Cross
• Strona 1 z 1
Cross
Cześć! Mam mały problem, wiem że to głupie ale... jak przekonać rodziców do kupna crossa ? Cały czas powtarzają że po co wydawać tyle kasy na motocykl którego nie można zarejestrować... Ze zaraz mi się to znudzi, że nie można tym po drodze jeździć itp... Jasne, wszystko to prawda oprócz tego że mi się to znudzi.. Tylko że mi się to podoba, u nas jest mnóstwo lasów i dróg polnych, jest gdzie pojeździć. Ja od dawna się tym interesuje a wręcz mogę powiedzieć że mnie to jara na maxa i zawsze chciałem mieć crossa. Rodzice są innego zdania, mój tata też jest zapalonym motocyklistą tylko on woli motocykle szosowe, sam jeździ ścigaczem i zamiast crossów próbuje mi wmówić że szosowe sa lepsze i że mi kupi jakąś 125 na drogę... Oczywiście chciałbym się przesiąść kiedyś na szosowy motocykl ale jeszcze nie teraz... Mam 17 lat. Doradźcie mi co zrobić :/
- zelowsky
- Świeżak
na lasy i polne drogi nie kupuje sie crossówki, tylko enduraki.
wiec namów ich na enduro, typu yamahe dt 125, pojeździsz spoko i w terenie i po asfalcie
wiec namów ich na enduro, typu yamahe dt 125, pojeździsz spoko i w terenie i po asfalcie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Siemanko !
Znajdź jakąś fajną DT 125 zarejestrowaną.
Pokaż rodzicom ,powiedz ,że taką Yamaszką na drogę możesz wyjechać bez problemu.
Moi się przekonali, chociaż kupuje niezarejestrowaną
Pozdro i powodzenia w negocjacjach
Znajdź jakąś fajną DT 125 zarejestrowaną.
Pokaż rodzicom ,powiedz ,że taką Yamaszką na drogę możesz wyjechać bez problemu.
Moi się przekonali, chociaż kupuje niezarejestrowaną

Pozdro i powodzenia w negocjacjach

- endurowiec31
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości