Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 23/11/2014, 15:28

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>
Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>Tomasz<br>
oszust **** z*** zmienił numer tel niby TOMASZ A to nie tomasz tylko kawał FRAJERA<br><hr>MIREK
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/11/2014, 15:52

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>
Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>
napisz do goscia o emailu gbk1b@wp.pl -- najlepsze opinie<br><hr>kierowcatrojmiejski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/11/2014, 15:59

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
SIEMA SPROBUJ TU gbk1b@wp.pl pol roku temu mi sie udalo wyrobic a odbieralem z urzedy. w razie pytan pisz migacz0071@wp.pl<br><hr>migacz_scigacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 08:14

Komentatorzy napisał(a):Pomogę bez zaliczek itp. w UA opłata po kursie i odebraniu dokumentów ,pomagam zgodnie z przepisami urzędowymi .kontakt :ukraina-kalisz2013@wp.pl<br><hr>jacek<br>
Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz wykształcenia? Bardzo dobrze trafiłeś/aś! Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! Stawiaj na swoją przyszłość...! Lepsze wykształcenie wiecej możliwości...! Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM NOWEJ MATURY(matura tylko do 2002r.)<br><hr>tomasz<br>
Padalcu oddaj kase Tomaszku bo cię ścigne ja podałem twój numer do takich co cię namierzą i ci się skończy huju wez się do roboty a nie ludzi okradasz kto do ciebie zadzwoni tz że to chwyt na ciebie oszuście<br><hr>marek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 08:18

Komentatorzy napisał(a):Pomogę bez zaliczek itp. w UA opłata po kursie i odebraniu dokumentów ,pomagam zgodnie z przepisami urzędowymi .kontakt :ukraina-kalisz2013@wp.pl<br><hr>jacek<br>
Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz wykształcenia? Bardzo dobrze trafiłeś/aś! Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! Stawiaj na swoją przyszłość...! Lepsze wykształcenie wiecej możliwości...! Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM NOWEJ MATURY(matura tylko do 2002r.)<br><hr>tomasz<br>
Marek 502600568 UWAGA OSZUST<br><hr>Agnieszka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 14:30

Komentatorzy napisał(a):Witam. Prosze o kontakt osoby chcace zdac bezstresowo egzamin na prawo jazdy kat B. Załatwiam wszelkie formalnosci oraz egzaminy kontakt na ksiazkowskipj@wp.pl
za kilka ni rusza tez moja strona z informacjami o egzaminach itd pozdrawiam. TYLKO ZDECYDOWANE OSOBY NA KUPNO UPRAWNIEN!!! lub numer gg 40673973<br><hr>tomasz<br>
Komentatorzy napisał(a):TOMASZ ZWYKŁY OSZUST ZŁODZIEJ KASE WPŁACIŁEM I ŚWIADECTWA NIEMA TEL 502600568NIE DZWONCIE DO NIEGO ZMIENIA NR CO CHWILE<br><hr>MIREK<br>
powiesic oszusta!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 14:32

Komentatorzy napisał(a):Marek 502600568 UWAGA OSZUST<br><hr>Agnieszka<br>
ludzie tu nikt nie zalatwi nic!! wplacisz tylko pieniadze i nie dostaniesz nic!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 14:33

Komentatorzy napisał(a):Padalcu oddaj kase Tomaszku bo cię ścigne ja podałem twój numer do takich co cię namierzą i ci się skończy huju wez się do roboty a nie ludzi okradasz kto do ciebie zadzwoni tz że to chwyt na ciebie oszuście<br><hr>marek<br>
spalic na stosie oszusta!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 14:35

Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):SIEMA SPROBUJ TU gbk1b@wp.pl pol roku temu mi sie udalo wyrobic a odbieralem z urzedy. w razie pytan pisz migacz0071@wp.pl<br><hr>migacz_scigacz<br>
spierdalaj oszucie i naciaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 14:37

Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>
Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):napisz do goscia o emailu gbk1b@wp.pl -- najlepsze opinie<br><hr>kierowcatrojmiejski<br>
najlepsze masz opinie oszuscie??? jasne!! jak sobie sam napiszesz to masz!!!oszust i wyludzacz!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 14:37

Komentatorzy napisał(a):Witam. Prosze o kontakt osoby chcace zdac bezstresowo egzamin na prawo jazdy kat B. Załatwiam wszelkie formalnosci oraz egzaminy kontakt na ksiazkowskipj@wp.pl
za kilka ni rusza tez moja strona z informacjami o egzaminach itd pozdrawiam. TYLKO ZDECYDOWANE OSOBY NA KUPNO UPRAWNIEN!!! lub numer gg 40673973<br><hr>tomasz<br>
Komentatorzy napisał(a):TOMASZ ZWYKŁY OSZUST ZŁODZIEJ KASE WPŁACIŁEM I ŚWIADECTWA NIEMA TEL 502600568NIE DZWONCIE DO NIEGO ZMIENIA NR CO CHWILE<br><hr>MIREK<br>
Komentatorzy napisał(a):powiesic oszusta!!!<br><hr>ugio<br>
ludzie kochani nie płaćcie kasy bo wiadomo że nic nikt nie załatwi to nie mięcny z komuny
<br><hr>skoff
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 16:56

Komentatorzy napisał(a):Marek 502600568 UWAGA OSZUST<br><hr>Agnieszka<br>
Hej a powiedz z czym cię zrobił w ch***<br><hr>małami
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/11/2014, 17:24

Komentatorzy napisał(a):Polecam Pana Mariusza Drzewieckiego.Załatwiłam u niego i udało się. Jedyna osoba z forum która na prawdę mi załatwiła prawo jazdy. Zalewski, legalneprawojazdy, wójcik to oszusci i nie wpłacajcie im pieniędzy bo nie dotrzymają słowa i pieniędzy wam na pewno nie oddadzą!!!!Zalewskiem nie popuszcze i oddasz mi te pieniądzę bo już z kamilosem cie szukamy.Jesteś oszustem zalewski bo kto normalny sam się poleca że załatwi taki dokument.Dzięki kamliowi mam prawo jazdy załatwił nam bo jesteśmy z jednego miasta i facet jest nieziemski że zdobyłam ten zasrany papierek.Pozdrawiam Pana Mariusza!!!!! Wszędzię napisze o Panu Mariuszu bo to rzetelna osoba i ze zdumieniem ogarnia takie tematy. Polecam : mariuszdrzewieckii@wp.pl<br><hr>szczęśliwa do potęgi<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie no takiego beszczelnego bełkotu oszusta nie słyszałam !!!i pewnie bez zaliczki nic się nie da zrobić :)Mariuszu Drzewiecki to kpina się tak reklamować...<br><hr>oszukana<br>
Jesli ktos jest uczciwy to załatwi to bez zadnej zaliczki kasa nie ucieknie<br><hr>Mocart
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2014, 19:33

Komentatorzy napisał(a):Witam serdecznie mam na Imię Sławomir i chciałbym wam przedstawić moją ofertę.Czas przebiegu mojej pracy w tej branży jest już bardzo długi nigdy nie przydarzył mi się nie zadowolony klient proszę abyście nie pchali pieniędzy tym oszustom którzy tylko czekają na waszą naiwność. u mnie państwo nie stracą nic a zyskają prawo jazdy, kwalifikacje zawodową, oraz świadectwa różnych szkół jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to proszę kierować się pod podany adres E-mail Prawojazdy@Interia.eu lub pod numerem telefonu 502-600-568 pozdrawiam.<br><hr>Sławomir <br>
Komentatorzy napisał(a):napiszcie do gbk1b@wp.pl - sprawdzony <br><hr>migacz0071@wp.pl<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam, ktos sprawdzal?<br><hr>janek<br>
Oszust, sprawe prowadzi juz wynajety dedektyw, jezeli jest ktos jeszcze oszukany dopisywac sie.<br><hr>robert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2014, 19:38

Komentatorzy napisał(a):Witam serdecznie mam na Imię Sławomir i chciałbym wam przedstawić moją ofertę.Czas przebiegu mojej pracy w tej branży jest już bardzo długi nigdy nie przydarzył mi się nie zadowolony klient proszę abyście nie pchali pieniędzy tym oszustom którzy tylko czekają na waszą naiwność. u mnie państwo nie stracą nic a zyskają prawo jazdy, kwalifikacje zawodową, oraz świadectwa różnych szkół jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej to proszę kierować się pod podany adres E-mail Prawojazdy@Interia.eu lub pod numerem telefonu 502-600-568 pozdrawiam.<br><hr>Sławomir <br>
Komentatorzy napisał(a):napiszcie do gbk1b@wp.pl - sprawdzony <br><hr>migacz0071@wp.pl<br>
Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/11/2014, 14:46

gbk1b to oszust tak samo jak 4tech to ta sama osoba<br><hr>Rafal1111
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/11/2014, 14:49

Komentatorzy napisał(a):A wiec tak Panowie. Takie Ukraińskie zdanie na Prawo Jazdy polega na tym że owszem dostaniesz takie Prawo Jazdy ale niestety jest to lewus totalny. Znam kogoś kto podjął się tego ryzyka i praktycznie rzecz biorąc został oszukany przez samego Ukraińca.Należało zapłacić 1000 tyś złotych. Koleś pieniądze wziął i po około 3 tygodni dostarczył Prawo Jazdy Ukraińskie Natomiast zrobił się problem gdyż te Prawo Jazdy nie jest nigdzie zarejestrowane na Ukrainie. Fakt faktem że Prawo Jazdy wygląda identycznie jak normalne Ukraińskie Prawo Jazdy z tym że jest to tylko plastik do pokazywania naszym Misiom którzy nie są w stanie sprawdzić tego na miejscu. Natomiast te Prawo Jazdy nie przejdzie żadnej weryfikacji w Polskim Urzędzie Komunikacji - a powiem więcej skończy się to tak że skują cię na miejscu i powalą twarzą na posadzkę.Tutaj w tym momencie mam zal do Ukraińców że oszukują tak Polaków. Nie ładnie tak żerować jak zwykła hiena na polaku.Drugi nr jaki stosują to taki że dają Prawo Jazdy ale akurat zapomnieli tłumaczenia itd itd oczywiscie tych papierów Ukraińskich i mówią że dowiozą ( po czym już nigdy nic nie dowiozą a Prawo Jazdy jest oczywiscie totalną lewizną) Takie są realia tego załatwiania. Trzeci nr to wyjazd który okazuje się że tak na prawdę nie musisz jechać a on to wszystko ogarnia i przywiezie - tu też jest tkz wałek. Dopóki ludziska tam nie pojedziecie i nie zdacie w wydziale komunikacji na Ukrainie tego jak to się mówi absurdalnego egzaminu ( którego jeszcze nikt nie widział ) to te wszystkie plastiki Ukraińskie które dostajecie od tych Ukraińców to zwykła lewizna bez żadnego wpisu do rejestru. No a jeżeli Panowie Ukraińcy tak nie jest to proszę o kontakt na 516383797@wp.pl<br><hr>Lord Synosław<br>
Komentatorzy napisał(a):dla chetnych podaje adres do osoby u ktorej zalatwialem koszt 4000 zl gbk1b@wp.pl czas oczekiwania 30 dni . Polskie z wpisem w rejestr pwpw ( kat c )<br><hr>mateuszdu<br>
Komentatorzy napisał(a):Z zaliczkami czy bez gbk?<br><hr>janek<br>
jak masz za duzo kasy to prosze daj mu zaliczke oszustowi<br><hr>rafal1111
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/11/2014, 15:29

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Interesuje mnie świadectwo ukończenia szkoły średniej.<br><hr>paulina<br>
Komentatorzy napisał(a):tu sami oszusci i naciagacze!!! o 10;45 mam egzamin na prawko i napewno zdam!!! choc to jest 4 raz!!! wole troszke nerwow od dania pieniedzy jakiemos oszustowiii......SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugio<br>
....nie zaliczysz,bedzesz zdawal 10 razy bo jesteś glab<br><hr>misiek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/11/2014, 16:11

Komentatorzy napisał(a):Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert<br>
Witaj. A ja wlasnie chcialam jutro zrobic mu przelew... taki wiarygodny sie wydaje...

prosze o jakies info na emaila aleksandrastan83@gmail.com

dziekuje<br><hr>ola
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/11/2014, 21:11

Komentatorzy napisał(a):Tak sprawdzalem, ponad 2 tys w plecy. Sprawa zgloszona na policje. Ponoc to kilka osob od paru lat. Wczesniej mail radziok teraz gbk1b@wp.pl I jeszcze naganiacz migacz 0071@wp.pl<br><hr>robert<br>
Komentatorzy napisał(a):Witaj. A ja wlasnie chcialam jutro zrobic mu przelew... taki wiarygodny sie wydaje...

prosze o jakies info na emaila aleksandrastan83@gmail.com

dziekuje<br><hr>ola<br>
mozecie myslec ze jestem z typ panem w zmowie nie interesuje mnie to. chialbym otworzyc oczy jednak ludziom ktorzy wierza w dobre intencje gbk1b . bylem jego klientem dokladnie miesiac temu tzn mieisac temu odebralem dokument z urzedu miasta jedyne moje zaskoczone to takie ze musialem zaplacic 100 przy odbiorze bo myslalem ze wszystko juz zostalo oplacone. nie mam poojecia skad krytyczne podejrzenia o oszustwa ze strony pana jacka ale podrjzewam ze jest to czyste i klarowne zagranie ze strony prawdziwych oszustow ktorzy doskonale wiedza iz ten pan jako jedyny moze ten dokument zalatwic i tym samym pan gbk1ob zabiera wam klientow... nie wiem nie wnikam. Jedno jest pewne - ja dokument odebralem i osobiscie nie mam nic do zarzucenia , a w niedalekiej przyszlosci rowniez o ile bd to mozliwe bd wyrabial sobie dokument innej kategori. To tyle.
A I PROSTY PRZYKLAD DLACZEGO TEZ UWAZAM ZE NEGATYWNE OPINIE TO ZWYKLA PROWOKACJA ? Kto normalny oddalby sprawe na policje czy do detektywow jesli ten czlowiek bylyby oszutem ? ??? To zwykle zastraszanie przyszlych klientow by nie pisali do tego pana PROSTA LOGIKA <br><hr>denis201
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik