1515
Angler napisał(a):Walenty napisał(a):suhy-19 napisał(a):a kolegi znajomy nie mogl wybic szyby mlotkiem
Tępą stroną się nie wybije. Gołą ręką też nie
Z chęcią sprawdziłbym to na Twoim aucie.
Chodź.
Jedna próba, boczna szyba. Tylko bez takich 5-kilogramowych.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Angler napisał(a):Walenty napisał(a):suhy-19 napisał(a):a kolegi znajomy nie mogl wybic szyby mlotkiem
Chodź.
Ale jesteś definitywnie pewien?
-
Angler - Bywalec
Angler napisał(a):Walenty napisał(a):Angler napisał(a):Walenty napisał(a):suhy-19 napisał(a):a kolegi znajomy nie mogl wybic szyby mlotkiem
Chodź.
Ale jesteś definitywnie pewien?
Jednak nie, bo Ty to wariat jesteś

Ręką szybę wybić... Wy to cyborgi jesteście :S
-
Walenty - Moderator
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):https://m.youtube.com/watch?v=LvTL7vdhOJ4
Ale nasze koksy wybijają ręcami

https://www.youtube.com/watch?v=IacP2kCVWD8
-
Walenty - Moderator
-
Angler - Bywalec
Walenty napisał(a):W pierwszym to chyba nie była rąsia.
W drugim to była klejona szyba bez uszczelek. Taką to Ci prąciem wybiję.
A to o mnie powiedziałeś wariat... Mam nadzieję, że chociaż prezerwatywy użyjesz, wiesz nigdy nie wiadomo co ktoś kiedyś z autem robił i jakie świństwo można złapać.
-
Angler - Bywalec
suhy-19 napisał(a):a kolegi znajomy nie mogl wybic szyby mlotkiem
kumpel byl teraz na nartach ze znajomymi, i wlasciciel auta zamknal sobie klucze w T4.
mlotkime nie mogl wywalic okna, kumpel wzial ten mlotek, ryknal na caly glos na parkingu
"co to za **** na OP" (ludzie ofc sie wxzyscy gapili), po czym rozwalil szybe i zaczal uciekac.
zaluje ze tego nie widzialem na wlasne oczy, ale od kogo bym tego nie slyszal to mi sie plakac chc e

http://ujeb.se/AEcI
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Walenty napisał(a):W drugim to była klejona szyba bez uszczelek. Taką to Ci prąciem wybiję.
Więc są szyby które da sie wybić.
Nie zastanawialem się jaka to szyba była. Po prostu ładowałem w nią. Nie wiem za ktorym razem poszla, ale trwalo to kilka sekund. Tzeba też wziąć pod uwage że samochod zaliczyl porzadnego dzwona, wiec mogla gdzieś ona pęc. Nie pamietam takich szczegolow

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
przez pewien czas byłem skłócony z kolegą i się do siebie nie odzywaliśmy, więc nie prosił mnie też o pomoc.
Któregoś dnia, wysyłam mu link jak włamać się do tico odpowieź - ****@!!! żebym to widział wcześniej to bym zaoszczędził na szybie...
zimą kluczyki zatrzasnął i cegłówką szybę wybił, a mógł to otworzyć sznurówką od butów
Któregoś dnia, wysyłam mu link jak włamać się do tico odpowieź - ****@!!! żebym to widział wcześniej to bym zaoszczędził na szybie...
zimą kluczyki zatrzasnął i cegłówką szybę wybił, a mógł to otworzyć sznurówką od butów

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
zamiast wybijać szybę można zadzwonić do gościa dorabiającego klucze, tacy z reguły zajmują się otwieraniem zatrzaśniętych zamków, koszt pewnie z 200zł ale za to szyba zostaje na miejscu, nie trzeba wydawać kasy na wymianę i mamy możliwość zamknąć bezpiecznie auto po całym zabiegu... ewentualnie może nam ktoś z domu przysłać zapasowe kluczyki.
A z innej beczki, dzisiaj kupiłem sobie coś takiego: http://www.aukcjoner.pl/gallery/015941926-.html#I1
A z innej beczki, dzisiaj kupiłem sobie coś takiego: http://www.aukcjoner.pl/gallery/015941926-.html#I1
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
co do kombii - zawsze chciałem kupić skórzane i nigdy tego nie zrobiłem
teraz planuję zakup kolejnego - i znowu to bedzie tekstylne. Jest cieplejsze w zimną pogodę, chłodniejsze w gorącą pogodę. ogólnie łatwiej utrzymać czystość i krój też zazwyczaj bardziej swobodny, nie wymuszający jedynej słusznej pozycji 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Marcin ale kombiak jest bezpieczniejszy. Zalezy kto na co stawia. Ja liczylem sie z gleba w poprzednim sezonie i przerzucilem sie na kombiaka. Wykrakalem, bo gleba byla ;d Tekstyl by mi sie pozdzieral na dupie, barku i rekawie. A na kombiaku przytarta metalowa oslona na barku, dupa bez sladu prawie, rekaw tez prawie bez sladu no i cialo tez bez sladu.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Ja mam górę skórzaną i kupowałem spodnie... Znajomek miał na sprzedanie skórzane i odpuściłem... Jeździć się da, ale chodzić już nie... Dodatkowo przy moim bebzonie (czyt. brzuchu) wszystko się jakoś układa dziwnie...
Generalnie jestem zdania, że skóra jest fajna, ale do samej jazdy, dobrze się prezentuje i mimo wszystko lepiej chroni... Do typowej turystyki lepszy tekstyl. Nie krępuje ruchów, zazwyczaj jest tańszy, nie ma problemów z wentylacją i ludzie z bebzonami mają lżej
Do tego jak ruszysz na zwiedzanie, to nie wyglądasz jak część wyposażenia zamku
Na przyszły sezon - planuje jakiś komplecik nabyć Adrenaline. Może Fighter, albo Street.
Mogę mieć komplet za 500zł
Generalnie jestem zdania, że skóra jest fajna, ale do samej jazdy, dobrze się prezentuje i mimo wszystko lepiej chroni... Do typowej turystyki lepszy tekstyl. Nie krępuje ruchów, zazwyczaj jest tańszy, nie ma problemów z wentylacją i ludzie z bebzonami mają lżej

Na przyszły sezon - planuje jakiś komplecik nabyć Adrenaline. Może Fighter, albo Street.
Mogę mieć komplet za 500zł

Ostatnio edytowano 30/1/2015, 11:35 przez miki1406, łącznie edytowano 1 raz
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl