Kombinezon problem z powłoką odblaskową
			 • Strona 1 z 1

Kombinezon problem z powłoką odblaskową
Witam mam taki problem   
   mam kombinezon tekstylny z HG pro sports posiada on na spodniach i kurtce takie wstawki białe pokryte taką srebrną powłoką odblaskową  i tu problem żona chciała dobrze i mi wyprała kombiak w automacie i niestety ta powłoka częściowo zeszła , znacie jakieś metody lub firmę w okolicach Katowic co uzupełni mi to lub zafarbuje te wstawki ??
 mam kombinezon tekstylny z HG pro sports posiada on na spodniach i kurtce takie wstawki białe pokryte taką srebrną powłoką odblaskową  i tu problem żona chciała dobrze i mi wyprała kombiak w automacie i niestety ta powłoka częściowo zeszła , znacie jakieś metody lub firmę w okolicach Katowic co uzupełni mi to lub zafarbuje te wstawki ??

mam kombinezon tekstylny z HG pro sports posiada on na spodniach i kurtce takie wstawki białe pokryte taką srebrną powłoką odblaskową  i tu problem żona chciała dobrze i mi wyprała kombiak w automacie i niestety ta powłoka częściowo zeszła , znacie jakieś metody lub firmę w okolicach Katowic co uzupełni mi to lub zafarbuje te wstawki ??- 

Rapet1
- Świeżak
Raczej nie wykonalne, a jak już nie opłacalne. Możesz kupić folię odblaskową, pociąć i nakleić.

- 

SpeedyGonzales
- Mieszkaniec forum
folia odpada jak już to są jakieś farby do tekstyliów i może tym pociągnę zobaczę , narazie niech wyschnie zobaczę jaki kolor zostanie najwyżej tak jak pisałem na biało pociągnę sprayem do ubrań lub tą farbą do tkanin zobaczę , jeżeli macie jakieś pomysły to proszę pisać lub kogoś znacie kto się takim czymś zajmuje

- 

Rapet1
- Świeżak
usunąłem ale materiał pod spodem ma kolor (nie cały) jakby był brudny strasznie brzydko to wygląda , co do powłoki odblaskowej to mi nie zależy na niej , chodzi mi tylko o to żeby właśnie zakryć ten "brudny" materiał .Kupiłem dwa spraye srebrne do materiału zrobiłem próbę i jak narazie efekt spoko jak będzie czas to zrobię całość i zobaczymy .Ostatnia fotka pokazane jak wygląda po malowaniu 
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)

(otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)- 

Rapet1
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości