Aerograf na motocyklu, kasku - co o tym sądzicie?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Aerografit napisał(a):A gdyby ktoś zaproponował Ci pomalowany kask w takiej samej cenie jak ten z oryginalnymi naklejkami to rozważyłbyś taką propozycję?
Bez wahania brałbym kask z aerografem. Sam odrobinę interesuję się tym tematem i uważam, że to o wiele fajniejsze rozwiązanie niż oryginalne malowanie. Po pierwsze duże możliwości personalizacji a po drugie gwarancja, że nie zobaczysz kogoś w identycznym kasku

-
majkel251 - Świeżak
melvin napisał(a):A autor zapłacił za reklamę?
Nie rozumiem o co się tak pienicie z tą reklamą... gościu działa legalnie, robi fajne rzeczy- wrzuca je w końcu na forum MOTOCYKLOWE, a nie wędkarskie- w czym problem?
Jak dla mnie bardzo fajne prace i NIEZMIERNIE SIĘ CIESZĘ że wrzucił je na forum i reklamuje, bo być może któryś z moich znajomych będzie chciał zrobić sobie aerograf i wtedy mu powiem- słuchaj sprawdź tego gościa bo wrzucał swoje prace na forum i wyglądały zacnie.
-
Movi - Moderator
Bez wahania brałbym kask z aerografem (otwórz link). Sam odrobinę interesuję się tym tematem i uważam, że to o wiele fajniejsze rozwiązanie niż oryginalne malowanie. Po pierwsze duże możliwości personalizacji a po drugie gwarancja, że nie zobaczysz kogoś w identycznym kasku
Cieszę się, że tak myślisz, choć prawdę mówiąc rzadko kiedy spotykam klienta, który chce coś niepowtarzalnego. Zazwyczaj jest na zasadzie: "ja chcę takie coś jak on ma/takie samo jak na tym zdjęciu", stąd też ten element niepowtarzalności trochę się zaciera

Po drugie: dziękuję Wam za wsparcie mojego przedsięwzięcia. Dodam, że nie tyle chodzi mi o reklamowanie siebie co o ideę malowania aerografem kasków i motocykli (otwórz link). Są osoby, które nawet nie mają pojęcia o istnieniu czegoś takiego - sam do takich kiedyś należałem (dawno dawno temu

Ostatnio edytowano 25/6/2015, 17:41 przez Aerografit, łącznie edytowano 3 razy
Malowanie aerografem kasków i motocykli - bo motocykle i kaski też mogą być piękne (otwórz link)
-
Aerografit - Świeżak
Po pierwsze regulamin:
9. Nie spamuj.
Forum nie jest miejscem na reklamowanie swoich forów, stron, sklepów, aukcji itd. Jest do tego specjalny dział - giełda. Tam możesz pokazać to, co masz do zaoferowania innym.
Po drugie serwery nie działają na powietrze a za reklamy się płaci (sytuacja wyglądałaby tak samo gdyby ktoś bez opłacenia naklejał wam reklamy na wasze samochody, twierdząc że więcej osób je zobaczy)...
i zamierzam tak jak do tej pory tego pilnować, bo za chwilę forum zostanie zasypane tematami o wulkanizacji, mechanice grabieniu liści itp. tylko dlatego, że w giełdzie mało osób by widziało...
9. Nie spamuj.
Forum nie jest miejscem na reklamowanie swoich forów, stron, sklepów, aukcji itd. Jest do tego specjalny dział - giełda. Tam możesz pokazać to, co masz do zaoferowania innym.
Po drugie serwery nie działają na powietrze a za reklamy się płaci (sytuacja wyglądałaby tak samo gdyby ktoś bez opłacenia naklejał wam reklamy na wasze samochody, twierdząc że więcej osób je zobaczy)...
i zamierzam tak jak do tej pory tego pilnować, bo za chwilę forum zostanie zasypane tematami o wulkanizacji, mechanice grabieniu liści itp. tylko dlatego, że w giełdzie mało osób by widziało...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin:
Po pierwsze: forum jest przede wszystkim miejscem do zadawania pytań i wyrażania swoich poglądów na dany temat - w tym przypadku opinie na temat aerografu na motocyklach i kaskach (otwórz link). Jako, że sam się tym zajmuję pozwoliłem sobie wrzucić zdjęcia swojego autorstwa by ludzie mogli zobaczyć jak takie wykonanie wygląda w rzeczywistości gdyż wielu osobom słowo "aerograf (otwórz link)" kojarzy się z lataniem.
Po drugie: nie zamieszczam tutaj cennika, swojej oferty, wskazówek dojazdu ani nie piszę o tym na czym polega wspaniałość moich usług. Poruszam temat i pytam o opinie, a to chyba nie jest zabronione prawda (na dodatek w hydeparku)?
Po trzecie: podkreślam jeszcze raz, że chcę poznać Wasze zdanie na ten temat, więc odsyłanie mnie z tym tematem na giełdę to zmuszanie mnie do robienia "off-topu" czyli łamania regulaminu.
Zatem proszę Ciebie melvin o nie robienie dalej off-topu w tym temacie, a całą resztę o wyrażanie swojego zdania o personalizacji swoich zabawek przy pomocy aerografu.
Po pierwsze: forum jest przede wszystkim miejscem do zadawania pytań i wyrażania swoich poglądów na dany temat - w tym przypadku opinie na temat aerografu na motocyklach i kaskach (otwórz link). Jako, że sam się tym zajmuję pozwoliłem sobie wrzucić zdjęcia swojego autorstwa by ludzie mogli zobaczyć jak takie wykonanie wygląda w rzeczywistości gdyż wielu osobom słowo "aerograf (otwórz link)" kojarzy się z lataniem.
Po drugie: nie zamieszczam tutaj cennika, swojej oferty, wskazówek dojazdu ani nie piszę o tym na czym polega wspaniałość moich usług. Poruszam temat i pytam o opinie, a to chyba nie jest zabronione prawda (na dodatek w hydeparku)?
Po trzecie: podkreślam jeszcze raz, że chcę poznać Wasze zdanie na ten temat, więc odsyłanie mnie z tym tematem na giełdę to zmuszanie mnie do robienia "off-topu" czyli łamania regulaminu.
Zatem proszę Ciebie melvin o nie robienie dalej off-topu w tym temacie, a całą resztę o wyrażanie swojego zdania o personalizacji swoich zabawek przy pomocy aerografu.
Ostatnio edytowano 25/6/2015, 17:40 przez Aerografit, łącznie edytowano 4 razy
Malowanie aerografem kasków i motocykli - bo motocykle i kaski też mogą być piękne (otwórz link)
-
Aerografit - Świeżak
Aerografit napisał(a):Osobiście wydaje mi się że pomysł doczepiania irokezów, włosków, kolców, ćwieków itd. odpada z wiadomych przyczyn: policja, kontrole, bezpieczeństwo.
ja bym jeszcze dodał że przede wszystkim że to tandeta jakich malo...po prostu wieś tańczy i śpiewa...
Ładnie zrobiony areograf to zdecydowanie lepsze rozwiazanie. Miałem tak robiony kask i powiem że wyszło rewelacyjnie.
ZX-10R
- sebasbox
- Świeżak
Widzę, że ktoś jednak pokwapił się by wrzucić ten temat do ogłoszeń. Szkoda.
Wrzucam w takim razie hurtowo kilka moich ostatnich realizacji wykonanych aerografem (otwórz link):
(otwórz link)
A tutaj garść realizacji spoza świata motocykli i kasków (tak, żeby uświadomić, że aerograf to nie tylko motocykle
) :

Jakby kogoś bardziej zainteresował mój fach i zarazem pasja, zapraszam na stronę: http://www.aerografit.pl
Wrzucam w takim razie hurtowo kilka moich ostatnich realizacji wykonanych aerografem (otwórz link):

A tutaj garść realizacji spoza świata motocykli i kasków (tak, żeby uświadomić, że aerograf to nie tylko motocykle

Jakby kogoś bardziej zainteresował mój fach i zarazem pasja, zapraszam na stronę: http://www.aerografit.pl
-
Aerografit - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2