Irokez na kask
• Strona 1 z 1
Irokez na kask
Witam, znacie może jakąś stronę internetową na której można pooglądać sobie irokezy na kask, czy raczej nie ma czegoś takiego :/ na allegro patrzałem to znalazłem tylko 1 model w 3 kolorach ,a zależy mi na jakiś innych egzemplarzach z góry dziękuje.
- MarcinMalinaPL
- Świeżak
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Na narty, to jeszcze w miare, ale na moto bedzie ciezej - chyba nie znajdzie sie odwazny, ktory podpisze sie pod stwierdzeniem, ze bedzie to sie trzymac przy 160km/h i nie ma wplywu na bezpieczenstwo.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
jasnoksieznik napisał(a):Na narty, to jeszcze w miare, ale na moto bedzie ciezej - chyba nie znajdzie sie odwazny, ktory podpisze sie pod stwierdzeniem, ze bedzie to sie trzymac przy 160km/h i nie ma wplywu na bezpieczenstwo.
Odważny może nie ale głupi tak Kiedyś jak byłem młody i głupi woziłem się z takim wynalazkiem. Teraz już trochę starszy śmieję się z tego, choć do enduro jakoś się komponowało Miałem okazję kilka razy przejechać się czyimś moto i przy 150-160 nie odpadało. Co do wpływu na bezpieczeństwo to nie wiem...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
W jakimś stopniu na pewno zagraża bezpieczeństwu,szczególnie przy wyższych prędkościach kiedy może odpaść,dla mnie osobiście jest to zbyt ryzykowne ale spokojni ew kilku sklepach internetowych czy na portalach aukcyjnych znajdziesz takie akcesoria,dodatki.
- Moto-Center
- Świeżak
W sumie ja nie rozwijałbym takich prędkości jak 160...czyli raczej odradzacie?
Aprilia RS 50
i jakieś 2 chińczyki
i jakieś 2 chińczyki
- MarcinMalinaPL
- Świeżak
- damian79074
- Świeżak
Posiada takowego irokeza. Nie ma szans na odpadnięcie. Ciężko jest go ściągnąć gdy chce się wyczyścić kask. Testowane do 200 + . Irokez fajnie wygląda na jakimś zlocie, imprezie czy wieczorem na miasto. Powyżej 100 km/h zaczynają brać wiatr i czasem buja kaskiem na boki
-
kamir0014 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe