Zobacz wÄ…tek - Moto na kat. b do +/- 7000 tyÅ›
NAS Analytics TAG

Moto na kat. b do +/- 7000 tyÅ›

Jeśli chcesz porozmawiać o motocyklach, które nadają się dla posiadaczy kategorii A1 lub B (powyżej 3 lat) to jest to miejsce dla Ciebie.
_________

Moto na kat. b do +/- 7000 tyÅ›

Postprzez adamadam01 » 12/5/2015, 14:50

Cześć,

poszukuję motocykla na kat. B do jazdy, głównie po mieście i do dojazdów do pracy (ok. 25 km). Może czasem jakaś mała trasa by się trafiła.

Ogólnie ciągnie mnie do motocykli, aby spróbować i może się przekonać. A potem zrobić kat. A i kupić coś mocniejszego (może na tym się tak szybko nie suzkodze :P)

Problem ejst jednak z wyborem. Większość tych, któe się nadają na kat. B, są wg mnie brzydkie.

Np. taki polecany CBF czy Varadero.

Spodobała mi się za to Yamaha Virago. Co sądzicie, co będzie rozsądnym wyborem na początek do miasta? Mój budżet to 7 tyś, chociaż nie obraziłbym się, gdybym w tych 7 zmieśicł się już z ciuchami

Będę wdzięczny za każdą radę i propozycję.

EDIT : plus ważne, ebym jakoś na tym wyglądał (178 cm, 70 kg)
adamadam01
Świeżak

Postprzez Rolnik62 » 12/5/2015, 15:06

Za 7 tysięcy kupisz virago. Ale nie zostanie z tych 7 tysięcy wiele, może kilka stówek. Za to kupisz kask, i może rękawice (najważniejsze rzeczy). Na kurtkę, spodnie i buty będziesz musiał dołożyć.
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
Rolnik62
Bywalec

Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê