problem z odpalaniem
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dokładnie to samo napisałem jakiś czas temu z wlaszcza ze u mnie tydzień temu to samo było i aku tez na gwarancji ale odpalilem od auta i zawiozlem aku do sprawdzenia a tu kolega będzie silnik wymieniał
- lysy211980
- Świeżak
sprawdzilem ten przekaznik rozrusznika (to jest bendix tak naprawde) i przekaznik bendixa . moto odpalilem z aku samochodowego , potem normalnie po dlugim ladowaniu. Ale dzisiaj nic sie nie dzieje (bendix nie tryka, rozrusznik nie kreci) ale zauwazylem ze ten przekaznik bendiksa po przekreceniu kluczyka a przed wlaczeniem startera nagrzewa sie, gdy go wypinam i wpinam w przewod to slychac ze cewka zwiera styki(tak jak powinno byc czyli dziala)ale nie powinna przed nacisnieciem startera. Przekaznik jest pod zegarami nazywa sie MITSUBA RC 2208 -59C (schemat na rc 2208 jest zawsze taki sam choc inny jest model) https://www.google.pl/search?hl=pl&rlz= ... 208%20-59c
BMW F650ST
- Dawido88
- Świeżak
jezeli odpala z aku samochodowego to masz definitywnie trafione aku czy je sprawdziles?
u mnie byly te same objawy i aku bylo zakupione we wrzesniu wiedz kilka miesiecy , ja wymienilem aku i problem znikl zbadaj aku
pozdrawiam
u mnie byly te same objawy i aku bylo zakupione we wrzesniu wiedz kilka miesiecy , ja wymienilem aku i problem znikl zbadaj aku
pozdrawiam
- lysy211980
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości