Enduro/Cross dla poczÄ…tkujÄ…cego :P
• Strona 1 z 1
Enduro/Cross dla poczÄ…tkujÄ…cego :P
Witam. Mam na imię Adrian i mam zamiar kupić enduro/cross'a do 5000 zł max, ale taki max max, 6000 zł. Nigdy nie jeździłem żadnym motorem/skuterem. Może powiem coś o cobie. Mam 17 lat, 178cm i 53kg. Nie znam się na cross'ach ani enudro, m.in dlatego tutaj piszę. Motor ma mi służyć do zabawy, jazda po polach, lasach. Chciałbym kupić 125ccm. Czy moglibyście napisać jaki kupić (nazwa) na co uważać przy kupnie, na co uważać podczas użytkowania. W tej dziedzinie jestem kompletnie zielony, dlatego proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Pozdro 

- xZeph
- Świeżak
yamaha DT 125 lub podobne sprzety ( kasawaki kmx, huska wre, aprilia rx, ktm lc2, honda crm ) to są sprzety dla ciebie, taniej w obsłudze i eksploatacji, nie za mocne i nie za słabe, idealne do polatania po lasach. za tą kase kupisz juz całkiem ciekawe moto
na co uwazac przy zakupie ? zeby wziÄ…c ze soba kogos kto umie ocenic moto, bo skoro sam sie nie znasz to nie ocenisz poprawnie
podczas uzytkowania - na wszystko. poszukaj sobie jakiejs ksiązki obsługi tam jest wszystko opisane
na co uwazac przy zakupie ? zeby wziÄ…c ze soba kogos kto umie ocenic moto, bo skoro sam sie nie znasz to nie ocenisz poprawnie
podczas uzytkowania - na wszystko. poszukaj sobie jakiejs ksiązki obsługi tam jest wszystko opisane
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości