Kask AGV gothic
• Strona 1 z 1
Kask AGV gothic
Witam wszystkich. Znalazłam się na tym forum by prosić was o pomoc. Dlaczego was? Bo jesteście motocyklistami i najlepiej zrozumiecie, w czym rzecz. A więc tak zbieram na prezent dla swojego chłopaka, który jest mega zakręcony na tle motocykli hehe pewnie nie jeden z was tak samo. Chcę mu kupić nowy kask, o którym już od dawna mu się podoba (AGV gothic) Tym bardziej, że obecny jest już mocno zużyty i zaczyna się rozlatywać. No i ja też trochę go dobiłam gdyż jakiś czas temu wpadłam na pomysł, że mu go przemaluje na taki sam jak właśnie ten wymarzony no, ale bardzo mocno się to nie udało… Bardzo chcę sprawić mu ten kask gdyż wiem jak bardzo mu się podoba a tym bardziej wiem, że będzie to znakomity prezent dla niego. Proszę was o pomoc kask kosztuje 600zł ja potrzebuję jeszcze 400zł. Jeśli możecie pomóżcie każda złotówka się liczy.
Pomocy możecie dokonać na stronie zrzutka.pl
Link : https://zrzutka.pl/pp6a9y
Pomocy możecie dokonać na stronie zrzutka.pl
Link : https://zrzutka.pl/pp6a9y
- Cysia-90
- Świeżak
Już pomijając fakt, że zakup kasku bez przymiarki na berecie użytkownika to najgłupsza rzecz jaką można uczynić, to żebranie o kasę jest już szczytem...spoko, rozumiem akcję pomocy ludziom, ale ludziom na prawdę potrzebującym...nie spodziewaj się, że ktoś kto zarabia i ma swoje wydatki, będzie jeszcze sponsorował kask dla Twojego chłopaka.
Druga sprawa, że będąc motocyklistą ostatnią rzeczą, którą bym chciał, to żeby ktoś mi kupował graty do/na motocykl(a)
.
Dobra rada na następny raz, takie wydatki planuje się z dużym wyprzedzeniem, żeby mieć czas na organizację pieniążków.
Druga sprawa, że będąc motocyklistą ostatnią rzeczą, którą bym chciał, to żeby ktoś mi kupował graty do/na motocykl(a)
Dobra rada na następny raz, takie wydatki planuje się z dużym wyprzedzeniem, żeby mieć czas na organizację pieniążków.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-

Glenroy - Moderator
Strony do zbierania kasy za pokazywanie są.. nie róbmy kolejnej
Koleżanko:
1. Pytania o prezenty zadajemy w temacie przyklejonym w dziale hydepark.
2. Pytania o kaski zadajemy w temacie przyklejonym w dziale akcesoria.
3. Nie wyciągamy kasy na forum.
Ten temat blokuję.
Koleżanko:
1. Pytania o prezenty zadajemy w temacie przyklejonym w dziale hydepark.
2. Pytania o kaski zadajemy w temacie przyklejonym w dziale akcesoria.
3. Nie wyciągamy kasy na forum.
Ten temat blokuję.
-

kravec - Administrator
• Strona 1 z 1