Jak wykonać audio do motorku ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jak wykonać audio do motorku ?
Czy ktoś może wie jak wykonać audio do motorku ? Czy na 6V i 12V audio będzie działać tak samo ? Czy wielkość głośnika ma znaczenie ? Interesuje mnie prosty i tani sposób na wykonanie audio w motorku.Proszę o pomoc osoby doświadczone w tym temacie.Z góry dziękuję !
-
patryk111111 - Świeżak
dabeks napisał(a):Po jakiego grzyba Ci audio w motorzeKup se mp3 i będziesz miał audio
Nie wiesz? Dla lansu, żeby laski na to rwać, to taki w pewnym sensie przedłużacz...

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
dabeks... nie czaisz bazy (tak sie chyba mowi w stylu gangsta haha).. Napierasz po mieście a z Twojego moto leci jakaś nuta, wszyscy się oglądają, a ty z tego powodu dostajesz orgazmu...
Frajda... audio w motorze... Najlepiej wstaw se głośnik w kask, albo w dekiel od silnika najlepiej... Super efekt! Daj neony i świecące wentyle... będziesz miał ciulning jakiego jeszcze nie było.
Frajda... audio w motorze... Najlepiej wstaw se głośnik w kask, albo w dekiel od silnika najlepiej... Super efekt! Daj neony i świecące wentyle... będziesz miał ciulning jakiego jeszcze nie było.
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
cdsMarcin napisał(a):Napierasz po mieście a z Twojego moto leci jakaś nuta, wszyscy się oglądają, a ty z tego powodu dostajesz orgazmu...
Frajda... audio w motorze...
Marcin, a skąd ty to tak dokładnie wiesz, co?

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
stary, nie słuchaj tych kolesi! oni się nie znają! tak na serio to żeby być słyszalnym w motorze musisz załatwić sobie wzmacniacz conajmniej 1kW. wielkość głośnika ma znaczenie-im większy tym niżej zejdzie, także 15'' to tak optymalny rozmiar. z neonami też nie głupi plan, ale musisz je podłączyć tak, żeby mrygały w rytm czarnej muzy. a czym w ogóle jeździsz? bo dobry efekt daje jak na luzie do odciny przeciągasz i to zgrywa się z muzą. ja widziałem fajny motyw w goldasie-lampki na wszystkich krawędziach motoru- dobra sprawa, zastanów się nad tym. jak coś to pisz!! a i im więcej voltów tym lepszy bas, także ja bym głośniki bezpośrednio do 230V podpinał!!
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
Tu masz audio:
http://moto.allegro.pl/item228062976_au ... egro_.html
Z "syczkiem", masażem i w ogóle NOS'em ;]
http://moto.allegro.pl/item228062976_au ... egro_.html
Z "syczkiem", masażem i w ogóle NOS'em ;]
-
Synteks - Świeżak

Przypomina mi się jak do nas na osiedle wpadło 3 gości na skuterach. Oczywiście wszyscy z jakimiś napalonymi 13stkami. Zajęli strategiczną pozycję na ławce niedaleko nas i zapodali mega ekstra techno kawałki Jazda Jazda prosto ze skutrów... Niezłe mieliśmy z nich polewy

Nie to nie jest lans...

Pzdr
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
michael napisał(a):stary, nie słuchaj tych kolesi! oni się nie znają! tak na serio to żeby być słyszalnym w motorze musisz załatwić sobie wzmacniacz conajmniej 1kW. wielkość głośnika ma znaczenie-im większy tym niżej zejdzie, także 15'' to tak optymalny rozmiar. z neonami też nie głupi plan, ale musisz je podłączyć tak, żeby mrygały w rytm czarnej muzy. a czym w ogóle jeździsz? bo dobry efekt daje jak na luzie do odciny przeciągasz i to zgrywa się z muzą. ja widziałem fajny motyw w goldasie-lampki na wszystkich krawędziach motoru- dobra sprawa, zastanów się nad tym. jak coś to pisz!! a i im więcej voltów tym lepszy bas, także ja bym głośniki bezpośrednio do 230V podpinał!!
Ale ja się na tym nie znam i interesuje mnie prosty i tani sposób !
-
patryk111111 - Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
eeee... nie, to chyba przerost formy nad trescia. moze jestem staromodny ale dzwiek silnika jest ok, podobnie w samochodzie powinno grac radio/mp3 niekoniecznie 20KW mocy akustycznej ...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
A czy w kuferku też można zamontować audio ? Bo niedawno kupiłem sobie yamaszke MBK Booster w której niema schowka ! Proszę o dość szybką odpowiedź ! Z góry dziękuję !
-
patryk111111 - Świeżak
patryk111111 napisał(a):A czy w kuferku też można zamontować audio ? Bo niedawno kupiłem sobie yamaszke MBK Booster w której niema schowka ! Proszę o dość szybką odpowiedź ! Z góry dziękuję !
Wszędzie wciśniesz audio, tylko po co? Jazda z tym odpada, bo w sumie g*wno będzie słychać. Stanie na poboczu i puszczanie na full też odpada, bo tylko wiochy sobie narobisz.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
największym problemem forum jest BRAK UMIEJĘTNOŚCI CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM jeżeli człowiek się pyta jak to zrobić to odpowiadajcie jak albo nic nie piszcie a nie piep*** głupoty żeby dynamo zamontował, albo że to wiocha... dla jednego wiocha dla drugiego nie... P.S mój kuzyn jak montował sprzęt audio to wrzucił go do tylnego zadupka pociągnął kablem do radia które było umieszczone na baku w tankbag-u czy jakoś tak
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości