[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
Wszyscy oszukani przez mwitkowski100@gmail.com , proszę o kontakt ze mną / aleksandra.zaglewskaa@gmail.com<br><hr>OlaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
NIE DZIEKOWAC !! PREZENT<br><hr>mikolaj<br>
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):polecam mwitkowski100@gmail.com lo+matura ok doszło kurierem wszystko tak jak nalezy,
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak mwitkowski to- OSZUST.Chciałem u niego dowód załatwić, wziął zaliczkę i znikną.Na pytania odpowiadał jakieś bzdury, zero konkretu, na początku jedna cena, potem niby za coś trzeba dopłacić.Jednym słowem ostrzegam z nim coś mieć!OSZUST,OSZUST i jeszcze raz OSZUST !<br><hr>skrypekKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z czego gałganie jesteś zadowolony z lewizny. A teraz idz z tym do Wydziału Komunikacji hehehehe to zobaczymy jaki bedziesz zadowolony hehehehe gałganie pospolity.<br><hr>Artur<br>Komentatorzy napisał(a):sam z siebie jestes zadowolony!!! polecasz sam siebie oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):proszę o kontakt na maksimus00@wp.pl czy ten witkowski to oszust?<br><hr>maks<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak mnie i brata oszukał i to na sporą cenę.900 EURO. Jeśli się za min wstawiasz to prosze bardzo, chce ta kasę spowrotem. Przelewy mam jako 100% dowody. Więcej informacji i konto podam na ch.jolka@yahoo.de nie zdążyłem<br><hr>JolantaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):za ile zalatwia?<br><hr>ty67<br>Komentatorzy napisał(a):mwitkowski100@gmail.com w 100% polecam co co na niego piszą pewnie jakaś konkurencja, ma zarejstrowane wszystko - pracuje w banku zweryfikowałam dane przez wpłata, i wszystko poszło wporządku, załatwił mi prawo jazdy kat.B , bo juz nie miałam siły zdawać kolejny raz - sprawdziłam to nie żadna podróbka<br><hr>miki27<br>Komentatorzy napisał(a):jeżeli kogoś oszukał pan Marek kogoś to ja się za nim wstawie, co to za bzdura ponad 2 miesiące temu u niego załatwiłem kat.B z wpisami wszystko sprawdziłem i ok.
Po za tym co za cioty siedzące przy ekranach, dajcie chociaż jeden skan przelewu do tego pana to uwierze - co niby kto się czuje oszukany, bo pisać kazdy sobie może a podstaw żadnych!<br><hr>Tadeusz44<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witkowski... Nawet nie umie się wystawiać a co do cokolwiek innego załatwić. Kasuje zaliczkę, po paru dniach " BO ONI JESZCZE CZEGOŚ NIE PODLICZYLI U TRZEBA DOPŁACIĆ ZNÓW SPORĄ SUME...i gowno... I po kasie!!! ani prawka, ani kasy,ani odpowiedzi. <br><hr>JolantaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):czesc omi napisz do mawitkowski100@gmail.com w sprawie dokumentów wyjasni ci co i jak ponad rok jezdze na tym dokumencie , miałem kontrole i ok<br><hr>acowasto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie nie jestem żadna konkurencja!!Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):za ile zalatwia?<br><hr>ty67<br>Komentatorzy napisał(a):mwitkowski100@gmail.com w 100% polecam co co na niego piszą pewnie jakaś konkurencja, ma zarejstrowane wszystko - pracuje w banku zweryfikowałam dane przez wpłata, i wszystko poszło wporządku, załatwił mi prawo jazdy kat.B , bo juz nie miałam siły zdawać kolejny raz - sprawdziłam to nie żadna podróbka<br><hr>miki27<br>
Jestem tu prywatnie i skoro mwitkowski umie robić interesy i jest kompetentną osobą. Nie naciagal by ludzi i i jeszcze oszukiwał, i nadzieje robił. MNIE OSZUKAŁ NA BARD DUŻĄ SUMĘ. Żadne @ nie dochodzą i żadnej odpowiedzi. Proszę więc wszystkich o kontakt którzy zostali również OSZKANI. Razem go zlapiemy.
JEST OSZUST I TCHÓRZ.<br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak WITKOWSKI TO OSZUST MNIE TEŻ OSZUKAŁ ZALICZKI SKASOWAL I POSZEDŁ W DŁUGĄKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z czego gałganie jesteś zadowolony z lewizny. A teraz idz z tym do Wydziału Komunikacji hehehehe to zobaczymy jaki bedziesz zadowolony hehehehe gałganie pospolity.<br><hr>Artur<br>Komentatorzy napisał(a):sam z siebie jestes zadowolony!!! polecasz sam siebie oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):proszę o kontakt na maksimus00@wp.pl czy ten witkowski to oszust?<br><hr>maks<br>Komentatorzy napisał(a):Tak mwitkowski to- OSZUST.Chciałem u niego dowód załatwić, wziął zaliczkę i znikną.Na pytania odpowiadał jakieś bzdury, zero konkretu, na początku jedna cena, potem niby za coś trzeba dopłacić.Jednym słowem ostrzegam z nim coś mieć!OSZUST,OSZUST i jeszcze raz OSZUST !<br><hr>skrypek<br>
Oszust!!!!!!!!! <br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hallo ALEXANDRA też zostałam oszukana przez mwitkowski100@gmail.com. I to na dużą sumę. Info ch.jolka@yahoo.deKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):polecam mwitkowski100@gmail.com lo+matura ok doszło kurierem wszystko tak jak nalezy,
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>Komentatorzy napisał(a):Wszyscy oszukani przez mwitkowski100@gmail.com , proszę o kontakt ze mną / aleksandra.zaglewskaa@gmail.com<br><hr>Ola<br>
<br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawda mnie też oszukal!!! Ani prawka ani kasy spowrotemKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z czego gałganie jesteś zadowolony z lewizny. A teraz idz z tym do Wydziału Komunikacji hehehehe to zobaczymy jaki bedziesz zadowolony hehehehe gałganie pospolity.<br><hr>Artur<br>Komentatorzy napisał(a):sam z siebie jestes zadowolony!!! polecasz sam siebie oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):proszę o kontakt na maksimus00@wp.pl czy ten witkowski to oszust?<br><hr>maks<br>Komentatorzy napisał(a):Tak mwitkowski to oszust, nie w stanie nic załatwić, w ogóle nie wie o co chodzi, na pytania odpowiada jakieś bzdury, bierze zaliczkę, a ni dokumentów, a ni pieniędzy! Nie załatwiajcie u niego żadnych dokumentów, będziecie potem żałować! <br><hr>skrypek<br>
OSZUST MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU GO ZAMKNĄ <br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak jak należy.....???Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>
oszukał mnie i brata. I niewierze ze on w ogóle cos umie załatwić.on sam jest głupim pionkiem,który nawet nie umie się wyłowić... <br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie oszukał na dużą sumę mwitkowski100@gmail.com wiec juz nie ma zaufania. Wszyscy to oszuści <br><hr>JolantaKomentatorzy napisał(a):Dzień dobry nazywam się Stanisław pomagam w uzyskaniu prawa jazdy wszystkich kategorii,Dowodów osobistych oraz świadectw szkolnych tym którzy mają już dość oszustów zapraszam do rozmowy tylko poważne osoby.Nie miałem jeszcze osoby która byłaby nie zadowolona z moich usług nie wymagam żadnych pieniędzy przed rozpoczęciem pracy jedyny,uczciwy odpowiedni Człowiek na tym forum proszę kontaktować się na podany poniżej adres E-mail PrawoJazdy-BezStresu@wp.pl<br><hr>Stanisław<br>Komentatorzy napisał(a):w d*** byliscie i guwno widzieliscie jak nie macie o czms pojecia to nie piszcie ze nie mozna zalatwic prawa jazdy i ze kazdy jest oszustem. Ja zalatwialem w swoim miescie prawo jazdy i nie jedna osoba ktora znam. Moj brat zalatwial ktory mieszka 470 km odemnie tez zalatwial u niego i jego dziewczyna wiec nie piscie ze nie mozna jak mozna. Prawko odebrałem normalnie w wydziale komunikacji. Zaplacilem i cieszylem sie kwitkiem i ciesze do dzis. Jak ktos nie wierzy nie musi ale podaje namiary na tego faceta moze wam tez pomoze rogulski1967@wp.pl. Piscie ze jestescie od Władka T.
<br><hr>zadowolony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, pomagam zdobyć wszelkiego rodzaju dokumenty na Ukrainie. Zaświadczenia, zameldowania, wpisy do rejestru i inne... Załatwiam formalności i sprawy urzędowe. masz z czymś problem? Zadzwoń ! Pomogę !Komentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>
dokumentyukraina@onet.pl Tel: 537-836-694<br><hr>kacper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy potrzebujesz kredytu?
Szukasz Finansów?
Szukasz Kredytu, by powiększyć swój obiekt?
Myślę, że jesteś we właściwym miejscu.
Oferujemy kredyty atlow stopy procentowej.
Zainteresowane osoby powinny prosimy o kontakt
Do natychmiastowej odpowiedzi na aplikacji, uprzejmie
odpowiadanie na wiadomości e-mail poniżej only.fservice32@gmail.com tego<br><hr>paul
Szukasz Finansów?
Szukasz Kredytu, by powiększyć swój obiekt?
Myślę, że jesteś we właściwym miejscu.
Oferujemy kredyty atlow stopy procentowej.
Zainteresowane osoby powinny prosimy o kontakt
Do natychmiastowej odpowiedzi na aplikacji, uprzejmie
odpowiadanie na wiadomości e-mail poniżej only.fservice32@gmail.com tego<br><hr>paul
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WITAM PROSZE O KONTAKT CHCE PRAWKO ZDECYDOWANY JESTEM .DOBRZE ZAPACE TYLKO MUSZE MIEC PEWNOC Q 100 PROCENTACH 0031685034954 PUSCIC SYGNAL JA ODDZWONIE PONIEWASZ JESTEM ZA GRANICA<br><hr>MIRKOKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Piszcie agugu3@o2.pl pewniak.<br><hr>pewniak<br>Komentatorzy napisał(a):załatw sobie u prawojazdypj@t.pl - nie u jakiś krętaczy , ponad 2 miesiące temu załatwiałem u niego , wporządku gościu , na to co sie umawiałem to dostałem<br><hr>f28f92b<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chłopcze ZAPOMNI TU TO WSZYSCY OSZUSCI mnie też oszukali i nawet jak będzie 100% przekonanie brzmieć!! Zapomni o tym tu wszyscy są odpuści, portal tylko dla oszustów. I kasa poszła się też je**c <br><hr>JolantaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Piszcie agugu3@o2.pl pewniak.<br><hr>pewniak<br>Komentatorzy napisał(a):załatw sobie u prawojazdypj@t.pl - nie u jakiś krętaczy , ponad 2 miesiące temu załatwiałem u niego , wporządku gościu , na to co sie umawiałem to dostałem<br><hr>f28f92b<br>Komentatorzy napisał(a):WITAM PROSZE O KONTAKT CHCE PRAWKO ZDECYDOWANY JESTEM .DOBRZE ZAPACE TYLKO MUSZE MIEC PEWNOC Q 100 PROCENTACH 0031685034954 PUSCIC SYGNAL JA ODDZWONIE PONIEWASZ JESTEM ZA GRANICA<br><hr>MIRKO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mogę załatwić miedzynarodowe prawo jazdy, które sobie potem w danym kraju wymienisz na polskie lub inne <br><hr>maksKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Piszcie agugu3@o2.pl pewniak.<br><hr>pewniak<br>Komentatorzy napisał(a):załatw sobie u prawojazdypj@t.pl - nie u jakiś krętaczy , ponad 2 miesiące temu załatwiałem u niego , wporządku gościu , na to co sie umawiałem to dostałem<br><hr>f28f92b<br>Komentatorzy napisał(a):WITAM PROSZE O KONTAKT CHCE PRAWKO ZDECYDOWANY JESTEM .DOBRZE ZAPACE TYLKO MUSZE MIEC PEWNOC Q 100 PROCENTACH 0031685034954 PUSCIC SYGNAL JA ODDZWONIE PONIEWASZ JESTEM ZA GRANICA<br><hr>MIRKO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moglabym prpsic kontakt do tej osoby jesli jest na 100%pewna , juz nie raaz zostalam oszukana ..<br><hr>kkkkKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorianwwww<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
debilu stary !! nie ma miedzynarodowego prawa jazdy!! kazde panstwo ma swoje paszporty,dowody i prawa jazdy!! wiec? spierdaaaaalaj oszuscie!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Piszcie agugu3@o2.pl pewniak.<br><hr>pewniak<br>Komentatorzy napisał(a):załatw sobie u prawojazdypj@t.pl - nie u jakiś krętaczy , ponad 2 miesiące temu załatwiałem u niego , wporządku gościu , na to co sie umawiałem to dostałem<br><hr>f28f92b<br>Komentatorzy napisał(a):WITAM PROSZE O KONTAKT CHCE PRAWKO ZDECYDOWANY JESTEM .DOBRZE ZAPACE TYLKO MUSZE MIEC PEWNOC Q 100 PROCENTACH 0031685034954 PUSCIC SYGNAL JA ODDZWONIE PONIEWASZ JESTEM ZA GRANICA<br><hr>MIRKO<br>Komentatorzy napisał(a):mogę załatwić miedzynarodowe prawo jazdy, które sobie potem w danym kraju wymienisz na polskie lub inne <br><hr>maks<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak to prawda!!! szusci oszusci i jeszcze raz oszusci!!!!!!!!!!!!!!!! nikt nie zalatwi prawka bo to jest nierealne!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Piszcie agugu3@o2.pl pewniak.<br><hr>pewniak<br>Komentatorzy napisał(a):załatw sobie u prawojazdypj@t.pl - nie u jakiś krętaczy , ponad 2 miesiące temu załatwiałem u niego , wporządku gościu , na to co sie umawiałem to dostałem<br><hr>f28f92b<br>Komentatorzy napisał(a):WITAM PROSZE O KONTAKT CHCE PRAWKO ZDECYDOWANY JESTEM .DOBRZE ZAPACE TYLKO MUSZE MIEC PEWNOC Q 100 PROCENTACH 0031685034954 PUSCIC SYGNAL JA ODDZWONIE PONIEWASZ JESTEM ZA GRANICA<br><hr>MIRKO<br>Komentatorzy napisał(a):Chłopcze ZAPOMNI TU TO WSZYSCY OSZUSCI mnie też oszukali i nawet jak będzie 100% przekonanie brzmieć!! Zapomni o tym tu wszyscy są odpuści, portal tylko dla oszustów. I kasa poszła się też je**c <br><hr>Jolanta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oszuscie jeszcze sie oglaszasz???!!! zajebiiiiiiiiia Cie jak cie zlapia gnoju!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, pomagam zdobyć wszelkiego rodzaju dokumenty na Ukrainie. Zaświadczenia, zameldowania, wpisy do rejestru i inne... Załatwiam formalności i sprawy urzędowe. masz z czymś problem? Zadzwoń ! Pomogę !
dokumentyukraina@onet.pl Tel: 537-836-694<br><hr>kacper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy tu są oszustami, biorą zaliczki i znikają tal jak mwitkowski100@gmail.com. OSZUST OSZUST I JESZCZE RAZ OSZUST. Nikt tu nie jest wiarygodny <br><hr>JolantaKomentatorzy napisał(a):Jako jedyny mogę pomóc na tym forum wszystkie kategorię Prawa jazdy bez zaliczek więcej informacji udzielę telefonicznie tylko konkretne i zdecydowane osoby kontakt - 690-844-889 <br><hr>Marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum