MOJA RS 125 str 3 film, a 7 strona info i fotki nowe:P
No ja mam obecnie zablokowaną prawdopodobnie do 11kw ... kręci na biegu max do 5tyś więc to wina modułu,ale tak to czy pod górke czy na prostej drodze idzie ładnie nawet nie zająknie
rodzice w pełni nie pozwolą mi odblokwać:( tylko do 21kw moge i z tego co mam w homologacji to tam pisze szybkosc max 155km/h i styknie (na razie) 

- WhiteArmy00
- Świeżak
Nie liczy sie co... ale kto zrobi te tysiace
moim zdaniem kwestia użytkowania. Kolega ma skuter i ponad 30 zrobil. Wszystko kwestia jak kto mu wstawia i jak dba. Co do rs 125 to nie wiem co tam jest grane bo ja miałem starszy model rs 125 ale rs50 można zrobić 25 bez niczego (wiem bo miałem) a obecnie mam zwykłe derbi senda i ma już 20k na karku a jedyne poza licznikiem co ja zdradza to wytarta manetka...(oczywiście nie mówie tego bez powodu mam 2 cylek i tłok nowy ale nie ma sensu zmieniać)

- venango3
- Świeżak
Jak bedziesz mial 21 kW to już nie ma czego odblokowywać ... to nie R6 .
Pod siedzeniem masz takie pudelko czarne przymocowane centralnie , wyciagnij wtyczke i przelec sie motorem zobaczysz co to moc ...
Ja mialem od nowosci odblokowany i jedzie mi 180 . Takie docieranie zablokowanego motoru nie ma sensu bo nawet mu nie wygarniesz zeby ładnie sie na obroty wkrecal.
Pod siedzeniem masz takie pudelko czarne przymocowane centralnie , wyciagnij wtyczke i przelec sie motorem zobaczysz co to moc ...
Ja mialem od nowosci odblokowany i jedzie mi 180 . Takie docieranie zablokowanego motoru nie ma sensu bo nawet mu nie wygarniesz zeby ładnie sie na obroty wkrecal.
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
WhiteArmy00 napisał(a):No ja mam obecnie zablokowaną prawdopodobnie do 11kw ... kręci na biegu max do 5tyś więc to wina modułu,ale tak to czy pod górke czy na prostej drodze idzie ładnie nawet nie zająknierodzice w pełni nie pozwolą mi odblokwać:( tylko do 21kw moge i z tego co mam w homologacji to tam pisze szybkosc max 155km/h i styknie (na razie)
to nie wina modułu

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
No to kaszana ;] cza bydzie wymienic tlumik lub gaznik co wiaże sie z utrata gwarancji 

Life begins at 200 km/h

-
bmroczyk - Bywalec
Nice nice ... tez mi sie marzy taka apka... ale szczesciarz z ciebie
Chcial bym miec takich rodzicow 

- Wontek
- Świeżak
bmroczyk napisał(a):No to kaszana ;] cza bydzie wymienic tlumik lub gaznik co wiaże sie z utrata gwarancji
nie koniecznie

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
I tak to raczej jest ponieważ, kolega kupił nową i nie miał tej blokady i mógł śmigać 150km/h a ja ją mam a w serwisie powiedzieli ,że jak dotzre to zaraz mi ją ściągną więc gwarancji raczej nie strace.
- WhiteArmy00
- Świeżak
jezeli w serwisie ci sciagna blokady to napewno nie stracisz gwarancji...
PS.sorki ale wtrace do wczesniejszych postow na temat przebiegow 2t bez remontu.... mialem prawie nowa tzr, uzytkowalem ja normalnie bez wyglupow i przy ok. 7000km (po zimie w cieplym garazu
) jak dopalilem bylo delikatnie slychac wal.... takze wydaje mi sie ze ok 20tys.km dla kazdego 2t jest to jakis wyczyn (duzy lub maly), albo poprostu mialem pecha 
PS.sorki ale wtrace do wczesniejszych postow na temat przebiegow 2t bez remontu.... mialem prawie nowa tzr, uzytkowalem ja normalnie bez wyglupow i przy ok. 7000km (po zimie w cieplym garazu

bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
owad napisał(a):jezeli w serwisie ci sciagna blokady to napewno nie stracisz gwarancji...
PS.sorki ale wtrace do wczesniejszych postow na temat przebiegow 2t bez remontu.... mialem prawie nowa tzr, uzytkowalem ja normalnie bez wyglupow i przy ok. 7000km (po zimie w cieplym garazu) jak dopalilem bylo delikatnie slychac wal.... takze wydaje mi sie ze ok 20tys.km dla kazdego 2t jest to jakis wyczyn (duzy lub maly), albo poprostu mialem pecha
kumpel ma na swojej TZR (125ccm) 50 tys. km i mu jeszcze ładnie chodzi... tylko coś mocno dymi... biały dymek.. simeringi pewno poszły się j*** :/ w sumie w zeszłym roku jako tłumik miał puszkę od piwa...

nadal masz tą TZR? jaka pojemność?
Yamaha TZR 50 + V6.
Dobrze jest
Dobrze jest

-
jogiseq - Świeżak
kravec pijac do twojego postu o stacyjce, ja u siebie tez musialem sie pozbyc stacyjki, jutro zrobie fote mojej obecnej stacyjki to pekniecie ze smiechu
po za tym musze przyznac ze RS przybywa w polsce co mnie bardzo cieszy:) mazy mi sie jakis zlocik, ale z 2 strony czy jest to wykonalne(sorry za offtopa
)

po za tym musze przyznac ze RS przybywa w polsce co mnie bardzo cieszy:) mazy mi sie jakis zlocik, ale z 2 strony czy jest to wykonalne(sorry za offtopa

<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela

-
pabll0 - Świeżak
owad napisał(a):jezeli w serwisie ci sciagna blokady to napewno nie stracisz gwarancji...
PS.sorki ale wtrace do wczesniejszych postow na temat przebiegow 2t bez remontu.... mialem prawie nowa tzr, uzytkowalem ja normalnie bez wyglupow i przy ok. 7000km (po zimie w cieplym garazu) jak dopalilem bylo delikatnie slychac wal.... takze wydaje mi sie ze ok 20tys.km dla kazdego 2t jest to jakis wyczyn (duzy lub maly), albo poprostu mialem pecha
zdziwił bys sie

z przebiegiem 45 tys i silnik palił na kopa <bez remontu>
tyle ze kompresja była słaba(mogłem odpalic z ręki

potem dowaliłem cyla 70 i zasuwałem caly czas 80-85 az zjechałem nikasil teraz robie szlifa i znowy bede zarzynał, a co najlepsze wał jest oryginalny i jest w stanie idealnym 0 luzu
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Ja tez nie mam tej blokady i moge smigac 180 km/h .
Chciałem założyć tłumik , filtr i gaźnik. Zakładając tlumik nie tracisz gwarancji tylko jak cos sie zepsuje to serwis musi powiadomic gwaranta ze tlumik byl wymieniony . Co do gaznika i filtra tracisz gwarancje " od reki " .
Dziekuje.
Chciałem założyć tłumik , filtr i gaźnik. Zakładając tlumik nie tracisz gwarancji tylko jak cos sie zepsuje to serwis musi powiadomic gwaranta ze tlumik byl wymieniony . Co do gaznika i filtra tracisz gwarancje " od reki " .
Dziekuje.
Life begins at 200 km/h

-
bmroczyk - Bywalec
TZR'ki juz nie mam, to byla 50'tka z 2003r.... w to co piszecie wierze, moze poprostu mialem pecha, albo jak sie zastala po zimie to dlatego delikatnie stukala, bo po chwili jak sie troszeczke zagrzala i olej sie troche rozprowadzil to przestalo.... najprawdopodobniej to byla przyczyna
.... a w 2t to jest najgorsze ze na poczatku maleje komprecha 

bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
Ja miałem też Yamahe TZR 50 i mi starczył cylek na 12tyś km a potem komprecha spadła,ale nie ukrywam,że moto non stop jeździło na maxa ponad 10tyś obrotów czerwone pole ;] więc i tak długo wytrzymało.
Właśnie na RS mam zrobione 1100km (5 dni)
i w poniedziałek jade odblokować bo obecnie serwisanci są na urlopie ;]
Właśnie na RS mam zrobione 1100km (5 dni)

- WhiteArmy00
- Świeżak
Chlopaki ! Apeluje o nowej RS 125 ! Mialem problem z zaworem wydechowym ! Pekla linka od zaworu wydechowego i jezdzilem na przytartym cylindrze, takrze radze wam sprawdzic ! Jakby wam zaczelo ja mulic. Na pierwszy rzut oka przypomina to problem z gaznikiem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pasek od sieksona 

-
kuba - Świeżak
Sprawdziłem i jest wszystko ok:P miałeś chyba pecha choć nie mówię bo może kiedyś też mi się takie coś przytrafi 

- WhiteArmy00
- Świeżak
No więc tak! emocje nadal we mnie są ;] moto odblokowane częściowo (cud i tak) leci obecnie 135km/h , przyspiesza tak,że lekko poderwać i moto stawiamy na kole nawet jak ja siedzie ;] (raz nawet pod górkę mi poderwało koło w powietrze img/smilies/big_smile) do 100 jest według mnie mniej niż 5s img/smilies/tongue ale nie mierzyłem bynajmniej na 3 biegu mam coś nieco ponad 100km/h (czyli tyle ile TZR na 6 biegu) img/smilies/tongue Mam jeszcze blokade komputera i czegoś tam jeszcze bo potem już od 4 biegu kręci do 10tyś tylko ;] bynajmniej mechanik powiedział,że po ściągnięciu owych blokad moto poleci w granicy 170-180km/h więc i tak nieźle ;]
I to na tyle ;] Ciesze siÄ™ bardzo cwaniaki w sportowych furach nie majÄ… szans;]
Ps: przejechałem 2tyś km bo nie chciało mi się brusić jak bloknięta
Nowe Fotki

I to na tyle ;] Ciesze siÄ™ bardzo cwaniaki w sportowych furach nie majÄ… szans;]
Ps: przejechałem 2tyś km bo nie chciało mi się brusić jak bloknięta

Nowe Fotki

- WhiteArmy00
- Świeżak
Nieźle tylko powiem Ci, że te liczniki w mini ścigaczach sporo zawyżają. Ostatnio jechalem swoim Suzi i braciak jechal NSR ja 100km/h i on 100km/h to nie mógł mnie dogonić. Zrównaliśmy się i jego 100km/h to moje 78km/h 

### SUZUKI GSXR K4 ###

- gawron0
- Świeżak
wiem o tym, mi zawyżą o 3km/h , bo jak jechałem do Chorzowa i z Chorzowa to ojciec jechał za mną (Ford Galaxy) i ja miałęm 73km/h a on miał 69-70
Ja się z tym oczywiście licze,że może zawyżyć
PS: nie wiedziałem,że strasznie wieje jak się tyle jedzie;D co by to było przy 300km/h fiuuuu

Ja się z tym oczywiście licze,że może zawyżyć

PS: nie wiedziałem,że strasznie wieje jak się tyle jedzie;D co by to było przy 300km/h fiuuuu
- WhiteArmy00
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości