Kawasaki ninja 6
• Strona 1 z 1
Kawasaki ninja 6
Drodzy koledzy szłysze nieciekawe opinie własnie na temat tego motorka ;/ Kawasaki Ninja ZX6r ponoć strasznie się silniki sypią;/ ponoc lepiej już kupić Honde cbr 1000 fireblade 1992-98 doradzcie
najlepiej niech siÄ™ wypowiedza ludzie co majÄ… Ninje
i niech powiedzÄ… o jej wadach itp ;/
doradźcie bo nie mam zamiaru wywalić 10-15 tyś w błoto żeby po po połowie sezonu robić remont ;/

najlepiej niech siÄ™ wypowiedza ludzie co majÄ… Ninje

doradźcie bo nie mam zamiaru wywalić 10-15 tyś w błoto żeby po po połowie sezonu robić remont ;/
Ostatnio edytowano 21/7/2007, 22:21 przez Lucek, łącznie edytowano 1 raz
- Lucek
- Świeżak
chlopie wystarczy troche poszukac...
search.php?mode=results
a o hondzie cbr 100 chyba nikt nie slyszal
search.php?mode=results
a o hondzie cbr 100 chyba nikt nie slyszal

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
nie no spoko
tylko pomagam...ale ten szpej naprawde byl mocno walkowany, wielu ludzi pytalo i wielu odpowiadalo...chyba nic nowego nie da sie dopowiedziec a lekturki jest baaardzo duzo i po jej przeczytaniu napewno dotrzesz do jakis wnioskow...czy kupisz kawe czy nie...

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
no powiem ze już troche tematów rzeczytałem i mało jest za Kwką ;/ ale ja bym chiał sportowe moto do zapierdzielania na dość prostych i nie dzirawych drogach które mam wsumie przelotem do farncji
wiec wiesz a jak kupie moto i np walnie mi gdzieś pomiedzy polską a francją to co na pchać tego nie będę ;/ więc musi być to moto wytrzymałe i w pełnych plastikach bo niewiem czy się komuś marzy latać w zimnie bez ;/ i zamarzać przy 100. no i co do moto to musi mieć buta 

Husqvarna TE 250 i co tu dużo mówić 

- Lucek
- Świeżak
wlasnie chodiz o to, ze ta kawa juz byla walkowana na tym forum...cos slabo szukasz...
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
jakieś 5 stron się wyświetliło
czytam już 2
i iles tam tematów w 1
P ale powiecmy tak
Dobre moto 600:) ze sportowym zacięciem i zęby było czym odkręcić
bo śmigałem chwile ninja 600 tzn jakieś 200km znajomego ale u niego żadnych objaw nie było psucia moto ciągnoł jak głupi dlatego też rozmyślam o tym modelu;/

Dobre moto 600:) ze sportowym zacięciem i zęby było czym odkręcić

bo śmigałem chwile ninja 600 tzn jakieś 200km znajomego ale u niego żadnych objaw nie było psucia moto ciągnoł jak głupi dlatego też rozmyślam o tym modelu;/

- Lucek
- Świeżak
Pisałem ze 100 razy napisze jeszcze raz silniki padają w kawasaki od latania na kole bo wtedy nie dostają smarowania do trzeciej panewki jak sie jezdzi normalnie tzn na 2 kołach to naprawde nic sie nie dzieje i silnik wytrzymuje tyle samo co w innych moto
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
troche dawno tu już nie pisalismy
a tak apropo to już oglądałem pare i 1 miała tylko objaw pękania ramy a tak to wszystkie cacuś glancuś. była tez 1 tak jak by wyszła prosto z fabryki (koles koło 45lat nią śmigał delikatnie) no ale cene też sobie krzyknoł
dlatego jak narazie sie wstrzymuje bo kończy się niedługo sezon wiec zostane jeszcze przy swojej husqvarnie 

- Lucek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości