Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Nocne Wilki - stan wypranych umysłów
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Nocne Wilki - stan wypranych umysłów

Komentarze użytkowników
_________

[biblioteka] Nocne Wilki - stan wypranych umysłów

Postprzez Åšcigacz » 27/4/2015, 13:25

Dyskusja na temat: Nocne Wilki - stan wypranych umysłów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nocne Wilki - stan wypranych umysłów
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 13:25

Dzisiejsza FR jest jak Korea Północna. W ichniej prasie o niczym innym nie piszą, jak to Polska ze swoimi sojusznikami szykują się do wojny z Moskwą. Co kilka dni podliczają ile mają rakiet atomowych i piszą jak to spopielą wrogów. W międzyczasie pompują ile wlezie sprzętu na Ukrainę i urządzają niezliczone manewry na całym swoim terytorium.

Zupełnie inaczej możemy patrzeć na te ich sowieckie rajdy motocyklowe, wiedząc, że wojna z "przyjaciółmi" może wbrew pozorom wybuchnąć w każdej chwili.<br><hr>xbr567
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 13:35

Następny rusofob z ciebie, ja nie widziałem żadnych komentarzy żeby polacy i rosjanie skakali sobie do gardeł. 99% komentarzy np na wp popiera ten przejazd, polscy motocykliści nawet chca jechac razem z rosjanami i przyjechali po nich na granice. Niech sobie spokojnie jadą przez Polskę, kupują paliwo i jedzenie przynajmniej dadzą zarobić ludziom. <br><hr>sdfsdf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 13:41

Komentatorzy napisał(a):Dzisiejsza FR jest jak Korea Północna. W ichniej prasie o niczym innym nie piszą, jak to Polska ze swoimi sojusznikami szykują się do wojny z Moskwą. Co kilka dni podliczają ile mają rakiet atomowych i piszą jak to spopielą wrogów. W międzyczasie pompują ile wlezie sprzętu na Ukrainę i urządzają niezliczone manewry na całym swoim terytorium.

Zupełnie inaczej możemy patrzeć na te ich sowieckie rajdy motocyklowe, wiedząc, że wojna z "przyjaciółmi" może wbrew pozorom wybuchnąć w każdej chwili.<br><hr>xbr567<br>
A nasza propaganda cię nie niepokoi? Na prawdę myślisz, że świat wygląda tak jak pokazuje go TVN i Wyborcza? <br><hr>Qba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 13:51

Komentatorzy napisał(a):Następny rusofob z ciebie, ja nie widziałem żadnych komentarzy żeby polacy i rosjanie skakali sobie do gardeł. 99% komentarzy np na wp popiera ten przejazd, polscy motocykliści nawet chca jechac razem z rosjanami i przyjechali po nich na granice. Niech sobie spokojnie jadą przez Polskę, kupują paliwo i jedzenie przynajmniej dadzą zarobić ludziom. <br><hr>sdfsdf<br>
Nie wiedziałeś komentarzy? Poczytaj ruską prasę i zobacz co w komentarzach pisza o Polakach ruscy. Wystarczy znać rosyjski. Jakby mogli, bo juz dawno by nas najechali i spalili, tak ich fajnie nakręcił Władymir Władymirowicz. <br><hr>I22
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 14:04

Komentatorzy napisał(a):Następny rusofob z ciebie, ja nie widziałem żadnych komentarzy żeby polacy i rosjanie skakali sobie do gardeł. 99% komentarzy np na wp popiera ten przejazd, polscy motocykliści nawet chca jechac razem z rosjanami i przyjechali po nich na granice. Niech sobie spokojnie jadą przez Polskę, kupują paliwo i jedzenie przynajmniej dadzą zarobić ludziom. <br><hr>sdfsdf<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie wiedziałeś komentarzy? Poczytaj ruską prasę i zobacz co w komentarzach pisza o Polakach ruscy. Wystarczy znać rosyjski. Jakby mogli, bo juz dawno by nas najechali i spalili, tak ich fajnie nakręcił Władymir Władymirowicz. <br><hr>I22<br>
i to wszystko przez debilnych polskich polityków, robia wszystko co im bambo z ameryki każe, zero samodzielnego myślenia, zero słuchania głosu ludu. Po co machać szabelka i wygrazać się rosji, po co wychylac się przed szereg z pomocą dla UPAiny? Bredzisław pojechał wystąpić do ich parlamentu a oni chwile po tym uchwalili ustawę gloryfikująca te zwierzeta z UPA. To jawne naplucie w twarz polakom, wołyniacy się w grobach przewracają. Powinniśmy być neutralni w sprawie rosyjsko-ukraińskiej i z niczym się nie wychylać. Ameryka jest daleko i ma nas w d.. tylko znalazła sobie frajerów do podsycania nienawiści i jątrzenia, kto na tym ucierpi w razie wojny? Nepewno nie ameryka. Takiej dziczy jak ukraina nie potrzeba nam w unii, ich mentalnosc wiele sie nie zmienila od wojny<br><hr>ugly28
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 14:17

Komentatorzy napisał(a):Dzisiejsza FR jest jak Korea Północna. W ichniej prasie o niczym innym nie piszą, jak to Polska ze swoimi sojusznikami szykują się do wojny z Moskwą. Co kilka dni podliczają ile mają rakiet atomowych i piszą jak to spopielą wrogów. W międzyczasie pompują ile wlezie sprzętu na Ukrainę i urządzają niezliczone manewry na całym swoim terytorium.

Zupełnie inaczej możemy patrzeć na te ich sowieckie rajdy motocyklowe, wiedząc, że wojna z "przyjaciółmi" może wbrew pozorom wybuchnąć w każdej chwili.<br><hr>xbr567<br>
Komentatorzy napisał(a):A nasza propaganda cię nie niepokoi? Na prawdę myślisz, że świat wygląda tak jak pokazuje go TVN i Wyborcza? <br><hr>Qba<br>
Na bieżąco czytam moskiewską prasę i wypowiedzi jej obywateli w stylu: jak to wielkiej armii czerwonej - wyzwolicielce od burżuazji zachodniej wbijali nóż w plecy faszyści z AK. Co by nie pisała polska prasa, jestem zaimpregnowany na kłamstwa z Moskwy o braciach Słowianach. Historia pokazała jaka jest prawda.<br><hr>xbr567
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 14:23

Komentatorzy napisał(a):Nie wiedziałeś komentarzy? Poczytaj ruską prasę i zobacz co w komentarzach pisza o Polakach ruscy. Wystarczy znać rosyjski. Jakby mogli, bo juz dawno by nas najechali i spalili, tak ich fajnie nakręcił Władymir Władymirowicz. <br><hr>I22<br>
Komentatorzy napisał(a):i to wszystko przez debilnych polskich polityków, robia wszystko co im bambo z ameryki każe, zero samodzielnego myślenia, zero słuchania głosu ludu. Po co machać szabelka i wygrazać się rosji, po co wychylac się przed szereg z pomocą dla UPAiny? Bredzisław pojechał wystąpić do ich parlamentu a oni chwile po tym uchwalili ustawę gloryfikująca te zwierzeta z UPA. To jawne naplucie w twarz polakom, wołyniacy się w grobach przewracają. Powinniśmy być neutralni w sprawie rosyjsko-ukraińskiej i z niczym się nie wychylać. Ameryka jest daleko i ma nas w d.. tylko znalazła sobie frajerów do podsycania nienawiści i jątrzenia, kto na tym ucierpi w razie wojny? Nepewno nie ameryka. Takiej dziczy jak ukraina nie potrzeba nam w unii, ich mentalnosc wiele sie nie zmienila od wojny<br><hr>ugly28<br>
Najlepiej od razu uklęknijmy na kolana i zacznijmy sławić cara Wszech Rusi. Polacy to się przewracali by się w grobach, jak by przeczytali, że polskie fora są opanowane przez pomagierów zbrodniarzy bolszewickich.

Tak jak powiedział Piłsudski: bez wolnej Ukrainy, nie będzie wolnej Polski. Ci którzy kochają Moskwę w Polsce, zawsze mogą się tam przeprowadzić. Tzw. neutralna Polska była by popychadłem Kremla i oni doskonale to wiedzą i do tego chcą przekonać innych.<br><hr>xbr567
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 14:52

Niech sobie pojadą przez Ukrainę, Słowację itd. Czyżby im odwagi brakło?
Trzeba zburzyć wszystkie pomniki tych zbrodniarzy, gwalcicieli wtedy nie będą mieć do czego przyjeżdżać.

Trzeba być niezłym frajerem żeby wspierać ruskich i samemu dodatkowo składać wieńce na grobach tej swołoczy .
<br><hr>Grzegorz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 15:16

Komentatorzy napisał(a):Niech sobie pojadą przez Ukrainę, Słowację itd. Czyżby im odwagi brakło?
Trzeba zburzyć wszystkie pomniki tych zbrodniarzy, gwalcicieli wtedy nie będą mieć do czego przyjeżdżać.

Trzeba być niezłym frajerem żeby wspierać ruskich i samemu dodatkowo składać wieńce na grobach tej swołoczy .
<br><hr>Grzegorz<br>
gwałcicieli i zbrodniarzy? powiedz w oczy to rodzicom 16, 18-latków, którzy w pierwszych dniach maja, a ostatnich dniach wojny walczyli o wyzwolenie nie swojego kraju, a których mogiły znajdują się na zachodzie Polski, owszem armia czerwona mogła stanąć na Bugu, tylko że plemniki twojego dziadka, czy ojca były by dziś parą unoszącą się na wietrze, pajacu<br><hr>j.k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 15:20

Komentatorzy napisał(a):Niech sobie pojadą przez Ukrainę, Słowację itd. Czyżby im odwagi brakło?

<br><hr>Grzegorz<br>
Komentatorzy napisał(a):gwałcicieli i zbrodniarzy? powiedz w oczy to rodzicom 16, 18-latków, którzy w pierwszych dniach maja, a ostatnich dniach wojny walczyli o wyzwolenie nie swojego kraju, a których mogiły znajdują się na zachodzie Polski, owszem armia czerwona mogła stanąć na Bugu, tylko że plemniki twojego dziadka, czy ojca były by dziś parą unoszącą się na wietrze, pajacu<br><hr>j.k<br>
Nowy okupant, a nie wyzwoliciel, nie przekłamuj historii. A jechać sobie mogą gdzie chcę nic mi do tego.<br><hr>Inviiiiiii
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 15:27

<br><hr>Grzegorz<br>
Komentatorzy napisał(a):gwałcicieli i zbrodniarzy? powiedz w oczy to rodzicom 16, 18-latków, którzy w pierwszych dniach maja, a ostatnich dniach wojny walczyli o wyzwolenie nie swojego kraju, a których mogiły znajdują się na zachodzie Polski, owszem armia czerwona mogła stanąć na Bugu, tylko że plemniki twojego dziadka, czy ojca były by dziś parą unoszącą się na wietrze, pajacu<br><hr>j.k<br>
może jakby najpierw na nas razem z Hitlerem nie napadli to by nie musieli nas później "wyzwalać"? przestań manipulować<br><hr>luca_brasi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 15:38

<br><hr>Grzegorz<br>
Komentatorzy napisał(a):Nowy okupant, a nie wyzwoliciel, nie przekłamuj historii. A jechać sobie mogą gdzie chcę nic mi do tego.<br><hr>Inviiiiiii<br>
kolego podałem fakty, interpretuj sam, jeśli uważasz, że między dwiema okupacjami można postawić znak równości to OK. w takim razie jesteś wielkim szczęściarzem , że dziś żyjesz<br><hr>j.k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 15:57

tylko POŻYTECZNI IDIOCI popierają Nocne Wilki,czy to tak trudno zrozumieć że to zakamuflowana agentura,forpoczta zielonych ludzików, a idea motocyklizmu jest tu tylko przykrywką pozwalającą na przekraczanie granic, "przyjaźń" z innymi narodami itp motocykliści ich popierający będą tylko frajerskim mięsem armatnim<br><hr>zzr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 16:03

<br><hr>Grzegorz<br>
faktycznie wyzwolili ten kraj, zostawili i dali żyć w wolności. Wróć do podstawówki ciemniaku, a pajaca to z siebie robisz na forum publicznym hehe. frajerze..<br><hr>Grzegorz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 16:04

<br><hr>Grzegorz<br>
Komentatorzy napisał(a):Nowy okupant, a nie wyzwoliciel, nie przekłamuj historii. A jechać sobie mogą gdzie chcę nic mi do tego.<br><hr>Inviiiiiii<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego podałem fakty, interpretuj sam, jeśli uważasz, że między dwiema okupacjami można postawić znak równości to OK. w takim razie jesteś wielkim szczęściarzem , że dziś żyjesz<br><hr>j.k<br>
Pieprzysz głupoty :) Napadli na nas, nie wyzwalali tylko poszerzali swoje granice, a że WP zostało prawie wybite to następni w kolejce byli naziści. Walczyli z tym kto stał im akurat na drodze. Do szału mnie doprowadza takie lewackie myślenie.<br><hr>SkoQ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 16:19

A ja mam to wszystko w d*** !!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ostry
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 16:35

Czegoś tu nie rozumiem, skoro MSZ wydał oficjalną notę zakazu wjazdu, to jakim cudem Panowie z tej watahy wjechali na teren Polski??<br><hr>jas13
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 16:41

Komentatorzy napisał(a):A nasza propaganda cię nie niepokoi? Na prawdę myślisz, że świat wygląda tak jak pokazuje go TVN i Wyborcza? <br><hr>Qba<br>
Komentatorzy napisał(a):Na bieżąco czytam moskiewską prasę i wypowiedzi jej obywateli w stylu: jak to wielkiej armii czerwonej - wyzwolicielce od burżuazji zachodniej wbijali nóż w plecy faszyści z AK. Co by nie pisała polska prasa, jestem zaimpregnowany na kłamstwa z Moskwy o braciach Słowianach. Historia pokazała jaka jest prawda.<br><hr>xbr567<br>
A byłeś kiedykolwiek w Rosji? Ja miałem okazję i bardzo miło to wspominam. Nikt się mnie nie czepiał, nie bił, nie szykanował... Prości ludzie gościli tym co mieli najlepsze bo "my i wy to bracia Słowanie, a polityki wredne chcą nas skłócić". Byłem w trakcie EURO2012 jak były zadymy w Warszawie. Rosjanie nas przepraszali że ichnie kibole przeszły przez naszą stolicę z flagami "kak okupanty" to się im należało. Dlatego uważam że póki ktoś dał im wizy i nie łamią polskiego prawa to niech jadą.<br><hr>morowiec
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 16:45

Komentatorzy napisał(a):tylko POŻYTECZNI IDIOCI popierają Nocne Wilki,czy to tak trudno zrozumieć że to zakamuflowana agentura,forpoczta zielonych ludzików, a idea motocyklizmu jest tu tylko przykrywką pozwalającą na przekraczanie granic, "przyjaźń" z innymi narodami itp motocykliści ich popierający będą tylko frajerskim mięsem armatnim<br><hr>zzr<br>
Byłeś kiedys w Rosji? Ja miałem tą okazję i miło to wspomniam. Jechałem w barwach mojego klubu, szlakiem pomników wojny zimowej, czyli wojny gdzie ruskie dostali w dupę ostro. Nik nie miał pretensji, prości ludzie przyjmowali jak mogli najlepiej. Czy dlatego że chciałbym żeby rosyjscy motocykliści byli równie dobrze przyjmowali jestem "frajerskim mięsem armatnim"?

A zielone ludziki wjechały w 20 samochodów kilka dni temu i nasze media zorientowały się jak byli w Warszawie...<br><hr>morowiec
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê