czasza cbr 600 f2
• Strona 1 z 1
czasza cbr 600 f2
Cześć,
jakiś czas temu wywinołem orła i lewa część czaszy znikła
allegro+laminat=wielka hu.....nia jak barszcz.
Jakoś to tam spasowałem ale tu szpara tam szpara poprostu szlak mnie trafia.
Zastanawiałem się nad ściągnięciem z Hong Kongu wszystkich plastików z super malowanie z repsola ale ten paypal+1750zł+cło+niewiadomo co przyjdzie=?(też mnie przeraża)
Więc zastanawiam się nad tym http://www.owiewki.pl/h1.htm (otwórz link)l. Piszą że wierna kopia i ogólnie mi odpisali że niebędę miał z tym żanych problemów ale to też laminat.Może ktoś z posiadaczy F2 ma odzianą w takie cudo swoją ślicznotkę, a może ktoś ściągał z Hong Kongu plastiki do swojej maszyny .Za każdą odp i pomoc dzięki.pzdr
jakiś czas temu wywinołem orła i lewa część czaszy znikła

allegro+laminat=wielka hu.....nia jak barszcz.
Jakoś to tam spasowałem ale tu szpara tam szpara poprostu szlak mnie trafia.
Zastanawiałem się nad ściągnięciem z Hong Kongu wszystkich plastików z super malowanie z repsola ale ten paypal+1750zł+cło+niewiadomo co przyjdzie=?(też mnie przeraża)

Więc zastanawiam się nad tym http://www.owiewki.pl/h1.htm (otwórz link)l. Piszą że wierna kopia i ogólnie mi odpisali że niebędę miał z tym żanych problemów ale to też laminat.Może ktoś z posiadaczy F2 ma odzianą w takie cudo swoją ślicznotkę, a może ktoś ściągał z Hong Kongu plastiki do swojej maszyny .Za każdą odp i pomoc dzięki.pzdr
- mario11lsd
- Świeżak
stary chcesz ładowac 2tys za plastiki do F2 ??
rozumiem że kochasz swój sprzet, ale bez przesady
oddaj to do jakiegos speca od spawania plastików i Ci to zrobi, pomalujesz i będzie cacy, nie pakuj się w laminaty bo często mocowania nie pasują i wiadomo że najlepsze są plastiki ori Honda.
mój ziomek robil w tym sezonie czaszę F2 po dzwonie, plastiki to były puzzle
wyniosło go też nie mało bo 500zł
rozumiem że kochasz swój sprzet, ale bez przesady

oddaj to do jakiegos speca od spawania plastików i Ci to zrobi, pomalujesz i będzie cacy, nie pakuj się w laminaty bo często mocowania nie pasują i wiadomo że najlepsze są plastiki ori Honda.
mój ziomek robil w tym sezonie czaszę F2 po dzwonie, plastiki to były puzzle

wyniosło go też nie mało bo 500zł
-
Boguc - Świeżak
o to chodzi że pospawać tej lewe części czaszy już nie za bardzo się da bo brakuje dużo kawałków a resztę mam org, pomyślałem że jak bym sprzedał te wszystkie plastiki co mam to co najmniej 1tys.zł bym z nich miał, dołożył tysiaka i bym miał nowe ładne z fajnym malowaniem.Bo takie szpachlowanie dorabianie picowanie to jest na rok góra dwa później tu pęknie tam pęknie no chyba że się to zrobi profesjonalnie($$$).O to chodzi że nieche tej mojej F2 spisać na straty bo to co było robione w latach 90' to prawdziwa, dobra robota która się już nigdy nie powtórzy.
- mario11lsd
- Świeżak
nie sprzedawaj plastików które masz, postaraj się włóknem szklanym dziury pozaklejac, szpachli troche i jakos będzie się trzymalo, wiem ze to nie jest super rozwiązanie ale wg mnie lepsze niz wywalanie takiej kasy w 15 letnie moto.
i szukaj jeszcze na allegro, bo napewno w końcu sie trafi do kupienia, kumpel tak samo zrobil czache za 500zl a tydzien pozniej znalazł aukcje gdzie gosc sprzedawal za 500 czache w jego malowaniu na dodatek
teraz koniec sezonu to nie ma co sie spieszyc, a napewno nie kupowalbym laminatów.
to co w latach 90 to dobra robota, ale potem były jeszcze F3,F4 i to tez jest bardzo dobra robota
nie mówiąc o innych modelach Hondy.
i szukaj jeszcze na allegro, bo napewno w końcu sie trafi do kupienia, kumpel tak samo zrobil czache za 500zl a tydzien pozniej znalazł aukcje gdzie gosc sprzedawal za 500 czache w jego malowaniu na dodatek

teraz koniec sezonu to nie ma co sie spieszyc, a napewno nie kupowalbym laminatów.
to co w latach 90 to dobra robota, ale potem były jeszcze F3,F4 i to tez jest bardzo dobra robota

-
Boguc - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości