Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Tragiczny wypadek pod Lublinem
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Tragiczny wypadek pod Lublinem

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Tragiczny wypadek pod Lublinem

Postprzez Ścigacz » 9/3/2015, 15:31

Dyskusja na temat: Tragiczny wypadek pod Lublinem
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tragiczny wypadek pod Lublinem
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 15:31

Wyrazy współczucia dla rodziny , ale czy to nie ironia losu...<br><hr>A.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 16:44

Moze nie slyszeli o rozwodzie albo separacji...

A powaznie, to kondolencje, smutna sprawa<br><hr>Valhalla
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 16:45

To nie ironia losu tylko nadmierna prędkość na 90%.<br><hr>ll
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 20:15

zginąć w taki głupi sposób...<br><hr>Latos
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 20:59

Crash z udziałem motocykla i samochodu można uznać w takich sytuacjach niemal mianem "klasyczny". Tyle, że jak ktoś już napisał IRONIA LOSU: najbliższe sobie dwoje osób i pod własnym domem. Czegoś takiego to jeszcze nie słyszałem. SZOK bo co tu jeszcze powiedzieć...hmm
Ja zawsze powtarzam, że w tym "stadzie wilków" (mam na myśli rzecz jasna motocyklistów) co sezon ileś "osobników" ubędzie. Na ich miejsce pojawią się następni i tak w nieskończoność. I to się sprawdza. Sam jeżdżę od ponad 7 lat i wiem, że zawsze gdy wyjadę na drogę muszę być czujny bo los bywa przewrotny. Moim 4 znajomym tej czujności pewnego dnia zabrakło.
<br><hr>Suzu82
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 22:17

Komentatorzy napisał(a):Crash z udziałem motocykla i samochodu można uznać w takich sytuacjach niemal mianem "klasyczny". Tyle, że jak ktoś już napisał IRONIA LOSU: najbliższe sobie dwoje osób i pod własnym domem. Czegoś takiego to jeszcze nie słyszałem. SZOK bo co tu jeszcze powiedzieć...hmm
Ja zawsze powtarzam, że w tym "stadzie wilków" (mam na myśli rzecz jasna motocyklistów) co sezon ileś "osobników" ubędzie. Na ich miejsce pojawią się następni i tak w nieskończoność. I to się sprawdza. Sam jeżdżę od ponad 7 lat i wiem, że zawsze gdy wyjadę na drogę muszę być czujny bo los bywa przewrotny. Moim 4 znajomym tej czujności pewnego dnia zabrakło.
<br><hr>Suzu82<br>
Czujność tak, ale w parze z czujnością musi iść pokora i brak brawury. Jechałem rano toruńską za gościem na niebieskim Silver Wingu - brawura i brak pokory, może ciężko w takim korku umrzeć, ale nogi i łapki połamać się uda.<br><hr>emisarius
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 22:25

Wszystkie zdjęcia znajdujące się na tej stronie mają zniknąć w ciągu 24 godzin. W innym przypadku wystawimy fakturę za naszą pracę - redakcja lublin112.pl. Podpisanie zdjęcia nie zobowiązuje na darmową ich publikację.<br><hr>lublin112.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2015, 23:57

Komentatorzy napisał(a):Wszystkie zdjęcia znajdujące się na tej stronie mają zniknąć w ciągu 24 godzin. W innym przypadku wystawimy fakturę za naszą pracę - redakcja lublin112.pl. Podpisanie zdjęcia nie zobowiązuje na darmową ich publikację.<br><hr>lublin112.pl<br>
nie zesrajcie się!!!!!!!!<br><hr>maget
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 07:50

Komentatorzy napisał(a):Wszystkie zdjęcia znajdujące się na tej stronie mają zniknąć w ciągu 24 godzin. W innym przypadku wystawimy fakturę za naszą pracę - redakcja lublin112.pl. Podpisanie zdjęcia nie zobowiązuje na darmową ich publikację.<br><hr>lublin112.pl<br>
Żeby wam te zdjęcia bokiem w toalecie stanęły.. Pajace. <br><hr>udlawcie sie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 08:00

Komentatorzy napisał(a):Żeby wam te zdjęcia bokiem w toalecie stanęły.. Pajace. <br><hr>udlawcie sie<br>
Skąd to przeświadczenie że w internecie wszystko jest za damo i można brać co sie chce? Samemu wprowadzając na stronie zapis o prawach autorskich!!! <br><hr>lublin112
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 09:02

Komentatorzy napisał(a):Żeby wam te zdjęcia bokiem w toalecie stanęły.. Pajace. <br><hr>udlawcie sie<br>
Komentatorzy napisał(a):Skąd to przeświadczenie że w internecie wszystko jest za damo i można brać co sie chce? Samemu wprowadzając na stronie zapis o prawach autorskich!!! <br><hr>lublin112<br>
Zdjęcia zostały usunięte. W przyszłości skontaktujemy się z autorem / redakcją ws. publikacji. Pozdrawiamy. <br><hr>Beavis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 09:13

to co robicie jest żałosne... wieść o takiej tragedii powinna się rozejść szybko, ku przestrodze innych, wy jeszcze chcecie na tym kosić hajs...<br><hr>szczy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 09:25

"Podpisanie zdjęcia nie zobowiązuje na darmową ich publikację." ??? I co to zdanie ma niby znaczyć? Zamiast bić pianę zainwestujcie w lekcje języka ojczystego, pajace.<br><hr>neuro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 09:30

lublin112 - troche przeginacie...<br><hr>Pablo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 09:38

Komentatorzy napisał(a):to co robicie jest żałosne... wieść o takiej tragedii powinna się rozejść szybko, ku przestrodze innych, wy jeszcze chcecie na tym kosić hajs...<br><hr>szczy<br>
Twoje oburzenie byłoby słuszne w przypadku kiedy portal Ścigacz byłby darmowym kanałem informacji, a takim nie jest.
Aby umieścić reklamę na portalu należy za to zapłacić .Portal zaś umieszczając informacje o wszystkim i o niczym zbiera oglądalność ,którą przekłada na aktakcyjność w oczach potencjalnych reklamodawców,czyli zarabia pieniądze.Koledzy z Lublina pojechali na miejsce poswiecili swój czas i pieniądze chociażby na paliwo .Realnie ponieśli koszty.Sprawa bezdyskusyjna.Takie rzeczy załatwia się przed publikacją i myślę że jakby ktoś ze ścigacza zapytał o pozwolenie,to pewnie w takiej tragicznej sytuacji to pozwolenie opublikowania by otrzymał..Prościej nie można wytłumaczyć .<br><hr>Rozumny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 09:42

A było babie kluczki zostawiać od auta ... ?<br><hr>dr Kaftan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 09:46

Komentatorzy napisał(a):to co robicie jest żałosne... wieść o takiej tragedii powinna się rozejść szybko, ku przestrodze innych, wy jeszcze chcecie na tym kosić hajs...<br><hr>szczy<br>
Komentatorzy napisał(a):Twoje oburzenie byłoby słuszne w przypadku kiedy portal Ścigacz byłby darmowym kanałem informacji, a takim nie jest.
Aby umieścić reklamę na portalu należy za to zapłacić .Portal zaś umieszczając informacje o wszystkim i o niczym zbiera oglądalność ,którą przekłada na aktakcyjność w oczach potencjalnych reklamodawców,czyli zarabia pieniądze.Koledzy z Lublina pojechali na miejsce poswiecili swój czas i pieniądze chociażby na paliwo .Realnie ponieśli koszty.Sprawa bezdyskusyjna.Takie rzeczy załatwia się przed publikacją i myślę że jakby ktoś ze ścigacza zapytał o pozwolenie,to pewnie w takiej tragicznej sytuacji to pozwolenie opublikowania by otrzymał..Prościej nie można wytłumaczyć .<br><hr>Rozumny<br>
I właśnie o to chodzi - kolega dobrze napisał i to nie pierwszy raz jak scigacz.pl bierze zdjęcia jak swoje z naszego serwisu...sam natomiast pisze na swojej stronie na dole : "

Wszelkie prawa zastrzeżone. (c) 2015 Ścigacz.pl

Kopiowanie, reprodukowanie zamieszczonych materiałów w jakikolwiek sposób w całości lub w części bez uprzedniej, pisemnej zgody Ścigacz.pl jest zabronione.
"<br><hr>lublin112.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 10:26

Wieśniacy. Wstyd. Ale po osobach z Lublina bym się więcej nie spodziewał.
Ani jeździć nie potraficie ani kooperować. A te stare kopcące i naprawiane w szopie graty z rejestracjami zaczynającymi się na L nie powinny być wpuszczane wcale do miast.
Serwis uczciwie informuje skąd ma informację, zamieszcza krótkie podsumowanie a jeżeli kogoś zainteresuje, to wejdzie do Was, nabije odwiedzin i przeczyta dalej. A tak to i ja Wam życzę obyście mieli jak najmniej odsłon. I wielkiego muru zamiast autostrady na wschód - dla dobra pozostałej części kraju.
<br><hr>MotoRR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2015, 10:26

Komentatorzy napisał(a):Twoje oburzenie byłoby słuszne w przypadku kiedy portal Ścigacz byłby darmowym kanałem informacji, a takim nie jest.
Aby umieścić reklamę na portalu należy za to zapłacić .Portal zaś umieszczając informacje o wszystkim i o niczym zbiera oglądalność ,którą przekłada na aktakcyjność w oczach potencjalnych reklamodawców,czyli zarabia pieniądze.Koledzy z Lublina pojechali na miejsce poswiecili swój czas i pieniądze chociażby na paliwo .Realnie ponieśli koszty.Sprawa bezdyskusyjna.Takie rzeczy załatwia się przed publikacją i myślę że jakby ktoś ze ścigacza zapytał o pozwolenie,to pewnie w takiej tragicznej sytuacji to pozwolenie opublikowania by otrzymał..Prościej nie można wytłumaczyć .<br><hr>Rozumny<br>
Komentatorzy napisał(a):I właśnie o to chodzi - kolega dobrze napisał i to nie pierwszy raz jak scigacz.pl bierze zdjęcia jak swoje z naszego serwisu...sam natomiast pisze na swojej stronie na dole : "

Wszelkie prawa zastrzeżone. (c) 2015 Ścigacz.pl

Kopiowanie, reprodukowanie zamieszczonych materiałów w jakikolwiek sposób w całości lub w części bez uprzedniej, pisemnej zgody Ścigacz.pl jest zabronione.
"<br><hr>lublin112.pl<br>
Dodam tylko że po takiej reakcji i ilości wylanego szamba na Lublin 112.pl przez użytkowników portalu Ścigacz ja na waszym miejscu zastanowiłbym się czy wizerunkowo warto w tym miejscu się pokazywać( , dopóki redakcja nie zaprowadzi ładu w zamieszczanych komentarzach). Ładnie by było aby Redakcja wytłumaczyła swoim czytelnikom że obrażanie jest po prostu nie grzeczne, zwłaszcza że sama to pośrednio sprowokowała..<br><hr>Rozumny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl