Logo - DG? DD? DC?
• Strona 1 z 1
Logo - DG? DD? DC?
. Witam, mam taki problem. Widziałem gdzieś na zdjęciu motocyklowym fenomenalne logo. Litera "D" i zapelciona z nią odwrócona litera "D". Ta druga, odwrócona nie jest domknięta (i wygląda jak G?). W pierwszej chwili pomyślałem o Dolce&Gabbana (DG) ale to chyba nie to :]]
. Jeśli ktoś z Was kojarzy to logo (a niewątpliwie jest wziązane z jakimś producentem sprzętu motocyklowego) niech napisze, co to za firma. Już sobie poszukam logosa :]
. Jeśli ktoś z Was kojarzy to logo (a niewątpliwie jest wziązane z jakimś producentem sprzętu motocyklowego) niech napisze, co to za firma. Już sobie poszukam logosa :]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
. Ano, to logo, ale co oni mają z motocyklami? Uee, to już wolałbym, żeby to było logo Dolce&Gabbana :] (swoją drogą, jak ktoś wpadnie na zdjęcie z tym motovyklem to niech da, pośmiejemy się :]).
-
InSiDe - Świeżak
różni ludzie naklejają sobie różne nalepki ;] ja np mam naklejke bardzo fajnej kapeli xD
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
DC na wielką skalę sponsoruje amerykańskich jeźdźców. Wszystkie części Nitro Circus, począwszy od 1 kończąc na 5, która to nie długo ma wyjść (podobno) sponsoruje i reklamuje się DC.
DC ogólnie sponsoruje głównie motocross, supercross, i freestyle motocross.
Nie wiem zabardzo jak to jest ze stuntem, ale sądzę, że tam też zdażają się osoby sponsorowane przez DC.
Nie wiem zabardzo jak to jest ze stuntem, ale sądzę, że tam też zdażają się osoby sponsorowane przez DC.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
. No, mniej już ważne. Na zdjęciu które widziałem stało parę sportowych plastików (ze cztery) pod ścianą z jakimś graffiti. Każde na tylnim kole z przednim opartym na tej ścianie. Jeden z nich był właśnie cały w takie małe logosy DC. Whatever. Rozwinąłem się, poznałem kolejną ciekawostkę dropsa. Dzięki :]
-
InSiDe - Świeżak
-
Doskanoness - Świeżak
Manhatan napisał(a):DC na wielką skalę sponsoruje amerykańskich jeźdźców. Wszystkie części Nitro Circus, począwszy od 1 kończąc na 5, która to nie długo ma wyjść (podobno) sponsoruje i reklamuje się DC.
teraz taki kozak z tymi nc jesteÅ›

NC5 jakoś pod koniec września chyba ma wyjść

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Bunny napisał(a):teraz taki kozak z tymi nc jesteśpowiedz skąd masz
NC5 jakoś pod koniec września chyba ma wyjść
Hehehe, no jak to skąd... od Ciebie oczywiście

To może teraz ja Tobie sprezentuje NC5, o ile wcześniej nie będziesz miał

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości