1515
To jest coś za coś, jak zwykle zresztą w tym pięknym sporcie.
W tekstylu jest wygodniej, nie jest sztywny, ma genialną wentylację i tak dalej i tak dalej, a skórzane kombi z garbem to wymuszona pozycja aerodynamika i najwyższy poziom bezpieczeństwa
W tekstylu jest wygodniej, nie jest sztywny, ma genialną wentylację i tak dalej i tak dalej, a skórzane kombi z garbem to wymuszona pozycja aerodynamika i najwyższy poziom bezpieczeństwa
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Gleby na parkingu to nawet dresy wytrzymająsenekkorzenna napisał(a):Krmtzzz dlaczego to tekstylna odzież motocyklowa ma nie wytrzymać szlifa? leżałem parę razy i jedynie lekkie przytarcia bez konsekwencji.

senek gdybyś kiedyś jeździł zglebionym sztywnym autem po zakrętach, wiedziałbyś że gleba to nie tylko lans po głównej ulicy miasta. Mi osobiście jazda po zakrętach zglebionym RWD bez kontroli atrakcji podoba się bardziej niż na motocyklu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
cioracz - Mieszkaniec forum
No i są zwolennicy i skóry i tekstyla
Fakt faktem, zawsze chciałem skórę kupić, prezencja jest, ochrona też, ale reszta to dużo gorzej niż przy tekstylu
Jak widziałem skóry na kumplach, jak się przymierzałem - zrezygnowałem

Fakt faktem, zawsze chciałem skórę kupić, prezencja jest, ochrona też, ale reszta to dużo gorzej niż przy tekstylu

Jak widziałem skóry na kumplach, jak się przymierzałem - zrezygnowałem

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
cioracz napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=7N5-n7dCGdk (otwórz link) sam początek
Kto w tym maczał paluchy?
pewnie ten co fan pejdza prowadzi..
- Kaai
- Mieszkaniec forum
melvin napisał(a):senek gdybyś kiedyś jeździł zglebionym sztywnym autem po zakrętach, wiedziałbyś że gleba to nie tylko lans po głównej ulicy miasta. Mi osobiście jazda po zakrętach zglebionym RWD bez kontroli atrakcji podoba się bardziej niż na motocyklu...
Ale odróżnijmy też glebę od "gleby", bo wsadzenie gwintu, jak to robi większość pro szpan drajwerów, w porównaniu z ze sportowymi amorami o skróconym skoku i sportowymi sprężynami, z trakcją wiele wspólnego nie ma

Co do kombiaków, skóra na pewno wytrzymuje więcej, lepiej się prezentuje, aczkolwiek nie koniecznie na każdym moto, ale ma jedną zasadniczą wadę...jej uniwersalność, a w zasadzie jej brak, w skórę się ubierasz i jedziesz, w tekstylu można śmigać jak w każdym innym ubraniu, w którym chodzimy na co dzień, ma też jeszcze jedną wadę, jeżdżąc w dłuższe trasy, jest gorąco...nam też zaczyna się gotować, robi się chłodno, nas też zaczyna heblić, w tekstylu odpinamy, albo dopinamy sobie podpinkę i możemy walczyć dalej

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
bo jak sie kupi kompletny gwint za 1000zl to niema co sie dziwic
ja w golfie mialem zawieszenie gwintowane z pelna regulacja za ponad 4000zl i powiem ze nigdy nie miałem lepszego zawieszenia
teraz latam na zwyklym sportowym amorki + sprezyny ktore obnizaja cos ok 4cm

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
- Kaai
- Mieszkaniec forum