Kto ma motor od sponsora ? (Tu należy się wpisywać)
• Strona 1 z 1
Kto ma motor od sponsora ? (Tu należy się wpisywać)
Chcę zrobić taką listę osób które mają motor od sponsora.Kto ma motor od sponsora niech wpisze się niżej.DZIĘKI
-
patryk111111 - Świeżak
patryk111111
A Ty dalej z tym sponsorem. Myślę ze nie ma za dużo ludzi w dziale Skutery którzy maja motocykl/skutera od sponsora chyba że się ścigają ale to raczej dokładają do tego interesu jeszcze. Jeśli nie jesteś zawodowcem lub nie masz jakiś specjalnych osiągnięć to sponsor nie zainteresuje sie Tobą.
ps. a z tym "motorem" to chodziło o motocykl jak się domyślam a nie silnik.
A Ty dalej z tym sponsorem. Myślę ze nie ma za dużo ludzi w dziale Skutery którzy maja motocykl/skutera od sponsora chyba że się ścigają ale to raczej dokładają do tego interesu jeszcze. Jeśli nie jesteś zawodowcem lub nie masz jakiś specjalnych osiągnięć to sponsor nie zainteresuje sie Tobą.
ps. a z tym "motorem" to chodziło o motocykl jak się domyślam a nie silnik.
-
tomeek - Świeżak
Ja mam od sponsora, ale nie powiem ci jakiego bo nie kazał mi mówić... taki warunek postawił
Nie wiedziałem, że na świecie nadal panuje taka ciemnota

Nie wiedziałem, że na świecie nadal panuje taka ciemnota

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
- mateo Fazer 600
- Świeżak
U mnie ostanio padal deszcz motocykli ,wiec wybylem na ulice z siatka z Tesco i lapalem ,kto chce erlana - 3 tyskie i oddam w ddobre rece
bo juz mi sie w stodole nie mieszcza 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Szafa ja byłem u tego gościa co zaraz za granicą stoi i akurat ponieważ ze to był poczatek sezonu to miał promocje wiosenną. Tak że wystarczyło sobie wybrać który motor chce, pomarudzić że kolor nie pasuje i od razu prawie że go oddał, wystarczyły dwa pifska ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
patryk111111 - Świeżak
normalnie, nie słyszałeś o tym gościu co stoi we frankfurcie zaraz za granicą ? Stoi z motorami i daje bardzo atrakcyjne ceny, żeby polaczki dorobkiewicze nie naciągali uczciwych ludzi z cenami, oferuje najtańsze ceny na cały zachodzie (w tym dzikim). A i wszystkie motory są oczywiście zatankowane do pełna i po wszystkich serwisach (w tym do kawy). Tylko jechać i brać, ale to najlepiej z rodzicami, bo tak samemu to w jedną strone tsza bedzie jechać pociągiem po prawie nowego fireblade. Gość walczy z handlarską propagandą allegrową.
zresztą poszukaj na forum już dużo razy było o tym panu co stoi zaraz za granicą we frankfurcie.
zresztą poszukaj na forum już dużo razy było o tym panu co stoi zaraz za granicą we frankfurcie.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Aha juz pamiętam ... Ten gościu na prawdę jest spokoi rozumie to, że w kraju bieda, więc nie sprzedaje motocykli z zarobkiem, a wręcz przeciwnie ... Oddaje je za 1/10 ceny
Wogóle to ten gość jest spoko, nawet naklejki i odblaskową kamizelkę daje GRATIS 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości