Kto ma pożyczyć moduł do nsr 125 w okolicach ostrowa wlkp.?
• Strona 1 z 1
Kto ma pożyczyć moduł do nsr 125 w okolicach ostrowa wlkp.?
Potrzebuje moduł aby sprawdzić czy motorek odpali, bo chce kupić nsr a ona nie ma modułu. Jeżeli kupie tą nsr to kto ma na sprzedaż moduł do nsr 125 odblokowany. Pozdro
-
konrad1422 - Świeżak
Już widzę jak Ci ktos pożyczy .... Przecież podobno koleś od którego miałeś kupic motor miał możliwość pozyczenia i pokazania , że motor działa ...
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Åšcigacz.pl
Szafa napisał(a):Już widzę jak Ci ktos pożyczy .... Przecież podobno koleś od którego miałeś kupic motor miał możliwość pozyczenia i pokazania , że motor działa ...
Będzie kręcił, zwodził i zapewniał, że działa. On ją kupi a okaże się, że silnik jest zatarty
Tak to jest z handlarzami...
### SUZUKI GSXR K4 ###
- gawron0
- Świeżak
Tak ale moduł może będzie za 2 dni a ja chciałbym to przyspieszyć.
A co do gawrona to jak nie wiesz o co chodzi to za przeproszeniem nie **** głupot. Motor nie jest od handlarza !! Ja kota w worku nie kupie. Kto ci powiedział że ja to w ciemno kupie ??
A co do gawrona to jak nie wiesz o co chodzi to za przeproszeniem nie **** głupot. Motor nie jest od handlarza !! Ja kota w worku nie kupie. Kto ci powiedział że ja to w ciemno kupie ??
-
konrad1422 - Świeżak
konrad1422 napisał(a):Tak ale moduł może będzie za 2 dni a ja chciałbym to przyspieszyć.
Åšmieszny jesteÅ›
Od razu widać, że się na nią napaliłeś Żeby szukać modułu dla sprzedającego... To chyba jego interes żebyś go kupił.. ale są rożni ludzie
Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam troche więcej kultury i nie używam wulgaryzmów na forum.
Poza tym każdy ma swoje zdanie i ja sądzę, że to jest handlarz. Mniejszy czy większy to nie istotne ale handlarz.
Pewnie pytasz co na to wskazuje? Już Ci mówie... Cytując słowa wesołego sprzedawcy: "Motor jest do rejestracji sprowadzony z niemiec ))) "
Te zdanie mówi samo za siebie
Pozdrowionka
### SUZUKI GSXR K4 ###
- gawron0
- Świeżak
No przepraszaaaaam. Szukać modułu po to by kupić ? To sprzedającemu powinno zależec żeby spzedać, dlatego powinien sam łatwić.... Zastanów się co ty gadasz, widać, że się napalilłes ale to normalne Niech sprzedawca sam łatwi albo dowidzenia ...
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Åšcigacz.pl
Toc napisał że czekac 2 dni mu się nie chce (ja rozumiem to tak że za 2 dni koleś załatwi)
Ale Konrad ta nsr też mi się NIE podoba skoro by była tak wielka okazja już by sprzedał odpuśc i kup dobrą DT albo poczekaj na koniec sezonu...
Ale Konrad ta nsr też mi się NIE podoba skoro by była tak wielka okazja już by sprzedał odpuśc i kup dobrą DT albo poczekaj na koniec sezonu...
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
od siebie dodam, ze nikomu nie pożyczyłbym modułu od siebie z motorku. Nie przez to że nie lubię sie dzielić czy coś takiego, ale przez to że: pożyczysz moduł, a niech ma coś nie tak z napięciami i spalisz komuś moduł i już jest problem. Albo uszkodzisz go w jakiś sposób nawet nie wiedząc o tym. Życzliwy wkłada go spowrotem do swojego motorka i raptem okazuje się że nie działa, a co jeżeli do tego ten uszkodzony moduł popali teraz u niego cewki? okaże się że przez jakiegoś grata i chęć bycia pomocnym jest tylko sam kłopot i duże koszty. Wiesz ja nawet jak wykręcam świece to potem wkładam każdą spowrotem do tego samego cylindra w którym była przed wykręceniem. Wszelkie zamiany wiążą sie z problemami.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
jutro będzie moduł.
Gawron ma głowe pustą jak orzeszek. Po raz kolejny mówie że to nie jest handlarz bo to jest młody chłopak który ma w tym roku 18 lat i mój kumpel go zna i się go wypatałem co i jak. A w jaki sposób sprowadził motor to jest nie twoja sprawa.
Gawron ma głowe pustą jak orzeszek. Po raz kolejny mówie że to nie jest handlarz bo to jest młody chłopak który ma w tym roku 18 lat i mój kumpel go zna i się go wypatałem co i jak. A w jaki sposób sprowadził motor to jest nie twoja sprawa.
-
konrad1422 - Świeżak
-
konrad1422 - Świeżak
konrad1422 napisał(a):jutro będzie moduł.
Orzeszki to Ty może masz ale między nogami
I gówniarzu jeden uważaj co piszesz bo nie rozmawiasz z kolegą na podwórku... Ciekawe czy byłbys taki mądry jakbyśmy się spotkali kołku Ty
Masz 3 tys. i jeszcze sie burzysz jak ludzie Ci mówio, że to padło. Ale tak to jest jak małolat się napali na motor to nikt mu tego z głowy nie wybije...
P.S. Edytuj posty a nie piszesz jeden za drugim.
### SUZUKI GSXR K4 ###
- gawron0
- Świeżak
-
konrad1422 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości