144
Dawid, to nie przypadkiem Manhattan? http://www.scigacz.pl/Yamaha,MT-09,Trac ... 25119.html
Szczerze jestem zazdrosny...
Szczerze jestem zazdrosny...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):No i 13 grudnia 2014 tyle lat po 13 grudnia 1981r pamiętam tamten dzień i prawie każdą godzinę jak i pogodę .
W tedy było cholernie zimno a dzisiaj ciepło aż miło.
Po śniadaniu około 10/tej/ oczywiście dzisiaj dopompowałem powietrze w skuterze syna i polatałem po drodze tak z 30min.
Coś mnie napadło i założyłem bak do mojej Hondy aby sprawdzić jak po wymianie świec,czyszczeniu gaźników i sprawdzeniu luzów zaworowych silnik odpali.
Motocykl zagadał jak złoto więc przykręciłem bak,założyłem lampę i kierunkowskazy na przód ale bez owiewek. Ubrałem się w ciuchy motocyklowe i ruszyłem na małą przelotkę a okazało się że zrobiłem ponad 50km.
Nie wymieniałem uszczelki pod deklem zaworów ale widzę że trzyma.
Coś pięknego mieszkać na południu Polski tutaj nawet w zimie trafi się dzień aby polatać motocyklem.
Pozostał jednak dylemat! czy ja dzisiaj zakończyłem sezon czy go rozpocząłem?
że co?
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ty chyba żartujesz piszac : że co?Kaai napisał(a):senekkorzenna napisał(a):No i 13 grudnia 2014 tyle lat po 13 grudnia 1981r pamiętam tamten dzień i prawie każdą godzinę jak i pogodę .
W tedy było cholernie zimno a dzisiaj ciepło aż miło.
Po śniadaniu około 10/tej/ oczywiście dzisiaj dopompowałem powietrze w skuterze syna i polatałem po drodze tak z 30min.
Coś mnie napadło i założyłem bak do mojej Hondy aby sprawdzić jak po wymianie świec,czyszczeniu gaźników i sprawdzeniu luzów zaworowych silnik odpali.
Motocykl zagadał jak złoto więc przykręciłem bak,założyłem lampę i kierunkowskazy na przód ale bez owiewek. Ubrałem się w ciuchy motocyklowe i ruszyłem na małą przelotkę a okazało się że zrobiłem ponad 50km.
Nie wymieniałem uszczelki pod deklem zaworów ale widzę że trzyma.
Coś pięknego mieszkać na południu Polski tutaj nawet w zimie trafi się dzień aby polatać motocyklem.
Pozostał jednak dylemat! czy ja dzisiaj zakończyłem sezon czy go rozpocząłem?
że co?
- zenekqa89
- Świeżak
W życiu nie wyjechałbym teraz na motocyklu, kij w to że przez ostatnie dni jest po 6stopni na plusie, po pierwsze nie chciałoby mi się czyścić motocykla po wyjeździe, zwłaszcza że soli u nas nie żałują, a po drugie jaka jest przyjemność z jazdy jak cały czas trzeba uważać żeby niedogrzane opony nie straciły przyczepności? jechać po to żeby jechać nie ma dla mnie sensu...
btw. pamięta ktoś czy był na 4um temat o konsolach do gier?
btw. pamięta ktoś czy był na 4um temat o konsolach do gier?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny