksza glupota i debilizm. Nie polecam. Odradzam. Jakby nawet to a1 bylo to bym sie nie bal jakiejs dalszej turystyki w tym sezonie uprawiac, a tak to tylko okolice w promieniu 30km. Nawet nie.
Takze teraz mozecie do woli hejtowac
Takze teraz mozecie do woli hejtowac
-
głupota to jest to :
https://www.youtube.com/watch?v=vCxiBEvVOvE
https://www.youtube.com/watch?v=vCxiBEvVOvE
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
suhy-19 napisał(a):Cioracz tak jak juz pisalem wiecej kontroli zwlasza w opatowie i kielcach
A no przydaloby się bo jeżdżą te ściganty jak glupie
To ja suhy Tobie tak samo coś miłego powiem...
Żebyś dwójke zgubił
-
przeglÄ…d zrobiony
'a podswietlenie tablicy?'
no nie mam, w oyrginale tez nie ma, taki kupiłem i zawsze było okej
'ma być'
'odpal go pan'
'to nie jest seryjny wydech, z tym wydechem pierwsza kontrola i dowod pan staci'
no tak kupilem, ja sie nie znam, zreszta nikt nie jezdzi na wysokich obrotach zeby glosony byl
'panie, masz pan taki sprzet i nic nie wiesz? jasne. zreszta, jezdze czarna vtr i nie raz pana widzialem. jak by co to byl pan na przegladzie na seryjnym wydechu'
:d
'a podswietlenie tablicy?'
no nie mam, w oyrginale tez nie ma, taki kupiłem i zawsze było okej
'ma być'
'odpal go pan'
'to nie jest seryjny wydech, z tym wydechem pierwsza kontrola i dowod pan staci'
no tak kupilem, ja sie nie znam, zreszta nikt nie jezdzi na wysokich obrotach zeby glosony byl
'panie, masz pan taki sprzet i nic nie wiesz? jasne. zreszta, jezdze czarna vtr i nie raz pana widzialem. jak by co to byl pan na przegladzie na seryjnym wydechu'
:d
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
https://www.facebook.com/TurboKamera/vi ... 674917385/?
type=2&%3Bamp%3Bamp%3Btheater&%3Bamp%3Bamp%3B_fb_noscript=1&%3
Bamp%3B_fb_noscript=1&%3B_fb_noscript=1&__fns&hash=Ac1GNRnxbFRB2dLs
no nie wierze kurde gonić tych gnoi urzędasów....
type=2&%3Bamp%3Bamp%3Btheater&%3Bamp%3Bamp%3B_fb_noscript=1&%3
Bamp%3B_fb_noscript=1&%3B_fb_noscript=1&__fns&hash=Ac1GNRnxbFRB2dLs
no nie wierze kurde gonić tych gnoi urzędasów....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości