Czy może być problem??
• Strona 1 z 1
Czy może być problem??
Witam,
Mam pytanie. Czy mając naklejoną na szybie naklejkę (Zdj. http://www.pontek.pl/2788-thickbox_defa ... -dakar.jpg) na motocyklu Yamaha Tenere XTZ 600, mogą wystąpić problemy typu zniszczona szyba, motocykl??
Pytam dlatego bo kolega który należał do stowarzyszenia motocyklowego, mówił mi że napadła ich inna banda motocyklowa, i zniszczyła motocykle, kurtki itd.
Czy w moim przypadku taki problem może wystąpić?
Jak się ma sprawa nienawiści motocyklistów jeżdżących na tego typu motocyklach??
Mam pytanie. Czy mając naklejoną na szybie naklejkę (Zdj. http://www.pontek.pl/2788-thickbox_defa ... -dakar.jpg) na motocyklu Yamaha Tenere XTZ 600, mogą wystąpić problemy typu zniszczona szyba, motocykl??
Pytam dlatego bo kolega który należał do stowarzyszenia motocyklowego, mówił mi że napadła ich inna banda motocyklowa, i zniszczyła motocykle, kurtki itd.
Czy w moim przypadku taki problem może wystąpić?
Jak się ma sprawa nienawiści motocyklistów jeżdżących na tego typu motocyklach??
- Załączniki
-
- DSC00621.JPG (182.6 KiB) PrzeglÄ…dane 385 razy
- Urodzony motocyklista ;-)
- Świeżak
Myślę że za tą naklejkę nie dostaniesz po buźce; wg mnie porostu jest to nawiązanie do rajdu dakar, a w szczególności że mamy do czynienia ze starym motocyklem na których podchodzono do niego - jeżeli się nie mylę bo na XTZ750 na pewno robiono ; P
-
Snaffy - Świeżak
Dostać jak już można za podszywanie się pod barwy klubów motocyklowych. Co tylko może świadczyć o kompletnej głupocie albo niewiedzy. Wiadomo zależy na kogo się trafi. Członkowie klubów to tacy sami ludzie jak każdy, co najwyżej szanuje swoje barwy na które ciężko pracował i zawsze można na spokojnie porozmawiać.
U Ciebie nic takiego nie ma więc możesz spokojnie jeździć.
U Ciebie nic takiego nie ma więc możesz spokojnie jeździć.
-
QQQ50gQQQ - Świeżak
hehe to niech sie dowie dla czego tak zrobili, moze akurat sie komus nudziło albo po prostu ktos sie z kims nie dogadał - temat rzeka.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości