Maxymalne obroty w gs500
• Strona 1 z 1
Maxymalne obroty w gs500
Witam, koledzy w moim gsie cos sie ostatnio pojebało z maxymalnymi obrotami slnika mianowicie moto nie wkreca mis ie na maxa tylko wskazówka dochodzi do góra 9000 obr/min i nic. Dodam ze wczesnie i 11000 nie było problemem. No i 2 sprawa reakcja na gaz stała sie troche spowolniono(zamulona) odkrecasz a moto przez chwile zastanawia sie czy ma jechać po czy dopiero zaczyna przspieszać. Jesli miał ktoś podobny problem to proszę o pomoc. mam nadzieje ze dośc obrazowo to opisałem.
Dodam tylko ze swiece i filtr powietrza były nie dawno wymieniane, paliwko w baku tez chlupie
Pzdr
Dodam tylko ze swiece i filtr powietrza były nie dawno wymieniane, paliwko w baku tez chlupie

Pzdr
GS 500E, 91r -> CBR 600 F2 | http://bikepics.com/members/blatomasz/93cbr600/
-
blatomasz - Świeżak
dzieks za odpowiedzi
filtr był załozony seryjny a co do przekrecenia gsa to wydaje mi sie ze nie jest to grożne bo sam kilka razy tak go przekreciłem i zadnych skutków ubocznych nie było, no chyba ze sie myle to niech mnie ktos poprawi.
Pzdr
filtr był załozony seryjny a co do przekrecenia gsa to wydaje mi sie ze nie jest to grożne bo sam kilka razy tak go przekreciłem i zadnych skutków ubocznych nie było, no chyba ze sie myle to niech mnie ktos poprawi.
Pzdr
GS 500E, 91r -> CBR 600 F2 | http://bikepics.com/members/blatomasz/93cbr600/
-
blatomasz - Świeżak
ja swojego wiecej jak 11tys nie ciagnalem bo i nie widze w tym celu. Najlepiej ciagnie miedzy 7 a 9k obr/min.. potem to juz tylko wyzszy bieg, a ze nie ma wyzszego niz 6sty bieg to inna sprawa hehe
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości