magiczna kostka w Sv 650 2006
• Strona 1 z 1
magiczna kostka w Sv 650 2006
Witam Panowie.
Kilka dni temu zakupiłem SV 650 2006r.Motor sprowadzony z niemiec.
Zauwazyłem pod siedzeniem w wiązce która idzie do bezpieczników ze jest tam podpięta magiczna kostka o której google nic nie wie.
Napewno kostka nie jest montowana seryjnie ponieważ kable są inne od kostki do wiązki i widać łaczenie.Kable od kostki łacza sie z niebieskim oraz brązowym.
Kilka dni temu zakupiłem SV 650 2006r.Motor sprowadzony z niemiec.
Zauwazyłem pod siedzeniem w wiązce która idzie do bezpieczników ze jest tam podpięta magiczna kostka o której google nic nie wie.
Napewno kostka nie jest montowana seryjnie ponieważ kable są inne od kostki do wiązki i widać łaczenie.Kable od kostki łacza sie z niebieskim oraz brązowym.
- Załączniki
-
- kostka2.jpg
- (34.97 KiB) Pobrane 567 razy
-
- kostka1.jpg
- (14.63 KiB) Pobrane 567 razy
- arektbk
- Świeżak
Wyglada to tak?
http://www.cycle-tech.ch/GetAttachmentW ... 580098.jpg
Blokady maja w nazwie AlphaTech i sa wpisane w papiery.
http://www.cycle-tech.ch/GetAttachmentW ... 580098.jpg
Blokady maja w nazwie AlphaTech i sa wpisane w papiery.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Tak na 100% od kierunkow.
Wywalic, bo tylko niepotrzebnie sie grzeje. Zalacz kierunki, przytrzymaj dluzej w rece i zastanow sie, czy po to jest Ci potrzebny. Elektroniczne przerywacze dzialaja tak samo dobrze, nie produkujac zbednego ciepla.
Wywalic, bo tylko niepotrzebnie sie grzeje. Zalacz kierunki, przytrzymaj dluzej w rece i zastanow sie, czy po to jest Ci potrzebny. Elektroniczne przerywacze dzialaja tak samo dobrze, nie produkujac zbednego ciepla.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości