Sidi ST czy Alpinestars SMX Plus
• Strona 1 z 1
Sidi ST czy Alpinestars SMX Plus
Witam.
Przymierzam się do zakupu nowych bucików i mam mały dylemat między dwoma już wybranymi modelami Sidi ST czy Alpinestars SMX Plus. Co polecacie? Na co zwrócić uwagę? Dziękuję za każdą opinię, uwagę, podpowiedź.
Przymierzam się do zakupu nowych bucików i mam mały dylemat między dwoma już wybranymi modelami Sidi ST czy Alpinestars SMX Plus. Co polecacie? Na co zwrócić uwagę? Dziękuję za każdą opinię, uwagę, podpowiedź.
Obecnie CBR F4
Poprzednio CBR F2
Poprzednio CBR F2
-
przem81 - Świeżak
Do tej pory jeździłem w sidi vertigo i było super dlatego też jak narazie jestem bardziej w stronę sidi. SMX znalazłem przez przypadek w necie, narazie na żywo ich nie widziałem i ciężko z tym może być bo w moim mieście nie są jak narazie dostępne w żadnym sklepie.
Obecnie CBR F4
Poprzednio CBR F2
Poprzednio CBR F2
-
przem81 - Świeżak
Ale wiesz że Sidi leżało dobrze, rozmiar znasz. Ja bym szarpnął. Używam poprzedniego modelu S-MX Plusów, ale i Sidi bym przytulił. Według mnie nie ma to właściwie znaczenia- wiadomo- są wyższe modele od Sidi, ale ST z tego co widzę dają już podobną ochronę do Alpinów (nie jestem w tym momencie dobrze obeznany w ofercie Sidi- w ostatnich latach mocno ją rozszerzyli). Ludzie często mówią że lepiej A* niż Sidi bo nie znają tej drugiej firmy- a to błąd.
-
kravec - Administrator
Sidi leżały bardzo dobrze, wygodne, noga się nie poci, w deszczu trafiło mi się jechać w nich dwa razy (fakt że krótko) ale dały radę. Gdyby nie zmiana maszynki to dalej bym w nich śmigał. Co raz bardziej jestem przekonany do zakupu sidi. Poczekam jeszcze trochę może jeszcze ktoś coś napisze ale z końcem miesiąca chyba dokonam ostatecznego wyboru.
No i nie ukrywam że wizualnie dla mnie lepiej wyglądają niż SMX.
Kolego edytuj posty. kravec
No i nie ukrywam że wizualnie dla mnie lepiej wyglądają niż SMX.
Kolego edytuj posty. kravec
Obecnie CBR F4
Poprzednio CBR F2
Poprzednio CBR F2
-
przem81 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości