Zobacz wątek - Jak wykonać audio do motorku ?
NAS Analytics TAG

Jak wykonać audio do motorku ?

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Postprzez pan_blancik 15 » 12/11/2007, 09:07

największym problemem forum jest BRAK UMIEJĘTNOŚCI CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM jeżeli człowiek się pyta jak to zrobić to odpowiadajcie jak albo nic nie piszcie a nie piep*** głupoty żeby dynamo zamontował, albo że to wiocha... dla jednego wiocha dla drugiego nie... P.S mój kuzyn jak montował sprzęt audio to wrzucił go do tylnego zadupka pociągnął kablem do radia które było umieszczone na baku w tankbag-u czy jakoś tak
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
pan_blancik 15
Świeżak

Postprzez pan_blancik 15 » 12/11/2007, 20:56

en_Zo napisał(a):Ta audio, klime, masowane, ogrzewane i wentylowane siedzenie, ABS,EBD,ESP,czójnik parkowania, tempomat idt. :twisted:

pan_blancik 15 nie chodzi o nieumiejętność czytania tylko poprostu nie które zabiegi w moto nie mają sensu i warto to WYŚMIAĆ :twisted: :!:

Dlaczego? Bo to totalny kicz i obciach i lepiej jak tego mniej na ulicy niż więcej. Jeszcze bedą postronni ludzie kojażyć że inni motocykliści tak robią, a mi zależy na "dobrym imieniu grupy".

To samo co "tjuning" calibry, TICO i golfa :twisted:

W sumie masz racje...ale by to powiedziała jedna osoba, ewentualnie 2 potwierdziła i by było git a nie teraz wszyscy użytkownicy napiszą swoją głupotkę (nie wiem w jakim celu być może nabijania postów) i się robi śmietnik...
pan_blancik 15
Świeżak

Postprzez LukasBST » 12/11/2007, 21:52

Nie no ja k***a nie wierze wlasnym oczom w tym momencie.
Ten temat rozbaiwl mnie bardziej niz temat na SP.com o jakims typie ktoremu f2 w chalupe wleciala.
Sracz 600
LukasBST
Świeżak

Postprzez Pisiu » 12/11/2007, 22:08

patryk111111 napisał(a):A czy w kuferku też można zamontować audio ? Bo niedawno kupiłem sobie yamaszke MBK Booster w której niema schowka ! Proszę o dość szybką odpowiedź ! Z góry dziękuję !

<sciana> :lol:
Pisiu
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê