Gazbox W aprili RS 50 CZY warto??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gazbox W aprili RS 50 CZY warto??
WItam jestem posiadaczem aprili rs 80 I planuje zakupic boost botle stage 6 ale paru kolesi powiedzialo mi ze w przypadku rs jest juz troche trudniej zamontowac ten gazbox tzn trzeba rozwiercic kruciec ssący i chciałem sie was spytać czy warto jest rozwiercać ten kruciec i czy wogole da cos gazbox przy aprili Z kitem tuningowym poliniego 80 ccm dzieki za odpowiedzi Narqa
Znikam i Pojawiam sie w oddali Jak gwiazdy ale Mam Jazdy >>(PAŁEK)<<
- PALEK
- Świeżak
ja proponuje spinneryi rozwiercany tuok,pare chuopakow na forum opowie ci o zembaqtkach i naklejkach mocy,ogolnie duzo mozesh z niej wyciongnonc. A jesdizles jush wczesniej czyms?? dasz rade?? to twoj piersze moto ??
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Nie jest to moje 4 moto nie licząc gokarta
Hmm Ja mam zębatki na przyspieszenie i zamykam licznik na nich ogolnie aprilia dysponuje piekielną mocą ok 20 km ale mnie najbardziej interesują wasze opinie co to gazboxa

- PALEK
- Świeżak
o w pyte! 20 kuni między nogami, i to 80tka bez naklejesz $zmocy!!??chuopie a fsmocniłeś sobie fał? bo pszy takiej mocy to cieszko uwfaszaj bo ci sie rosleci.... 20 kucy...ja piernicze....moc
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
tak Wszystko jest ogolnie wymienione oprócz gaznika Cylinder żeliwny Polini Race 80ccm daje wyciągnoc z siebie przy zastosowaniu odpowiednich czesci piekielna moc
A jeszcze mam dwie blokady Przy rs
i tak wymiata ale powiedzcie mi co sądzicie o tym gazboxie
A jeszcze mam dwie blokady Przy rs

- PALEK
- Świeżak
To jak zdymasz blokady to musi z 60 koników osiągnie... Pogratulować... to ty jesteś prawdziwy "tjuninger". Masz jakieś naklejki mocy?
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
Dobra jak nie wiecie to sie nie udzielajcie wogole nie wiecie co to za blokady
A moc około 20 km jest i jest to mozliwe przy moto 80 jak Z 50 po 14 km wyciągaja to sie zastanowcie troszke ale mi nie chodzilo w tym temacie klucic sie o moc tylko chcialem sie dowiedziec czy sie opłaca załozyc gazboxa i tylko odpowiedzi do tego pytania mnie interesują

- PALEK
- Świeżak
no tak masz racje... nie wiemy co to są blokady.
Człowieku ty chyba chcesz zajeździć silnik... Myślisz że jak to bedzie mialo 20 koni to długo pojeździ? Lepiej se wstaw do mózgu 20 klepek wiecej.
Człowieku ty chyba chcesz zajeździć silnik... Myślisz że jak to bedzie mialo 20 koni to długo pojeździ? Lepiej se wstaw do mózgu 20 klepek wiecej.
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>

-
cdsMarcin - Bywalec
moim zdaniem powienienes pomyslec o jakims compresorku lub turbinie.. jakis konkretny supercharger dolozy ci nastepne 200 kucy!! tylko nie zapomni o zmianie zegarow na deske rozdzielcza od hayabusy bo twoje obkreci na 4 razy... a tak na powaznie moj bracholek ma speedfighta i sie kreci w tych klimatach.. twierdzi ze stage6 nic nie daje.. jezeli chcesz jakis efektow uzyj malossi...
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Dobrze to mam bojną wyobraznie ok
i koniec Klucenia sie o to ile ma mocy Teraz mi powiedzcie co sądzicie o gazboxie w rs da to duzo wogole bo przymuła ma jak sie pusci gaz i nagle da ale to nie jest takie uporczywe az

Ostatnio edytowano 31/7/2007, 16:31 przez PALEK, łącznie edytowano 1 raz
- PALEK
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
tak w wieku 15 lat napewno zdam prawko ale po co na r1 prawko przeciez na tym i tak mnie nie złapia nawet nie gonią takich motorów
a co do gaznika to hmm??? kupie większy ale jak jest większy to duzo więcej paliwa złopie a w moim wieku kasa na paliwo to jest wysiłek pewien

a co do gaznika to hmm??? kupie większy ale jak jest większy to duzo więcej paliwa złopie a w moim wieku kasa na paliwo to jest wysiłek pewien
- PALEK
- Świeżak
wiec wystarczy miec 15 lat i mozna wsiadac na moto o duzych pojemnosciach bo preciez ich nie lapia... na co czekasz... a takie podnoszenie mocy o jakim piszesz do 20 kucy nie powoduje spadku ekonomiki?? wiec te pare zlopniec w ta czy w ta.. pzdro
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
gas box ci sie nie oplaca za dłogi łest.... mojim zadnim to tanisze som naklejiki szmocy i zembatki szmocy, dadzom ci duszo wincej nisz gas boks.... NIECH SZMOC BENDZIE Z TOBOM
bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm