GOTUJE SIĘ :(
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no i kolejny objaw... 'masełko' na korku od oleju, a to chyba oznacza tylko jedno ;/ myślałem że jednak ta wymiana uszczelki nie będzie konieczna, ale ostatnio motor trochę postał (zła pogoda) a dzisiaj wymieniłem świece i filtr paliwa, przejechałem się i zauważyłem ze wziernik do silnika jest cały biały, odkręciłem korek i zauważyłem to co pisałem wcześniej ;p masakra, czeka mnie sporo pracy i pewnie nie jedno przekleństwo ;p hehe
Może macie jakieś wskazówki co do tej operacji ? bo za wymianę UPG w warsztacie zaśpiewali mi 300zl i nie bardzo mi sie uśmiecha tyle kasy wydawać, tym bardziej ze jej nie mam ;p hehe
Może macie jakieś wskazówki co do tej operacji ? bo za wymianę UPG w warsztacie zaśpiewali mi 300zl i nie bardzo mi sie uśmiecha tyle kasy wydawać, tym bardziej ze jej nie mam ;p hehe
- martini4x2
- Świeżak
Kolego 300zł to nie jest duza kwota!!! w głupim seicento chcieli odemnie 600-700zł!!! wiec pamietaj o spalanowaniu (szlifowaniu ) głowicy bo bez tego prawdopodobnie bedzie Cie czekala kolejna wymiana uszczelki!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
więc tak... uszczelka pod głowicą wymieniona, rozrząd złożony tak jak trzeba, moto chodzi jak należy. No i problem znikł
całą operacje przeprowadziłem sam w garażowym zaciszu, problemów nie miałem, w sumie żadnej większej filozofii ze złożeniem nie ma, pod warunkiem gdy się ma łeb na karku i korzysta z podpowiedzi książki serwisowej
Dzięki koledzy za wszelkie porady, wielkie wirtualne BRO dla Was, a może jak będzie okazja to i w realu
temat w sumie do zamknięcia, chyba że ktoś ma coś jezcze do powiedzenia
Pozdrawiam, Marcin !!

całą operacje przeprowadziłem sam w garażowym zaciszu, problemów nie miałem, w sumie żadnej większej filozofii ze złożeniem nie ma, pod warunkiem gdy się ma łeb na karku i korzysta z podpowiedzi książki serwisowej

Dzięki koledzy za wszelkie porady, wielkie wirtualne BRO dla Was, a może jak będzie okazja to i w realu

temat w sumie do zamknięcia, chyba że ktoś ma coś jezcze do powiedzenia

Pozdrawiam, Marcin !!
- martini4x2
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości