Wypaday weekendowe - Mazowieckie
• Strona 1 z 1
Wypaday weekendowe - Mazowieckie
Cześć,
szukam chętnych do przyłączenia się/ekipy do której mogę się przyłączyć na wypady weekendowe raz w miesiącu na turystykę po Polsce. Preferuję spokojną jazdę zbliżoną do obowiązujących przepisów ze zwiedzaniem przede wszystkim ciekawych miejsc. Moja obecna ekipa się w tym roku rozjedzie częściowo po Europie i nie będzie z kim pomykać.
szukam chętnych do przyłączenia się/ekipy do której mogę się przyłączyć na wypady weekendowe raz w miesiącu na turystykę po Polsce. Preferuję spokojną jazdę zbliżoną do obowiązujących przepisów ze zwiedzaniem przede wszystkim ciekawych miejsc. Moja obecna ekipa się w tym roku rozjedzie częściowo po Europie i nie będzie z kim pomykać.
- koen
- Świeżak
Evil To czekam na propozycje można by objechać Góry Świętokrzyskie, fajnie na św. Katarzyne się jeździ. Sandomierz TBG i te strony też luksus. Lubie w stronę Olkusz na Skałę polatać Ojców. Jestem na tak jak coś i mam sporo czasu do polatania.
Wchodzę tam, gdzie inni uciekają przed śmiercią...
-
Bzyk_R1 - Świeżak
Preferuję spokojną jazdę zbliżoną do obowiązujących przepisów ze zwiedzaniem przede wszystkim ciekawych miejsc. Moja obecna ekipa się w tym roku rozjedzie częściowo po Europie i nie będzie z kim pomykać.
cards solitaire (otwórz link)
- zeeshan002
- Świeżak
zgodzÄ™ siÄ™
lepiej jezdzi siÄ™ spokojnie i bezpiecznie 

biolovers.pl/pol_m_Suplementy-850.html (otwórz link)
- laura900
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości