Zobacz wątek - honda cr 125 - kilka pytań odnosnie remontu crossa
NAS Analytics TAG

honda cr 125 - kilka pytań odnosnie remontu crossa

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

honda cr 125 - kilka pytań odnosnie remontu crossa

Postprzez sobi_ » 24/11/2009, 23:38

witam, na wstępie chciałem sie przywitac, bo to mój pierwszy post na forum :)

zawsze myslałem ze motory to nie dla mnie, ale ostatnio miałem przyjemnosc troche pojeździc crossami i wpadłem... kto by pomyslał :) mam okazje kupic od kolegi honde cr 125, moim zdaniem na początek w sam raz, jednak motor jest po sezonie i przydał by sie remont. w związku z tym miał bym kilka pytan, bo szukając na forum znalazłem niewiele...

1. Jakiej firmy tłok byscie polecili? słyszałe rózne opinie i sam nie wiem co wybrac!? kazdy zachwala innego producenta

2.
czytałem o tłokach z 1 i 2 pierscieniami. jaki zastosowac biorąc pod uwagę to ze dopiero zaczynam swoja przygode z motorem i bardziej niz na osiągach zalezy mi na zywotnosci

3.
Jaki napęd zastosowac? w podobnych cenach jest kilka rodzajów, róznych producentów. co polecacie i czym sie sugerowac?

bede wdzieczny za wszelkÄ… pomoc
sobi_
Świeżak

Postprzez Hamulec » 25/11/2009, 20:21

sobi_ luknij do działu offroad :P
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
Hamulec
Bywalec

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê