Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Jak nauczyć się jeździć 125-tką?
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Jak nauczyć się jeździć 125-tką?

Komentarze użytkowników
_________

[biblioteka] Jak nauczyć się jeździć 125-tką?

Postprzez Åšcigacz » 15/4/2015, 14:31

Dyskusja na temat: Jak nauczyć się jeździć 125-tką?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jak nauczyć się jeździć 125-tką?
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/4/2015, 14:31

ile kosztuje godz. szkolenia gdy mam swój skuter/motor?<br><hr>edek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/4/2015, 15:03

Komentatorzy napisał(a):ile kosztuje godz. szkolenia gdy mam swój skuter/motor?<br><hr>edek<br>
Tysiąc pięćset sto dziewięćset. <br><hr>Uzi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/4/2015, 17:18

Lovtza, z tym przeciwskrętem to troszkę jesteś optymistą. Czym jest przeciwskręt wiedzą tacy, którzy zaliczyli naukę jazdy u speców klasy Tomka K. czy Pawła N., ewentualnie których koledzy nauczyli. Natomiast znam kilku gości z wieloletnim prawkiem kat. A, którzy na hasło przeciwskręt robią oczy jak talarki <br><hr>mufka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/4/2015, 20:21

Komentatorzy napisał(a):Lovtza, z tym przeciwskrętem to troszkę jesteś optymistą. Czym jest przeciwskręt wiedzą tacy, którzy zaliczyli naukę jazdy u speców klasy Tomka K. czy Pawła N., ewentualnie których koledzy nauczyli. Natomiast znam kilku gości z wieloletnim prawkiem kat. A, którzy na hasło przeciwskręt robią oczy jak talarki <br><hr>mufka<br>
Wielu nie wie, a wykonuje go nieświadomie.<br><hr>Zygzak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2015, 05:12

Dobrze, że jest internet, bo w życiu bym nie wiedział, że jeżdżę z przeciwskrętem, a i że tylna zębatka, to nie zębatka, tylko wieniec zębaty, hahhahahahaha...Pozdr.<br><hr>Janek Testastretta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2015, 07:27

Komentatorzy napisał(a):ile kosztuje godz. szkolenia gdy mam swój skuter/motor?<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):Tysiąc pięćset sto dziewięćset. <br><hr>Uzi<br>
aleś błysnął,weź łopatkę ,wiaderko i pobaw sie w piaskownicy może .To dla ciebie lepsze niż błaznowanie po forach.<br><hr>edek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2015, 10:09

Jazda motocyklem to troche trudniejsza wersja jazdy na rowerze, czyli prosta sprawa. Motocykl to nie samolot.<br><hr>jazon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2015, 22:11

Komentatorzy napisał(a):Jazda motocyklem to troche trudniejsza wersja jazdy na rowerze, czyli prosta sprawa. Motocykl to nie samolot.<br><hr>jazon<br>
Taaaa? Rowerem też wchodzisz w zakręt mając 120 na liczniku? :)<br><hr>mp
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Samael666 » 17/4/2015, 07:45

Komentatorzy napisał(a):Lovtza, z tym przeciwskrętem to troszkę jesteś optymistą. Czym jest przeciwskręt wiedzą tacy, którzy zaliczyli naukę jazdy u speców klasy Tomka K. czy Pawła N., ewentualnie których koledzy nauczyli. Natomiast znam kilku gości z wieloletnim prawkiem kat. A, którzy na hasło przeciwskręt robią oczy jak talarki <br><hr>mufka

nie zgadzam sie. od wprowadzenia nowych egzaminow na A nie zdasz egzaminu bez przeciwskretu poza tym nawet w pytaniach teoretycznych na egzaminie pojawia sie to okreslenie. pewnie kiedys tak nie bylo, ale teraz o tym ucza.
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Samael666
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 17/4/2015, 17:17

po pierwsze to ten artykuł to zwykła reklama , po drugie to przeciwskret wymyslił słynny francuski poeta , po co ? żeby mieć ubaw po pachy <br><hr>superktoś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/4/2015, 17:41

Szalenie trudno oderwać tylne koło? Mnie się dziś udało. Kolano będzie mi o tym przypominać przez najbliższe 3 tygodnie :P<br><hr>Starski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2015, 09:07

Komentatorzy napisał(a):aleś błysnął,weź łopatkę ,wiaderko i pobaw sie w piaskownicy może .To dla ciebie lepsze niż błaznowanie po forach.<br><hr>edek<br>
Kolego widzę, że to Ty błysnąłeś inteligencją... Wpisz w google "szkoła jazdy kat.A (tutaj nazwę Twojej miejscowości)". Kilka winików Tobie wyskoczy poniżej (to nie magia) i proszę poszukaj na stronie owych szkół zakładki cennik, tam znajdziesz odpowiedzi na poniekąd głupie pytanie jakie zadałeś. Czemu głupie? Odpowiem :) W różnych szkołach w róznych regionach naszego kraju są różne ceny. A jak chcesz się czegoś nauczyć to szukaj dobrych szkół :)<br><hr>trol troli
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2015, 13:09

Po pierwsze wypadek wypadkowi nie równy. Po drugie dlaczego nie podano ile wypadków było z winy motocyklistów... Prawda jest taka, że większość wypadków jest spowodowana nie uwagą kierowców 4-kółek, którzy nie traktują nas jako pełnoprawnych użytkowników dróg i nader często szkoda im spojrzeć w lusterko...

O ile ostatnio patrzyłem na statystyki to w segmencie motocykli (nie mylić ze skuterami - bo wypadki tego segmentu są poza wszelką skalą) najwięcej wypadków jest z użytkownikami większych pojemności... a tu się znów robi nagonkę na 125-tki, które przy swojej mocy nie wiele mogą i nie wiele robią...
<br><hr>Eurosceptyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2015, 21:41

Zrobilem na motorowerze 16 000 km wiec chyba powinno wystarczyc na poczatek podczas przesiadki na 125 ccm ;)<br><hr>on84
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/4/2015, 10:14

Komentatorzy napisał(a):Jazda motocyklem to troche trudniejsza wersja jazdy na rowerze, czyli prosta sprawa. Motocykl to nie samolot.<br><hr>jazon<br>
Komentatorzy napisał(a):Taaaa? Rowerem też wchodzisz w zakręt mając 120 na liczniku? :)<br><hr>mp<br>
125 raczej też nie ;)<br><hr>McKrecki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2015, 14:03

Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze wypadek wypadkowi nie równy. Po drugie dlaczego nie podano ile wypadków było z winy motocyklistów... Prawda jest taka, że większość wypadków jest spowodowana nie uwagą kierowców 4-kółek, którzy nie traktują nas jako pełnoprawnych użytkowników dróg i nader często szkoda im spojrzeć w lusterko...

O ile ostatnio patrzyłem na statystyki to w segmencie motocykli (nie mylić ze skuterami - bo wypadki tego segmentu są poza wszelką skalą) najwięcej wypadków jest z użytkownikami większych pojemności... a tu się znów robi nagonkę na 125-tki, które przy swojej mocy nie wiele mogą i nie wiele robią...
<br><hr>Eurosceptyk<br>
Proszę Cię pierdzielenie że większość wypadków jest z winy osobówek jest gimnazjalnym żartem i hipokryzją. Bo ilu z nas jeździ w granicach przepisów nie lecąc po 150 km/h na drogach gdzie ograniczenie jest do 70. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Nikt nikogo nie dopilnuje jeśli samemu sie o to nie postarasz. 2 tygodnie temu podczas pierwszego ciepłego weekendu byłem świadkiem śmiertelnego wypadku gdy gość zaczął wyprzedzać w miejscu gdzie była podwójna ciągła i tam też kierowca puchy wyjechał z podporządkowanej. Tyle że motocyklista leciał tam przed nami lekko ponad 150/h i nie dał nawet szansy się zobaczyć.<br><hr>Rhakio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2015, 08:32

Komentatorzy napisał(a):aleś błysnął,weź łopatkę ,wiaderko i pobaw sie w piaskownicy może .To dla ciebie lepsze niż błaznowanie po forach.<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):Kolego widzę, że to Ty błysnąłeś inteligencją... Wpisz w google "szkoła jazdy kat.A (tutaj nazwę Twojej miejscowości)". Kilka winików Tobie wyskoczy poniżej (to nie magia) i proszę poszukaj na stronie owych szkół zakładki cennik, tam znajdziesz odpowiedzi na poniekąd głupie pytanie jakie zadałeś. Czemu głupie? Odpowiem :) W różnych szkołach w róznych regionach naszego kraju są różne ceny. A jak chcesz się czegoś nauczyć to szukaj dobrych szkół :)<br><hr>trol troli<br>
No widzę ,ze mam do czynienia z geniuszem .Mistrzu ,nie wiem czy wiesz[może nie trafiłeś na to,w tym krótkim tekście ] ale w artykule jest podana cena za lekcję -tzw widełki .I to akurat przynajmniej mi mówi ,jaki jest koszt orientacyjny takiej nauki za godz..I jezeli wziąłbyś to pod uwagę ,to nie musiałbyś próbować się tu niepotrzebnie wymądrzać .Tylko jak jesteś takim wszechwiedzącym to podałbyś w ten sam sposób przedział cen za godz.nauki dla kogoś kto ma własny pojazd.Jeszcze raz powtórzę ,nie pytałem czy cena jest ustalona dla każdego ośrodka szkoleniowego .Chodzi o widełki ,tak jak podano w artykule ,bo tej informacji mi zabrakło .Stąd w komentarzu zwróciłem sie do kogoś ,kto może to wie.Ale że Ty widzę wziąłeś w obronę kogoś kto w dziecinny sposób mi odpisał,a nie znasz odpowiedzi na proste pytanie,które wg Ciebie jest głupie .No więc ja Tobie gratuję inteligencji .<br><hr>edek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2015, 07:30

Komentatorzy napisał(a):po pierwsze to ten artykuł to zwykła reklama , po drugie to przeciwskret wymyslił słynny francuski poeta , po co ? żeby mieć ubaw po pachy <br><hr>superktoś <br>
jak widzę Tomasza K. to zawszę jest reklama jego samego i nic więcej. <br><hr>motorek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2015, 10:40

Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze wypadek wypadkowi nie równy. Po drugie dlaczego nie podano ile wypadków było z winy motocyklistów... Prawda jest taka, że większość wypadków jest spowodowana nie uwagą kierowców 4-kółek, którzy nie traktują nas jako pełnoprawnych użytkowników dróg i nader często szkoda im spojrzeć w lusterko...

<br><hr>Eurosceptyk<br>
Komentatorzy napisał(a):Proszę Cię pierdzielenie że większość wypadków jest z winy osobówek jest gimnazjalnym żartem i hipokryzją. Bo ilu z nas jeździ w granicach przepisów nie lecąc po 150 km/h na drogach gdzie ograniczenie jest do 70. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Nikt nikogo nie dopilnuje jeśli samemu sie o to nie postarasz. 2 tygodnie temu podczas pierwszego ciepłego weekendu byłem świadkiem śmiertelnego wypadku gdy gość zaczął wyprzedzać w miejscu gdzie była podwójna ciągła i tam też kierowca puchy wyjechał z podporządkowanej. Tyle że motocyklista leciał tam przed nami lekko ponad 150/h i nie dał nawet szansy się zobaczyć.<br><hr>Rhakio<br>
chłopie, jeżdżę od 8 lat skuterem 50 cm. więc o 150 km/h moge tylko pomarzyć :) dwa razy miałem stłuczkę, dwa razy z winy kierujących auto (oboje kierowców to kobiety były). I oba razy w sytuacji gdy jechałem w 100% prawidłowo. Różne rzeczy wyprawia się na skuterze, ale akurat przy obu stłuczkach była w 100% wina kierowniczek :) auta. Oba razy połamane plastiki i jakieś pierdoły, na szczeście bez skutków dla mnie (choć raz chyba tylko dobry kask głowę uratował). Więc z mojego punktu widzenia 100% towina kierujących autami . <br><hr>rikk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê