[Aktualności] Opancerzony skuter śnieżny na pustynię
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Opancerzony skuter śnieżny na pustynię
Dyskusja na temat: Opancerzony skuter śnieżny na pustynię
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Opancerzony skuter śnieżny na pustynię
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Opancerzony skuter śnieżny na pustynię
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajny sprzęcior ale "the system is powerd by 1200cc Rotax FOUR stroke engine" to chyba jednak nie 2-suw... poza tym jakość filmu i zacinający się lektor jakby był wygenerowanym komputerowo głosem sugeruje że to raczej primaaprilisowy żart a nie materiał promujący nowy sprzęt szwajcarskiej firmy<br><hr>bbbb
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W kwestii dwusuwa, to cóż - usłyszałem to, co chciałem usłyszeć. Dzięki, poprawione. W kwestii żartu, sprawdzałem kilka razy, w zeszłym roku byli nawet na targach na Bliskim Wschodzie z tym pojazdem, a filmy wrzucali jeszcze w zeszłym roku.<br><hr>BeavisKomentatorzy napisał(a):Fajny sprzęcior ale "the system is powerd by 1200cc Rotax FOUR stroke engine" to chyba jednak nie 2-suw... poza tym jakość filmu i zacinający się lektor jakby był wygenerowanym komputerowo głosem sugeruje że to raczej primaaprilisowy żart a nie materiał promujący nowy sprzęt szwajcarskiej firmy<br><hr>bbbb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Słusznie, usłyszałem to co chciałem usłyszeć ;)<br><hr>BeavisKomentatorzy napisał(a):na filmie jest mowa o 4-suwowym silniku<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości