144
Kurde nie mogę znaleźć nigdzie ale na fb mój kolega kiedyś dodał filmik jak dwóch innych kolegow
na gixerach przejeżdżali. Jeden miał Akrapovica A drugi MGP tylko nigdzie go nie mogę znaleźć. Tyle że Oni mają k8 i jak dla mnie Akrap lepszy. Kwestia gustu

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Pany leci ktoś na MŚ SuperEduro do Gdańska w najbliższy weekend?
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Suchy a myślisz że ja jadę 400km w jedną stronę dla przyjemności? Trzeba podtrzymać tradycję i pokazać na wyjeździe jak się świnie bawią 

-
Mi zwrócili kasę za skrzynkę na listy... To była sztuka dla sztuki, ale chodziło mi o fakt...
Więcej wydałem na paliwo, na tusz, na listy, niż to wszystko warte...
Procedura jest arcyskomplikowana, a mają dowody na tacy...
Więcej wydałem na paliwo, na tusz, na listy, niż to wszystko warte...
Procedura jest arcyskomplikowana, a mają dowody na tacy...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
No niestety, impreza trwa 3-4 godziny, chyba że uda się gdzieś dodatkowo wkręcić a 2 dni z życia wyjęte 

-
http://olx.pl/oferta/buty-alpinestars-s ... ddabb99846
http://nikjmiles.wpengine.com/product-r ... ing-boots/
Dobry walek gosc kreci ^^
http://nikjmiles.wpengine.com/product-r ... ing-boots/
Dobry walek gosc kreci ^^
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Jak to wyczaiłeś?
I pewnie mu się to uda, dziwię się, że ludzie dają się wałować na tym OLXie i wysyłają hajs w świat nie mając żadnego zabezpieczenia.
Jak rok temu szukałem telefonu to 95% "okazji" czy jak kto woli "dobrych cen" na OLXie to były wałki i kto mniej rozgarnięty to się pewnie nabierał a wystarczyło zadać kilka niewygodnych pytań i kontakt się urywał.

I pewnie mu się to uda, dziwię się, że ludzie dają się wałować na tym OLXie i wysyłają hajs w świat nie mając żadnego zabezpieczenia.
Jak rok temu szukałem telefonu to 95% "okazji" czy jak kto woli "dobrych cen" na OLXie to były wałki i kto mniej rozgarnięty to się pewnie nabierał a wystarczyło zadać kilka niewygodnych pytań i kontakt się urywał.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Wiesz co wpadlem na ta aukcje dzisiaj bo przegladam plusy codziennie. I tak patrze 400 zeta za ideały, hmmm sprawdze na necie na tle innych czy to nie podrobki. Wpisalem smx plus w googlach, wszedlem w grafike i sobie przegladam. Az tu nagle w tym samym tle buty. Klik i wszystko jasne. Napisalem do ziomka czy moglbym prosic o realne fotki, bo natknalem sie na te. Przeczytal wiadomosc i juz nie odpisal
W sumie to otrzymalem dzis zdjecia butow na paczce i paczki od ziomka co zwleka prawie 2 tyg z wysylka tych plusów. Zadzwonil do mnie jeszcze o 15 zebym mu ponownie adres wyslal. Z tym ze jak przyjdzie paczka i nie dodal (tak jak mu pisalem 2 razy) opcji otwarcia przy odbiorze, to nie zaplace tego pobrania i nie odbiore tych butow... Szanujmy sie ale rownie dobrze mogl tam wrzucic jakies stare ozony zuzyte

W sumie to otrzymalem dzis zdjecia butow na paczce i paczki od ziomka co zwleka prawie 2 tyg z wysylka tych plusów. Zadzwonil do mnie jeszcze o 15 zebym mu ponownie adres wyslal. Z tym ze jak przyjdzie paczka i nie dodal (tak jak mu pisalem 2 razy) opcji otwarcia przy odbiorze, to nie zaplace tego pobrania i nie odbiore tych butow... Szanujmy sie ale rownie dobrze mogl tam wrzucic jakies stare ozony zuzyte

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl