trudny wybór!!!
• Strona 1 z 1
trudny wybór!!!
Witam mam problem z wybraniem motocykla, oba mi sie podobają a nie wiem ktory i prosze o pomoc. Chodzi o GSXR 750 k1 a CBR 929. Ktory jest większy?? Jestem wysoki i nie lubie niskich i malych motorów, ale chodzi tez ktory lepszy technicznie. Prosze o pomoc pozdrawiam.
- PawlusW
- Świeżak
Najlepiej pojechać do paru komisów i się legalnie poprzysiadać. Pooglądać. Na forum to Ci ktoś napisze pare mniej lub bardziej sensownych odpowiedzi, a i tak niczego sie nie dowiesz bo Ci, którzy piszą sami nie mają motocykli. Ci, którzy mają motocykle to jeżdżą, a nie siedzą przed kompem i udają modralińskich.
(ale sobie dowaliłem)
(ale sobie dowaliłem)

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
hefron napisał(a):Najlepiej pojechać do paru komisów i się legalnie poprzysiadać. Pooglądać. Na forum to Ci ktoś napisze pare mniej lub bardziej sensownych odpowiedzi, a i tak niczego sie nie dowiesz bo Ci, którzy piszą sami nie mają motocykli. Ci, którzy mają motocykle to jeżdżą, a nie siedzą przed kompem i udają modralińskich.
(ale sobie dowaliłem)
Cos w tym jest ..............
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
stary, bierz gazete lub szukaj w necie ogloszej umawiaj sie i jedz ogladac obydwa, przymierzysz sie i bedziesz wiedzial
byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
to jesteś jakimś efenementem, wszyscy chcą sprowadzać motocykl z anglii a Ty jako jedyny twierdzisz że tam nie ma motocykli
Przejedź sie po komisach podobno wybór większy, no chyba że Ty chcesz na odwrót sprowadzić sobie motocykl z polski do brytani.
Tak na marginesie niby nie powinno mnie to interesować, ale Ty chcesz kupić motocykl 140 konny, a z tego co widze masz 18 lat,a to by znaczyło że raczej nie miałeś wcześniej legalnych doświadczeń (o ile wogle miałeś) z motocyklami sportowymi. Tak że wiesz nie chcielibyśmy Ci tutaj za niedługi czas zapalać świeczek, tak że przemyśl to czy napewno chcesz taką bestie.

Przejedź sie po komisach podobno wybór większy, no chyba że Ty chcesz na odwrót sprowadzić sobie motocykl z polski do brytani.
Tak na marginesie niby nie powinno mnie to interesować, ale Ty chcesz kupić motocykl 140 konny, a z tego co widze masz 18 lat,a to by znaczyło że raczej nie miałeś wcześniej legalnych doświadczeń (o ile wogle miałeś) z motocyklami sportowymi. Tak że wiesz nie chcielibyśmy Ci tutaj za niedługi czas zapalać świeczek, tak że przemyśl to czy napewno chcesz taką bestie.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ok ok bez bulwersów, tak sie tylko zapytałem bo troche dziwne mi się to wydało, a tak w sumie to nie mam zbyt dużo więcej od Ciebie ; )
W sumie Twoje pytanie mi też jest na ręke bo chyba bede na przyszły rok zmieniał motocykl, i też bym się zastanawiał między tymi dwoma modelami. Dla mnie najważniesza była by jednak wygoda za kierownicą, bo mimo że mało jeżdże to jednak wolałbym się czuć komfortowo a nie pogięty jak scyzoryk. Napewno 900setka będzie miała bardziej elastyczny silnik.
Mnie by jeszcze interesowały koszty obydwu motocykli, coś przeczuwam że z tych dwóch ekonomiczniejsza w spalaniu jednak będzie 900setka. Jednak jak sprawa się ma z czynnościami serwisowymi ? Czy któryś z tych dwóch jest zdecydowanie droższy w utrzymaniu ?
ps. jednak dalej mnie dziwi że nie możesz w komisach ang znaleźć tych motocykli.
W sumie Twoje pytanie mi też jest na ręke bo chyba bede na przyszły rok zmieniał motocykl, i też bym się zastanawiał między tymi dwoma modelami. Dla mnie najważniesza była by jednak wygoda za kierownicą, bo mimo że mało jeżdże to jednak wolałbym się czuć komfortowo a nie pogięty jak scyzoryk. Napewno 900setka będzie miała bardziej elastyczny silnik.
Mnie by jeszcze interesowały koszty obydwu motocykli, coś przeczuwam że z tych dwóch ekonomiczniejsza w spalaniu jednak będzie 900setka. Jednak jak sprawa się ma z czynnościami serwisowymi ? Czy któryś z tych dwóch jest zdecydowanie droższy w utrzymaniu ?
ps. jednak dalej mnie dziwi że nie możesz w komisach ang znaleźć tych motocykli.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
CBR 929 ma chyba <b>Cichy</B> o ile dobrze pamiętam, więc wal do niego z pytaniami
Pozdr

Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości