[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
Witam jestem zainteresowana kupnem takiego świadectwa,<br><hr>@@@@@Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gkb1b@wp.pl oszust !!!<br><hr>DanielKomentatorzy napisał(a):Jestem pani Rosita jesteśmy uzasadnionych i Renomowane pożyczki pożyczkodawcy. Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą z funduszy pożyczkowych nam pomocy finansowej z do osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania na business.We chcesz używać tego medium poinformować, że świadczymy beneficjent pomocy wiarygodnych i jak miło zaoferować Państwu loan.Contact nami za pośrednictwem adresu poczty elektronicznej: dawsonrositaloans@live.com
Usługi świadczone obejmują; Refinansowanie, Home Improvement, Kredytu Inwestycyjnego, kredyty samochodowe, Konsolidacji zadłużenia, linii kredytowej, drugi kredyt hipoteczny, kredyty biznesowe, pożyczki osobiste, kredyt samochodowy, kredyt auto.
Napisz powrotem, jeśli zainteresowany.
Imię i nazwisko .........
STRONA ADRES ......
SEX ..........
WIEK ..........
STAN CYWILNY ........
KRAJ ..........
MOBILE NUMER .........
BIURO NUMER .........
STAN ..........
MIESIĘCZNY DOCHÓD .........
ZAWÓD .....
DATA URODZENIA .....
Kwota potrzebna AS KREDYTU .........
CZAS TRWANIA KREDYT ......
CEL POŻYCZKI .........
Wracaj do nas z tych informacji jest tak, że możemy przejść dalej
w porządku.
Czekam usłyszeć od ciebie w porządku.
Pani Rosita.
<br><hr>Pani Rosita<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wplacaj kobieto!!!to oszust!!! zniknie po wplaceniu!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam serdecznie mam na Imię Sławomir i chciałbym wam przedstawić moją ofertę.Czas przebiegu mojej pracy w tej branży jest już bardzo długi nigdy nie przydarzył mi się nie zadowolony klient proszę abyście nie pchali pieniędzy tym oszustom którzy tylko czekają na waszą naiwność. u mnie państwo nie stracą nic a zyskają prawo jazdy, kwalifikacje zawodową, oraz świadectwa różnych szkół jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to proszę kierować się pod podany adres E-mail Prawojazdy@Interia.eu lub pod numerem telefonu 502-600-568 pozdrawiam.<br><hr>Sławomir <br>Komentatorzy napisał(a):napiszcie do gbk1b@wp.pl - sprawdzony <br><hr>migacz0071@wp.pl<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ktos sprawdzal?<br><hr>janek<br>Komentatorzy napisał(a):Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert<br>Komentatorzy napisał(a):Witaj. A ja wlasnie chcialam jutro zrobic mu przelew... taki wiarygodny sie wydaje...
prosze o jakies info na emaila aleksandrastan83@gmail.com
dziekuje<br><hr>ola<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam sobie to napisales oszuscie??!!! nie dajcie sie naprac ludzie oszustowi!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam serdecznie mam na Imię Sławomir i chciałbym wam przedstawić moją ofertę.Czas przebiegu mojej pracy w tej branży jest już bardzo długi nigdy nie przydarzył mi się nie zadowolony klient proszę abyście nie pchali pieniędzy tym oszustom którzy tylko czekają na waszą naiwność. u mnie państwo nie stracą nic a zyskają prawo jazdy, kwalifikacje zawodową, oraz świadectwa różnych szkół jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to proszę kierować się pod podany adres E-mail Prawojazdy@Interia.eu lub pod numerem telefonu 502-600-568 pozdrawiam.<br><hr>Sławomir <br>Komentatorzy napisał(a):napiszcie do gbk1b@wp.pl - sprawdzony <br><hr>migacz0071@wp.pl<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ktos sprawdzal?<br><hr>janek<br>Komentatorzy napisał(a):Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert<br>Komentatorzy napisał(a):Witaj. A ja wlasnie chcialam jutro zrobic mu przelew... taki wiarygodny sie wydaje...
dziekuje<br><hr>ola<br>Komentatorzy napisał(a):mozecie myslec ze jestem z typ panem w zmowie nie interesuje mnie to. chialbym otworzyc oczy jednak ludziom ktorzy wierza w dobre intencje gbk1b . bylem jego klientem dokladnie miesiac temu tzn mieisac temu odebralem dokument z urzedu miasta jedyne moje zaskoczone to takie ze musialem zaplacic 100 przy odbiorze bo myslalem ze wszystko juz zostalo oplacone. nie mam poojecia skad krytyczne podejrzenia o oszustwa ze strony pana jacka ale podrjzewam ze jest to czyste i klarowne zagranie ze strony prawdziwych oszustow ktorzy doskonale wiedza iz ten pan jako jedyny moze ten dokument zalatwic i tym samym pan gbk1ob zabiera wam klientow... nie wiem nie wnikam. Jedno jest pewne - ja dokument odebralem i osobiscie nie mam nic do zarzucenia , a w niedalekiej przyszlosci rowniez o ile bd to mozliwe bd wyrabial sobie dokument innej kategori. To tyle.
A I PROSTY PRZYKLAD DLACZEGO TEZ UWAZAM ZE NEGATYWNE OPINIE TO ZWYKLA PROWOKACJA ? Kto normalny oddalby sprawe na policje czy do detektywow jesli ten czlowiek bylyby oszutem ? ??? To zwykle zastraszanie przyszlych klientow by nie pisali do tego pana PROSTA LOGIKA <br><hr>denis201<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jasne ze oszust!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Jestem pani Rosita jesteśmy uzasadnionych i Renomowane pożyczki pożyczkodawcy. Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą z funduszy pożyczkowych nam pomocy finansowej z do osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania na business.We chcesz używać tego medium poinformować, że świadczymy beneficjent pomocy wiarygodnych i jak miło zaoferować Państwu loan.Contact nami za pośrednictwem adresu poczty elektronicznej: dawsonrositaloans@live.com
Usługi świadczone obejmują; Refinansowanie, Home Improvement, Kredytu Inwestycyjnego, kredyty samochodowe, Konsolidacji zadłużenia, linii kredytowej, drugi kredyt hipoteczny, kredyty biznesowe, pożyczki osobiste, kredyt samochodowy, kredyt auto.
Napisz powrotem, jeśli zainteresowany.
Imię i nazwisko .........
STRONA ADRES ......
SEX ..........
WIEK ..........
STAN CYWILNY ........
KRAJ ..........
MOBILE NUMER .........
BIURO NUMER .........
STAN ..........
MIESIĘCZNY DOCHÓD .........
ZAWÓD .....
DATA URODZENIA .....
Kwota potrzebna AS KREDYTU .........
CZAS TRWANIA KREDYT ......
CEL POŻYCZKI .........
Wracaj do nas z tych informacji jest tak, że możemy przejść dalej
w porządku.
Czekam usłyszeć od ciebie w porządku.
Pani Rosita.
<br><hr>Pani Rosita<br>Komentatorzy napisał(a):gkb1b@wp.pl oszust !!!<br><hr>Daniel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
rowniez sledze ten watek i zastanawiam sie ugio w czym problem ? w tym ze gosc ktory moze zalatwic dokument zabiera ci klientow i nie mozesz juz nikogo oszukac?<br><hr>bigosssKomentatorzy napisał(a):Witam serdecznie mam na Imię Sławomir i chciałbym wam przedstawić moją ofertę.Czas przebiegu mojej pracy w tej branży jest już bardzo długi nigdy nie przydarzył mi się nie zadowolony klient proszę abyście nie pchali pieniędzy tym oszustom którzy tylko czekają na waszą naiwność. u mnie państwo nie stracą nic a zyskają prawo jazdy, kwalifikacje zawodową, oraz świadectwa różnych szkół jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to proszę kierować się pod podany adres E-mail Prawojazdy@Interia.eu lub pod numerem telefonu 502-600-568 pozdrawiam.<br><hr>Sławomir <br>Komentatorzy napisał(a):napiszcie do gbk1b@wp.pl - sprawdzony <br><hr>migacz0071@wp.pl<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ktos sprawdzal?<br><hr>janek<br>Komentatorzy napisał(a):Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert<br>Komentatorzy napisał(a):Witaj. A ja wlasnie chcialam jutro zrobic mu przelew... taki wiarygodny sie wydaje...
dziekuje<br><hr>ola<br>Komentatorzy napisał(a):mozecie myslec ze jestem z typ panem w zmowie nie interesuje mnie to. chialbym otworzyc oczy jednak ludziom ktorzy wierza w dobre intencje gbk1b . bylem jego klientem dokladnie miesiac temu tzn mieisac temu odebralem dokument z urzedu miasta jedyne moje zaskoczone to takie ze musialem zaplacic 100 przy odbiorze bo myslalem ze wszystko juz zostalo oplacone. nie mam poojecia skad krytyczne podejrzenia o oszustwa ze strony pana jacka ale podrjzewam ze jest to czyste i klarowne zagranie ze strony prawdziwych oszustow ktorzy doskonale wiedza iz ten pan jako jedyny moze ten dokument zalatwic i tym samym pan gbk1ob zabiera wam klientow... nie wiem nie wnikam. Jedno jest pewne - ja dokument odebralem i osobiscie nie mam nic do zarzucenia , a w niedalekiej przyszlosci rowniez o ile bd to mozliwe bd wyrabial sobie dokument innej kategori. To tyle.
A I PROSTY PRZYKLAD DLACZEGO TEZ UWAZAM ZE NEGATYWNE OPINIE TO ZWYKLA PROWOKACJA ? Kto normalny oddalby sprawe na policje czy do detektywow jesli ten czlowiek bylyby oszutem ? ??? To zwykle zastraszanie przyszlych klientow by nie pisali do tego pana PROSTA LOGIKA <br><hr>denis201<br>Komentatorzy napisał(a):sam sobie to napisales oszuscie??!!! nie dajcie sie naprac ludzie oszustowi!!!!!!!!!!<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko u mnie atrakcyjne ceny i bez żadnych zaliczek odbiór po odbiorze prawa jazdy wpłata do ręki kontakt 513-502-794 lub pod adresem e-mail polskieprawojazdy@wp.pl <br><hr>Andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam zostalem oszukany i teraz oszczegam ludzi!!!Komentatorzy napisał(a):Witam serdecznie mam na Imię Sławomir i chciałbym wam przedstawić moją ofertę.Czas przebiegu mojej pracy w tej branży jest już bardzo długi nigdy nie przydarzył mi się nie zadowolony klient proszę abyście nie pchali pieniędzy tym oszustom którzy tylko czekają na waszą naiwność. u mnie państwo nie stracą nic a zyskają prawo jazdy, kwalifikacje zawodową, oraz świadectwa różnych szkół jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to proszę kierować się pod podany adres E-mail Prawojazdy@Interia.eu lub pod numerem telefonu 502-600-568 pozdrawiam.<br><hr>Sławomir <br>Komentatorzy napisał(a):napiszcie do gbk1b@wp.pl - sprawdzony <br><hr>migacz0071@wp.pl<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ktos sprawdzal?<br><hr>janek<br>Komentatorzy napisał(a):Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert<br>Komentatorzy napisał(a):Witaj. A ja wlasnie chcialam jutro zrobic mu przelew... taki wiarygodny sie wydaje...
A I PROSTY PRZYKLAD DLACZEGO TEZ UWAZAM ZE NEGATYWNE OPINIE TO ZWYKLA PROWOKACJA ? Kto normalny oddalby sprawe na policje czy do detektywow jesli ten czlowiek bylyby oszutem ? ??? To zwykle zastraszanie przyszlych klientow by nie pisali do tego pana PROSTA LOGIKA <br><hr>denis201<br>Komentatorzy napisał(a):sam sobie to napisales oszuscie??!!! nie dajcie sie naprac ludzie oszustowi!!!!!!!!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):rowniez sledze ten watek i zastanawiam sie ugio w czym problem ? w tym ze gosc ktory moze zalatwic dokument zabiera ci klientow i nie mozesz juz nikogo oszukac?<br><hr>bigosss<br>
jaki watek sledzisz??? chyba swoj !
oszuscie i naciagaczu!<br><hr>ugio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czesc ile by kosztowało legalne prawojazdy z wpisem do rejestru na kategorie b bo miałem zabrane<br><hr>GrzesKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam jestem w stanie pomóc zdobyć prawo jazdy każdej kategorii bez żadnych smiesznych zaliczek płatność po odbiorze prawa jazdy tylko zdecydowane osoby więcej informacji pod adresem e-mail BezZaliczek@wp.pl.<br><hr>Zbigniew
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie mogę. Jakim to trzeba być naiwnym frajerem żeby wierzyć w to że ci ktoś Prawo Jazdy ogarnie i jeszcze odbierzesz w Urzędzie.Ze z wpisem. Tak tak dokładnym bitym frajerem. <br><hr>LordKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>Tomasz<br>Komentatorzy napisał(a):oszust **** z*** zmienił numer tel niby TOMASZ A to nie tomasz tylko kawał FRAJERA<br><hr>MIREK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak pedale jeden bo inaczej do Ciebie nie można się zwracać. Jesteś w zmowie z tym wyłudzaczem kasy.Prosta Logika <br><hr>MikołajKomentatorzy napisał(a):Witam serdecznie mam na Imię Sławomir i chciałbym wam przedstawić moją ofertę.Czas przebiegu mojej pracy w tej branży jest już bardzo długi nigdy nie przydarzył mi się nie zadowolony klient proszę abyście nie pchali pieniędzy tym oszustom którzy tylko czekają na waszą naiwność. u mnie państwo nie stracą nic a zyskają prawo jazdy, kwalifikacje zawodową, oraz świadectwa różnych szkół jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to proszę kierować się pod podany adres E-mail Prawojazdy@Interia.eu lub pod numerem telefonu 502-600-568 pozdrawiam.<br><hr>Sławomir <br>Komentatorzy napisał(a):napiszcie do gbk1b@wp.pl - sprawdzony <br><hr>migacz0071@wp.pl<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ktos sprawdzal?<br><hr>janek<br>Komentatorzy napisał(a):Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert<br>Komentatorzy napisał(a):Witaj. A ja wlasnie chcialam jutro zrobic mu przelew... taki wiarygodny sie wydaje...
A I PROSTY PRZYKLAD DLACZEGO TEZ UWAZAM ZE NEGATYWNE OPINIE TO ZWYKLA PROWOKACJA ? Kto normalny oddalby sprawe na policje czy do detektywow jesli ten czlowiek bylyby oszutem ? ??? To zwykle zastraszanie przyszlych klientow by nie pisali do tego pana PROSTA LOGIKA <br><hr>denis201<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdyby nie było frajerów którzy płacą zaliczki to nie byłoby tego precedensu. A tak frajer jest to i interes jest. Prawo Jazdy od Mirka , Marka , Tomka , Krzyska , Zenka , Piotrka itd itd to nic innego jak - hehehehehehehehe Ludzie jestem Marek albo nie jestem Krzysiek. Nie nie jestem przecież Tomek a jak będę chciał to będę Paweł. No nie. Oj ludzie ludzie sami się prosicie żeby was rąbali i ruchali w te dupska w te głupie mózgi których kompletnie nie macie. I tak do niektórych nie przemówię bo taka ich natura i muszą zostać wyjebani po całości przez tych naciągaczy tutaj. Prawo Jazdy z wpisem hehehehehehehehehe dobre dobre hehehehehehehee hehehehehehehehe normalnie moja jedna nerka nie wytrzymuje tego hehehehehehehehehe bez zaliczek hehehehehe hehehehehehehehe i do tego legalne heheheheheehehehhe. No pewnie hehehehehehehehe pewnie też załatwią ci licencje pilota hehehehehehe na pasażerskie samoloty hehehehehehehehe . Oj ludzie ludzie.<br><hr>Lord SynoslawKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>Tomasz<br>Komentatorzy napisał(a):oszust **** z*** zmienił numer tel niby TOMASZ A to nie tomasz tylko kawał FRAJERA<br><hr>MIREK<br>Komentatorzy napisał(a):Nie mogę. Jakim to trzeba być naiwnym frajerem żeby wierzyć w to że ci ktoś Prawo Jazdy ogarnie i jeszcze odbierzesz w Urzędzie.Ze z wpisem. Tak tak dokładnym bitym frajerem. <br><hr>Lord<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry Dzień, jestem Natan i prowadzę kursy na prawo jazdy we Lwowie na Ukrainie. Pomagam przy zdobyciu uprawnień na wszelkie kategorie oraz innych dokumentów. Jest możliwość osobiście odebrać dokument w urzędzie z wpisem i zameldowaniem. Zapewniam hotel oraz formalności z ewentualną wymianą. NIE POBIERAM ŻADNYCH ZALICZEK ! Płatne Przy Odbiorze !Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
UA: +38 093-833-845-291 PL: +48 695-173-171 mail: natanprawko@mail.ru<br><hr>Natan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry Dzień, jestem Natan i prowadzę kursy na prawo jazdy we Lwowie na Ukrainie. Pomagam przy zdobyciu uprawnień na wszelkie kategorie oraz innych dokumentów. Jest możliwość osobiście odebrać dokument w urzędzie z wpisem i zameldowaniem. Zapewniam hotel oraz formalności z ewentualną wymianą. NIE POBIERAM ŻADNYCH ZALICZEK ! Płatne Przy Odbiorze !Komentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>
UA: +38 093-833-845-291 PL: +48 695-173-171 mail: natanprawko@mail.ru<br><hr>Natan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gbk1b@wp.pl to oszust uwaga<br><hr>coloKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):SIEMA SPROBUJ TU gbk1b@wp.pl pol roku temu mi sie udalo wyrobic a odbieralem z urzedy. w razie pytan pisz migacz0071@wp.pl<br><hr>migacz_scigacz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
polecam gbk1b@wp.pl czas oczekiwaniania 34 dni dokument odbierany w urzedzie<br><hr>casioooKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):SIEMA SPROBUJ TU gbk1b@wp.pl pol roku temu mi sie udalo wyrobic a odbieralem z urzedy. w razie pytan pisz migacz0071@wp.pl<br><hr>migacz_scigacz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wszystkim zainteresowanym zalatwienia dokumentu polecam tego pana i to ogloszenie : <a href="http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=335419476" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=335419476</a> jestem w trakcie wyrabiania mam wpis na infocar. bez zaliczek !!!!! za kategorie b place 4200 zł<br><hr>lampertKomentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja jestem zainteresowana zaświadczenie o bierzmowaniu<br><hr>KingaKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś
1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić
3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?
PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać
rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No na 100% wszystko jest z wpisem i jest to pełen lega hehehehehehehehe. Apropo kolego zbrakło w twojej ofercie książeczki sanepidu z wszystkimi badaniami lekarskimi.<br><hr>PoloKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś
1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić
3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?
PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać
rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>Komentatorzy napisał(a):Ja jestem zainteresowana zaświadczenie o bierzmowaniu<br><hr>Kinga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum