suzuki sv 650 reflektor
• Strona 1 z 1
suzuki sv 650 reflektor
Witam, mam pytanko czy w sv fabrycznie swiatła mijania swiecia na jednym reflektorze a na drugim swiatła długie?
- piegus159
- Świeżak
wiem, ze mój post troszkę głupio zabrzmi ale: mam SV650S i jak ja kupiłem swiecilo jedno swiatlo a jak dalem długie to swiecily oba.
ponieważ mój reflektor miał połamane zaczepy i bardzo slabo swicl w dol (nie dalo się nawet go ustawić wyżej) wymieniłem go (w warsztacie wiec nie znam sczegolow). Teraz zarówno mijania jak i długie swieca 2.
pozdro.
EDIT: nie dopisałem tego - jeśli masz wybor to chyba lepiej jest jak swieca oba:
1. Ty lepiej widzisz po zmroku
2. Ciebie tez lepiej widać (chyba, ze latasz szybciej niż swiatlo
)
ponieważ mój reflektor miał połamane zaczepy i bardzo slabo swicl w dol (nie dalo się nawet go ustawić wyżej) wymieniłem go (w warsztacie wiec nie znam sczegolow). Teraz zarówno mijania jak i długie swieca 2.

pozdro.
EDIT: nie dopisałem tego - jeśli masz wybor to chyba lepiej jest jak swieca oba:
1. Ty lepiej widzisz po zmroku
2. Ciebie tez lepiej widać (chyba, ze latasz szybciej niż swiatlo

Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
-
Samael666 - Świeżak
Jak już czepiamy się szczegółów to nie żarno, a żarna
Å»arna – urzÄ…dzenie do rÄ™cznego mielenia zboża, zÅ‚ożone z dwóch kamieni, jednego nad drugim, z których górny jest ruchomy wzglÄ™dem dolnego.
Ale mimo wszystko dziękuje za korektę

Å»arna – urzÄ…dzenie do rÄ™cznego mielenia zboża, zÅ‚ożone z dwóch kamieni, jednego nad drugim, z których górny jest ruchomy wzglÄ™dem dolnego.
Ale mimo wszystko dziękuje za korektę

Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych.
-
Pierzo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości